Kreşe giderse hastalıktan kurtulmaz gibi geliyor bana da. Bakıcı tutup eve kamera yerleştirseniz?

Eşim vardiyalı Çalışıyor kendi evime oyüzden düşünmüyorum zaten kimsede gelmez
Kreş için yaşı çok küçük.vakit doldurduklarını düşünsen bile onunla ilgilenecek. Temiz ev ortamı olacak. İleride evde etkinlik hazırlayıp bakıcıya verebilirsin belki.ilerleyen zamanlarda kreş için daha uygun olabilir.
Bakıcıyla kafana takılanları da paylaş içine sinmeyen şeyleri söyle.

Günaydın herkese
Arkadaşımız var bugün. Daha doğrusu eşimin bir arkadaşı, ben pek sevmem kendisini. Düğün gecemizde gelip bizle saatlerce oturmuş gitmek bilmemişti bir türlü.
Dün onu yemeğe götürdük, 190 lira oara harcadık, içime oturdu

Tünaydın hanımlar.

Bizim giderler gittikçe artıyor.

Araba için yarın kredi çekeceğiz. 1 yıllık 15 bin. Aylık ödememiz ortalama 1400 olacak.
Kendi aracımızı 50 ye satıyoruz. 15 bin lira da birikimimizden ekleyip 80 bin e araba alacağız. Daha doğrusu aldık. Ödemesini yapacağız.

Aylık kredi giderimiz bununla beraber 5100 tl olacak.

Artık birikim yok bize :) kredi bittikten sonra başlayacağım tekrar. Zaten işe de başlamış olacağım o dönem.

Bu ara çok fazla takip edemiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

Hayırlı olsun yeni aracınız canım, güzel günlerde kullanın..

Selam..
Bu pazar evde olmanın keyfini çıkarıyorum cnm. Birikim ay başında ayırınca ayın ortalarından sonra anca kumbaraya 2,3 bişeyler atıyorum ben. Senin nasıl gidiyor

Benimde birikim olarak aylik isveren katkisiyla 265tl bes birikiyor evde kumbara yaptım arada tirtiklasam da simdi 40 tl filan var ama 1 haftadir filan duzenli para koyuyorum diyebiliriz aralikta kredim bitince tekrar kredi cekip 100gr altin almayi planlıyorum.
Konut kredimiz var ama evimi son zamanlarda sevmemeye basladim ufak ve 2+1 yerlesemiyorum bebek yok daha olsa hic sigamayiz bilmiyorum nasil olacak birikim

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. Allah ödeme kolaylığı versin.

Selamlar. Bugün dışarı bir çıktık 100 tl gitti. 20 tl de kumbarama attım 2 tl de oğlumun kumbarasına attık.
Birikimler bu ara nazar değmesin kendi bütçemize göre güzel gidiyor.
Kimine göre kçük bir tasarruf olabilir ama hiç birşeyimizi eksik etmeden arttırmaya çalışmak bizim için büyük birşey.

Günaydın kızlar
Hayırlı huzurlu bereketli bol birikimli günler olsun hepimize

B bademkraker Ssedmikraska M Meliken01
Kızlar sizi de yeni görüyorum . Hoşgeldiniz aramıza

Bende birikimler 3 günde bir 50 ₺ olarak devam etmeye Çalışıyor.
Her dokunduğumda birikime başladığım için yeniden şükür ediyorum .
İsraf yapmadan ufak ufak biriktirince ortaya çıkan meblağ hatrı sayılır ve mutlu etmeye yetiyor.

Ama şu altın fiyatları azıcık düşse yaa
Alasımız gelmiyor valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…