- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.081
Sevgili anneler ve geleceğin anneleri danışmak istediğim bir konu var
Bakıcı mı kreş mi
Bebeğim 10 aylık olduğunda ( mart ortaları ) kreş e vermeyi düşünüyorum düşüncelerinize ihtiyacım var
Kreş işyerime yürüyerek 5 dk mesafede
Öğle araları emzirme için rahat bi şekilde gidebilecem
Bakıcı için adaylar var ama hepsinde acaba dediğim noktalar var
Bi akıl verin bana
Eşim vardiyalı Çalışıyor kendi evime oyüzden düşünmüyorum zaten kimsede gelmezKreşe giderse hastalıktan kurtulmaz gibi geliyor bana da. Bakıcı tutup eve kamera yerleştirseniz?
Kreş için yaşı çok küçük.vakit doldurduklarını düşünsen bile onunla ilgilenecek. Temiz ev ortamı olacak. İleride evde etkinlik hazırlayıp bakıcıya verebilirsin belki.ilerleyen zamanlarda kreş için daha uygun olabilir.Eşim vardiyalı Çalışıyor kendi evime oyüzden düşünmüyorum zaten kimsede gelmez
Hayırlı olsun yeni aracınız canım, güzel günlerde kullanın..Tünaydın hanımlar.
Bizim giderler gittikçe artıyor.
Araba için yarın kredi çekeceğiz. 1 yıllık 15 bin. Aylık ödememiz ortalama 1400 olacak.
Kendi aracımızı 50 ye satıyoruz. 15 bin lira da birikimimizden ekleyip 80 bin e araba alacağız. Daha doğrusu aldık. Ödemesini yapacağız.
Aylık kredi giderimiz bununla beraber 5100 tl olacak.
Artık birikim yok bize :) kredi bittikten sonra başlayacağım tekrar. Zaten işe de başlamış olacağım o dönem.
Bu ara çok fazla takip edemiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.
Selam..Iyi pazarlar kizlar nasil gidiyor birikimleriniz
Selam..
Bu pazar evde olmanın keyfini çıkarıyorum cnm. Birikim ay başında ayırınca ayın ortalarından sonra anca kumbaraya 2,3 bişeyler atıyorum ben. Senin nasıl gidiyor
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah. Allah ödeme kolaylığı versin.Tünaydın hanımlar.
Bizim giderler gittikçe artıyor.
Araba için yarın kredi çekeceğiz. 1 yıllık 15 bin. Aylık ödememiz ortalama 1400 olacak.
Kendi aracımızı 50 ye satıyoruz. 15 bin lira da birikimimizden ekleyip 80 bin e araba alacağız. Daha doğrusu aldık. Ödemesini yapacağız.
Aylık kredi giderimiz bununla beraber 5100 tl olacak.
Artık birikim yok bize :) kredi bittikten sonra başlayacağım tekrar. Zaten işe de başlamış olacağım o dönem.
Bu ara çok fazla takip edemiyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?