Hiç yoktan iyidir
Bozukluk birikimlerinizi nerde bütünletiyorsunuz ?

Aynısını takmak olmaz canım.

Benim eşimin kuzeni de oğluma künye taktı. Ben de kuyumcuya sordum ve hemen hemen 1 yarım altına tekabül ediyordu. Ben de karşılığında yarım altın taktım.

Sen de aldığın künyeyi götürüp bence karşılık gelen bir altın al. Çeyrek, yarım artik her neyse.

Bizim aldigimiz kunye yarimdan daha pahaliya geldi ama o kunye takti diye bnde kunye takayim dedim ama snradan yarim almadigima pisman oldum hem onlarda satmak zorunda kalirlarsa zarar etmezlerdi
Almis bulunduk artik

Bizim aldigimiz kunye yarimdan daha pahaliya geldi ama o kunye takti diye bnde kunye takayim dedim ama snradan yarim almadigima pisman oldum hem onlarda satmak zorunda kalirlarsa zarar etmezlerdi
Almis bulunduk artik

Hayırlı olsun o zaman :)

Kv ni de umursama ve uygun bir zamanda fiyatını söyle.

Hayırlı olsun o zaman :)

Kv ni de umursama ve uygun bir zamanda fiyatını söyle.
Bn boyle seylerde fiyat soylemeye cok cekinirim aslinda dedigin gibi fiyati soylemek gerek boylesine
Kv ve gorumce kizima yda bana bir sey alsinlar fiyati hep ustundedir yada dogum gunumde canta aldi 120 liraya aldim diye diye dilinde tuy bitti alin parasinida susun diyesim geliyor bazen

Benim diyesim gelmez
Direk derim
Nefret ederim öyle şeyden

Selamlar
Hediyeden bahsedilmiş.
Eltimin oğlu oldu benim kızım doğmadan 5 hafta önce. 1 tam altın aldık hediye ettik. Sağolsun onlar da aynından hediye ettiler. Biz o konuda şanslıyız. Eltim de kayınvalidem de eli açıktır, hediye etmeyi severler, ben bir şey almışsam onlara hiç altta kalmazlar, para da söylemezler.
Yeni eltim olacak şimdi bakalım o nasıl?

Kayınvalide arada bir kıyafetime karışır ve sabah biz odada yatarken yatak odamıza giyer, banyodaki kirli çamaşırlarımızı makineye atar, yıkar ütüler çekmecelerimize yerleştirir ama olsun gene de iyidir, severim kendisini

Merhaba hanimlar... ekonomiyle alakasi var ama bu topikle alakasi yok.. simdiden kusura bakmayin. Simdi benim operatorum vodafone. Bu operatorlerin artik akilli telefonlsrda uygulamalari oluyor artik biliyorsunuzdur. Turkcell'in ayni isimle vodafone'un ise vodafone yanimda diye. Simdi benim kullandigim bi paket vardi 3 gb internet 1000 sms 600 dk. 22 tl... ben bu uygulamada 6 gb internet (3 gb normal unun her saati kullanilan 3 gb si ise grce kullanilabilen.) 1000 ama 1000 dk paket 25 tl diye bi paket gordum.. vodafone bayilerininde caminda gordum ama hicbir uyari yoktu bu paketle ilgili iste faturali pakettir faturali hatlar icindir veya hattiniz faturasizsa faturaliya cevrilir diye. Ne camda ne uygulamada.. bende hesapli diye paketi hattima tanimlansin istrdim dun. Bugun gelen onay mesajiyla sok oldum hattim faturasizken faturali oldu. Musteri temsilcilerini aradim faturali oldu hattim faturasiza geri cevirmek istiyorum dedim. En erken 1 ay sonra faturasiza cevirebilirsiniz dedi... simdi sizlere sorum:
1) hat sahibinin imzasi olmadan hat faturasizdan faturaliya cevrilir mi?
2)ben bu surec icin neler yapabilirim? Cunku magdurum suan.. faturali hat istesem bastan faturali hat alirdim ya da hattimi vodafone'a tasittirirken faturali diye belirtirdim oradaki gorevliye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…