• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben haftada 2 kere çalıştırıyorum. Ayda 8-9 diyelim mesela. B+ katagorisinde aldım. A+++ lar çok pahalıydı. Bir de satıcı bu kadar para verseniz de elektrik faturasıyla kafa kafaya gelmiyor. Çok yakmaz B+ demişti. Gerçekten de öyle oldu. Kurutma makinesi, olmadan ne geliyorsa 20-30 TL fazlası geliyor.

Merhaba hanımlar .. maalesef ki yuzugum kayıp bir ay oldu bulamadım yuzugum ikili alyans tektaş birleşik olanlardandi .çok üzüldüm tabi eşim de bana tekrardan alacagini söyledi ama karar veremiyor um alyans tektaş ayrı ayrı mı olsa yoksa birleşik mi yada yeni moda ilan beştaş ve takım tektaş m bilemefim sizler nasıl kullanıyorsunuz yada hangi yüzükler daha hoş duruyor fikir verecek varmı temtur yüzükler de bildiğim kadarıyla alyans yerine kullanılıyor fikir verecek olan varmii

Ben haftada 2 kere çalıştırıyorum. Ayda 8-9 diyelim mesela. B+ katagorisinde aldım. A+++ lar çok pahalıydı. Bir de satıcı bu kadar para verseniz de elektrik faturasıyla kafa kafaya gelmiyor. Çok yakmaz B+ demişti. Gerçekten de öyle oldu. Kurutma makinesi, olmadan ne geliyorsa 20-30 TL fazlası geliyor.
Çok bence benim elektrik faturam 55 geliyor nerdeyse yüzde elli artırıyor faturayı a+++ mantıklı

Çok bence benim elektrik faturam 55 geliyor nerdeyse yüzde elli artırıyor faturayı a+++ mantıklı
benım elektirik fatursaı gecen ay 36 tl geldi. kurutma makinası alsam baya artar mı kaç olur haftada 2-3 kullanımda. bi de bazen tek attığım çamaşırlar oluyor 15 dk. kısa programda kurutma makınasına nasıl atacağım tek parçayı onu bılemedım?

benım elektirik fatursaı gecen ay 36 tl geldi. kurutma makinası alsam baya artar mı kaç olur haftada 2-3 kullanımda. bi de bazen tek attığım çamaşırlar oluyor 15 dk. kısa programda kurutma makınasına nasıl atacağım tek parçayı onu bılemedım?
Özellikli olan alırsan ona göre programı var
Elektrik faturasını artıracağı kesin
Dolap kuruluğu artırır
Islak çıkarıyorsa ne anladım kurutma makinesindrn

Merhaba kızlar
Kurutma makinasından konuşulmuş
bence çok büyük bir icat
elektrik faturasına da çok ekleme yapmıyor
Bizim de evin olduğu bölge kentsel dönüşüm bölgesi diye bu yaz ara ara kullandım
dışarısı toz toprak olunca içim rahat etmedi

Özellikli olan alırsan ona göre programı var
Elektrik faturasını artıracağı kesin
Dolap kuruluğu artırır
Islak çıkarıyorsa ne anladım kurutma makinesindrn
3+1 evim var ama daha bebeğim yok almak mantıklı mı sizce?1 odam giyinme odası oraya seriyorum yaz kış.ertesi güne kuruyor zaten.

Selam altın kalpli kızlar :KK54:

Nasılsınız ne var ne yok?
Birikimleriniz nasıl gidiyor?
Benim mesai saattim bu günlük bitti evimin yollarına düştüm. Kuzular beni bekler :anne:

Kurutma makinalarından konuşulmuş.
Benim büyük bir kapalı balkonum var çamaşırlarımı yaz kış oraya asarım. Kışın çabuk kurumuyor acilse bir kısmını içeri alıyorum. Kurutma makinem yok ama kullanan arkadaşlarım ne çok memnunmuş sevindim ilerde ihtiyaç duyarsam alabilirim bende.

Selam altın kalpli kızlar :KK54:

Nasılsınız ne var ne yok?
Birikimleriniz nasıl gidiyor?
Benim mesai saattim bu günlük bitti evimin yollarına düştüm. Kuzular beni bekler :anne:

Kurutma makinalarından konuşulmuş.
Benim büyük bir kapalı balkonum var çamaşırlarımı yaz kış oraya asarım. Kışın çabuk kurumuyor acilse bir kısmını içeri alıyorum. Kurutma makinem yok ama kullanan arkadaşlarım ne çok memnunmuş sevindim ilerde ihtiyaç duyarsam alabilirim bende.
Selam canim. Birikime aynen devam. Kis hazirliklari oldugu icin bu aralar pazarda iyi para harcadik. Olsun, kisin saglikli saglikli yeriz insallah.
Kurutma makinesi ben de kullaniyorum ve cok memnunum. Zannedildigi gibi faturya cok yansimiyor. En fazla 15-20 tl. Zamandan muthis tasarruf ama. Imkani olan herkese tavsiye ediyorum.

Merhaba kızlar

Bu aralar pek keyifsizim, kafam karışık.

İşyerimden istifa etmek istiyorum. Aylık gelirim iyi, giderimiz de çok. 1000-1400 lira olmak üzere iki tane kredi borcumuz var. Kredilerden birisi temmuz birisi seneye kasımda bitiyor.

Şehir değiştirmek istiyorum, farklı bir iş yapmak istiyorum sektör değiştirmek istiyorum. Şu anki iş ortamımı seviyorum ama yaptığım işten hiç keyif almıyorum. Ne yapsam bilmiyorum, kafam çok karışık. Bir süre maddi sıkıntı çekeriz ama sonra düzlüğe çıkarız inşallah. Bir süre bileziklerim idare eder bizi. Kredilerimizi öderken yani.

Napsam bilemiyorum, çok mutsuzum.

Ben alsam kurutma makinesini sadece kış aylarında kömür yakıldığı zaman kullanırım herhalde.

Cumartesinden bugüne toplam 100 tl attım kumbarama. Allah berket versin.

Cumartesi gününden beri eşimin köyünden benim köye geziyoruz.
Elma, ceviz, dut kurusu, elma kurusu, turşu, tarhana, kavurma, kuru-taze soğan aldım. Hepsi doğal bağdan bahçeden ya da el yapımı. Yumurta alayım dedim köyde tavuğu olan birinden tanesini 1 liraya satıyomuş vazgeçtim. Daha uygun satanı bulursam alırım.
Mutfak masrafını bu şekilde azaltmış olduğumu düşünüyorum :)
Evleneli bir ay bile olmadı kışlık yapmayı pek bilmiyorum zaten koşuşturmadan fırsat bulamadım. Sağolsun annelerimiz yaptıklarından veriyorlar

Selam canim. Birikime aynen devam. Kis hazirliklari oldugu icin bu aralar pazarda iyi para harcadik. Olsun, kisin saglikli saglikli yeriz insallah.
Kurutma makinesi ben de kullaniyorum ve cok memnunum. Zannedildigi gibi faturya cok yansimiyor. En fazla 15-20 tl. Zamandan muthis tasarruf ama. Imkani olan herkese tavsiye ediyorum.
Kış hazırlıklarını bende çok seviyorum canım lezzetli ve bereketli oluyor. Ellerinize saglık güle güle yemek nasip olsun.

Merhaba kızlar

Bu aralar pek keyifsizim, kafam karışık.

İşyerimden istifa etmek istiyorum. Aylık gelirim iyi, giderimiz de çok. 1000-1400 lira olmak üzere iki tane kredi borcumuz var. Kredilerden birisi temmuz birisi seneye kasımda bitiyor.

Şehir değiştirmek istiyorum, farklı bir iş yapmak istiyorum sektör değiştirmek istiyorum. Şu anki iş ortamımı seviyorum ama yaptığım işten hiç keyif almıyorum. Ne yapsam bilmiyorum, kafam çok karışık. Bir süre maddi sıkıntı çekeriz ama sonra düzlüğe çıkarız inşallah. Bir süre bileziklerim idare eder bizi. Kredilerimizi öderken yani.

Napsam bilemiyorum, çok mutsuzum.
Merhaba.
Bence sıkıntı sebebin işin olmayabilir şöyle düşün bir işin ve düzenli bir gelirin var hem zaten 32. Haftada doğum iznine çıkacaksın. Çok düşünmek lazım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Altın bozdurma bence.

Ben alsam kurutma makinesini sadece kış aylarında kömür yakıldığı zaman kullanırım herhalde.

Cumartesinden bugüne toplam 100 tl attım kumbarama. Allah berket versin.

Cumartesi gününden beri eşimin köyünden benim köye geziyoruz.
Elma, ceviz, dut kurusu, elma kurusu, turşu, tarhana, kavurma, kuru-taze soğan aldım. Hepsi doğal bağdan bahçeden ya da el yapımı. Yumurta alayım dedim köyde tavuğu olan birinden tanesini 1 liraya satıyomuş vazgeçtim. Daha uygun satanı bulursam alırım.
Mutfak masrafını bu şekilde azaltmış olduğumu düşünüyorum :)
Evleneli bir ay bile olmadı kışlık yapmayı pek bilmiyorum zaten koşuşturmadan fırsat bulamadım. Sağolsun annelerimiz yaptıklarından veriyorlar
Birikimlerin bereketli olsun canım..
Bağ bahçede yetişen herşey çok lezzetli oluyor ne güzel..

Back
X