- Konu Sahibi karamelli_turta
- #10.161
Elektrik parası nekadar geliyorBen kullanıp da memnun kalan tanıdıklara sordum. Hepsi Hoover kullanıyordu. Pek bilmediğim bir marka, sanayi sektöründe çok popülermiş. Aldım ve çok memnunum gerçekten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elektrik parası nekadar geliyorBen kullanıp da memnun kalan tanıdıklara sordum. Hepsi Hoover kullanıyordu. Pek bilmediğim bir marka, sanayi sektöründe çok popülermiş. Aldım ve çok memnunum gerçekten.
Çok bence benim elektrik faturam 55 geliyor nerdeyse yüzde elli artırıyor faturayı a+++ mantıklıBen haftada 2 kere çalıştırıyorum. Ayda 8-9 diyelim mesela. B+ katagorisinde aldım. A+++ lar çok pahalıydı. Bir de satıcı bu kadar para verseniz de elektrik faturasıyla kafa kafaya gelmiyor. Çok yakmaz B+ demişti. Gerçekten de öyle oldu. Kurutma makinesi, olmadan ne geliyorsa 20-30 TL fazlası geliyor.
benım elektirik fatursaı gecen ay 36 tl geldi. kurutma makinası alsam baya artar mı kaç olur haftada 2-3 kullanımda. bi de bazen tek attığım çamaşırlar oluyor 15 dk. kısa programda kurutma makınasına nasıl atacağım tek parçayı onu bılemedım?Çok bence benim elektrik faturam 55 geliyor nerdeyse yüzde elli artırıyor faturayı a+++ mantıklı
Özellikli olan alırsan ona göre programı varbenım elektirik fatursaı gecen ay 36 tl geldi. kurutma makinası alsam baya artar mı kaç olur haftada 2-3 kullanımda. bi de bazen tek attığım çamaşırlar oluyor 15 dk. kısa programda kurutma makınasına nasıl atacağım tek parçayı onu bılemedım?
3+1 evim var ama daha bebeğim yok almak mantıklı mı sizce?1 odam giyinme odası oraya seriyorum yaz kış.ertesi güne kuruyor zaten.Özellikli olan alırsan ona göre programı var
Elektrik faturasını artıracağı kesin
Dolap kuruluğu artırır
Islak çıkarıyorsa ne anladım kurutma makinesindrn
Yerin varsa gerek yok bence3+1 evim var ama daha bebeğim yok almak mantıklı mı sizce?1 odam giyinme odası oraya seriyorum yaz kış.ertesi güne kuruyor zaten.
teşekkür ederim saolasın.mantıklı valla:)Yerin varsa gerek yok bence
İyisi 2000 lira iki tane ata al o paraya
Selam canim. Birikime aynen devam. Kis hazirliklari oldugu icin bu aralar pazarda iyi para harcadik. Olsun, kisin saglikli saglikli yeriz insallah.Selam altın kalpli kızlar
Nasılsınız ne var ne yok?
Birikimleriniz nasıl gidiyor?
Benim mesai saattim bu günlük bitti evimin yollarına düştüm. Kuzular beni bekler

Kurutma makinalarından konuşulmuş.
Benim büyük bir kapalı balkonum var çamaşırlarımı yaz kış oraya asarım. Kışın çabuk kurumuyor acilse bir kısmını içeri alıyorum. Kurutma makinem yok ama kullanan arkadaşlarım ne çok memnunmuş sevindim ilerde ihtiyaç duyarsam alabilirim bende.
Kış hazırlıklarını bende çok seviyorum canım lezzetli ve bereketli oluyor. Ellerinize saglık güle güle yemek nasip olsun.Selam canim. Birikime aynen devam. Kis hazirliklari oldugu icin bu aralar pazarda iyi para harcadik. Olsun, kisin saglikli saglikli yeriz insallah.
Kurutma makinesi ben de kullaniyorum ve cok memnunum. Zannedildigi gibi faturya cok yansimiyor. En fazla 15-20 tl. Zamandan muthis tasarruf ama. Imkani olan herkese tavsiye ediyorum.
Çok bence benim elektrik faturam 55 geliyor nerdeyse yüzde elli artırıyor faturayı a+++ mantıklı
Merhaba.Merhaba kızlar
Bu aralar pek keyifsizim, kafam karışık.
İşyerimden istifa etmek istiyorum. Aylık gelirim iyi, giderimiz de çok. 1000-1400 lira olmak üzere iki tane kredi borcumuz var. Kredilerden birisi temmuz birisi seneye kasımda bitiyor.
Şehir değiştirmek istiyorum, farklı bir iş yapmak istiyorum sektör değiştirmek istiyorum. Şu anki iş ortamımı seviyorum ama yaptığım işten hiç keyif almıyorum. Ne yapsam bilmiyorum, kafam çok karışık. Bir süre maddi sıkıntı çekeriz ama sonra düzlüğe çıkarız inşallah. Bir süre bileziklerim idare eder bizi. Kredilerimizi öderken yani.
Napsam bilemiyorum, çok mutsuzum.
Birikimlerin bereketli olsun canım..Ben alsam kurutma makinesini sadece kış aylarında kömür yakıldığı zaman kullanırım herhalde.
Cumartesinden bugüne toplam 100 tl attım kumbarama. Allah berket versin.
Cumartesi gününden beri eşimin köyünden benim köye geziyoruz.
Elma, ceviz, dut kurusu, elma kurusu, turşu, tarhana, kavurma, kuru-taze soğan aldım. Hepsi doğal bağdan bahçeden ya da el yapımı. Yumurta alayım dedim köyde tavuğu olan birinden tanesini 1 liraya satıyomuş vazgeçtim. Daha uygun satanı bulursam alırım.
Mutfak masrafını bu şekilde azaltmış olduğumu düşünüyorum :)
Evleneli bir ay bile olmadı kışlık yapmayı pek bilmiyorum zaten koşuşturmadan fırsat bulamadım. Sağolsun annelerimiz yaptıklarından veriyorlar