• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim benim balkonlar açık camasir makinemde banyoda banyomda cok ufak :olamaz:
Tam bende bu durumdan şikayetçi iken kurutma makinaları konuşulmuş. .
Banyomda üst üste asılabilen kurutma telinden olsa kurutabilirim ama şuan hiçbirşey alamayı düşünmüyorum.
Belki a 101 e falan gelir öyle birşey aklında bulunsun

Günaydınlar. kurutma makinasından konuşulmuş.

Benim sağ kolum desem yeridir. Yıka, kurut, katla ve kaldır. Ütü olayımı da azalttı. Bosch benımksı ve cok memnunum. Özellikle çalışan kadınlar için kurtarıcı icat: ) Elektrik faturama 20 lira fark ettirmiştir.

Bu arada altın uçmuş kızlar:110:

Benim sağ kolum desem yeridir. Yıka, kurut, katla ve kaldır. Ütü olayımı da azalttı. Bosch benımksı ve cok memnunum. Özellikle çalışan kadınlar için kurtarıcı icat: ) Elektrik faturama 20 lira fark ettirmiştir.

canım bende çalışıyorum ama evim 3+1 bir odası gıyınme odası yaptım oraya serıyorum 1 günde kuruyor.2 bin tl vermeye değer mi semce arkadaşlar değmez bence alma dıyor.aklım karışık bu konuda?sadece serme olayı ise üşenmiyorum sermeye. sonuçta kurutma makınasından alıp gene katlamak gerekiyor.ee o zaman sadece serme işi için mi ki bilemedim?

canım bende çalışıyorum ama evim 3+1 bir odası gıyınme odası yaptım oraya serıyorum 1 günde kuruyor.2 bin tl vermeye değer mi semce arkadaşlar değmez bence alma dıyor.aklım karışık bu konuda?sadece serme olayı ise üşenmiyorum sermeye. sonuçta kurutma makınasından alıp gene katlamak gerekiyor.ee o zaman sadece serme işi için mi ki bilemedim?

Ben evin içinde çamaşır sermek istemiyordum. Kışın hemen kurumuyor, sürekli karışık evin içi. Ayıracağım bir oda da yoktu. 3+1 evimiz ve iki çocuk. Haftada iki gün 4-5 makina çamaşır çıkıyor. Anında o gün kuruyor ve çamaşır işim bitiyor. Ertesi gün ertesi gün uğraşmıyorum. Rahatlık benim için. Çarşafları yıka, kurut ve ser: )
Maddi imkanınız varsa bence alın derim.

Ben evin içinde çamaşır sermek istemiyordum. Kışın hemen kurumuyor, sürekli karışık evin içi. Ayıracağım bir oda da yoktu. 3+1 evimiz ve iki çocuk. Haftada iki gün 4-5 makina çamaşır çıkıyor. Anında o gün kuruyor ve çamaşır işim bitiyor. Ertesi gün ertesi gün uğraşmıyorum. Rahatlık benim için. Çarşafları yıka, kurut ve ser: )
Maddi imkanınız varsa bence alın derim.
ya ne bilim çoluk çocuk yok ya belki ondan rahatım şimdilik gelen giden kımsem de yok bu sehırde:) ya ben çamaşırı renkli,günlük,evde dışarda koyu açık diye bı dünya şeye bölerek yıkıyorum yanı nerdeyse 3 parça falan bıle çalıştırdığım oluyor kısa programda:)kurutma makınesıne de mı bu sekılde atıcam. her seyı atabılıyor musun? bosh un hangi modelı sendekı acaba? bı de bos yere dıyorum elektirik faturamı niye yükseltsin?

Günaydın kızlar
Dün eşimle konuştum işi bırakma işini, bana her zaman destek olacağını ama gene de düşündüğümün mantıksız olduğunu söyledi.

Back
X