• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

günaydın kızlar kış geldi ve başladı bizim gece dışarıya astığım çamaşırların leş gibi kömür kokma problemleri. anlamıyorum biz doğalgaz ile ısınırken dışarısı nasıl kömür kokuyor.hayır çamaşırı yıkadığıma mı yanayım kızım uyurken panikle astığıma mı tekrar yıkamak zorunda olduğuma mı :silah:
bugün netten birkaç bitkisel yağ siparişi vereceğim onlar da muhtemelen 80-100 tutar.:kahve:
sempatik_kiz sempatik_kiz nerelerde yahu en son merdivenden düştüm demişti.birşeyi yoktur umarım.
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea sen nasılsın canım yoğun musun

o kadar işin içinde böyle aksilikler olunca bi 10 dk canım sıkılıyor sonra aman deyip şükrediyorum imkanlarımıza :) bugün yine düşündüm öğrenciyken nasıl geçiniyordum filan diye. yemiyordum galiba ya da sağlıklı olmayan şeyler yiyordum nerde ucuz varsa. her yere yürüyordum yürüyebileceğim mesafedeyse. millet valizle filan olunca yurda kadar taksiye binerdi ben dinlene dinlene kendim çıkarırdım param kalsın diye. ne günlermiş ya..:KK51:

günaydın kızlar kış geldi ve başladı bizim gece dışarıya astığım çamaşırların leş gibi kömür kokma problemleri. anlamıyorum biz doğalgaz ile ısınırken dışarısı nasıl kömür kokuyor.hayır çamaşırı yıkadığıma mı yanayım kızım uyurken panikle astığıma mı tekrar yıkamak zorunda olduğuma mı :silah:
Kışın gelmesini sırf bu yüzden istemiyorum bazen . Gerçekten çok sinir bozucu oluyor .
Bi komşumda görmüştüm
Kışın Ebeveyn banyosunu ailecek kullanıyorlarmış büyük banyoya da kurutmalığı koymuş oraya sermişti çamaşırlarını çok güzel fikir ama benim 1 banyom var :işsiz:

Kurutma makinesi de bi alternatif ama ben onla pek ısınamadım. Rüzgarda güneşte kuruyunca daha güzel oluyor sanki

Not:tamamen psikolojik :halay:

@pinarzengin34

Canım sanırım bunu değiştirme hakkın, onların da söylediği gibi 1 aydan önce bulunmuyor.

Sen her ne kadar faturalıdan bahsedilmedi desen de, onlar minik puntolarla, hiç görünmeyen yerlere yazıyorlar ve biz belirttik diyorlar.

Ayrıca zaten bunu talep ederken buna onay vermiş oluyorsun. Görmedim bilmiyorum gibi savunmalar, senin için haklı ama onlar için geçersiz sebepler.

Buna rağmen, istersen vodafone da bir şikayet formu oluşturabilirsin. Müşteri hizmetleri aracılığıyla da yapabilirsin.

Kışın gelmesini sırf bu yüzden istemiyorum bazen . Gerçekten çok sinir bozucu oluyor .
Bi komşumda görmüştüm
Kışın Ebeveyn banyosunu ailecek kullanıyorlarmış büyük banyoya da kurutmalığı koymuş oraya sermişti çamaşırlarını çok güzel fikir ama benim 1 banyom var :işsiz:

Kurutma makinesi de bi alternatif ama ben onla pek ısınamadım. Rüzgarda güneşte kuruyunca daha güzel oluyor sanki

Not:tamamen psikolojik :halay:
ben de normalde çocuk odasına asıyordum ama orda kv yatıyor o yüzden dışarı asmıştım :) kurutma makinesi dediğin gibi benlik değil ben de güneşte kuruması taraftarıyım hatta beyaz sabunla yıkanıp güneşte kurusa tam benlik. kışın ordan oraya sürükleniyor çamaşırlar böyle.

Günaydınnnnn :)

Evet kış geldi artık. Mersin de de şükür hava 23-24 lere düştü :)))

Benim yatak odası balkonunun karşısında da ocakbaşı restorant var ve çamaşırlarım hep is oluyor.

Kurutma makinesi şuan pek gündemimde yok.

Diğer balkonda da yazın çamaşır kurutmak yasak; ama kışın değil. O yüzden şimdi diğer balkonda kurutmaya başlayacağım.

Yağmurlu günlerde de giyinme odamız var orada kurutuyorum.

Aslında bilemiyorum, kurutma makinesi kullanan bir arkadaşım, yine de nemli çıktığını söylemişti. Kullanıp da ben gayet memnunum diyen var mı? Belki seneye alırım.

msf2407 msf2407 Ben memnunum kurutma makinemden. Bir kaç ayarı var, istersem ütü yapabilmek için nemli, istersem tam kuru ayarını kullanıyorum. Karadeniz'de yaşıyorum. Malum sık sık yağmur yağar buralarda. Evin içindeki görüntüyü de hiç sevmiyorum, her yer çamaşır oluyor dışarıya asamadığımdan. Hatta derim ki son yıllarda kendime yaptığım en büyük iyilikti makineyi almak. :)

msf2407 msf2407 ben de kurutma makinesini yeni eve geçtiğimizde aldım ve şu zamana kadar niye almadım dedim kendime. Çok büyük kolaylık. Yıkadığım çamaşırlar yarım saate hazır. Kızımın kıyafetlerinin ütü ihtiyacı hiç olmuyor artık. Yıkanıp kuruduktan sonra kırışıksız çıkıyor. Katlayıp koyuyorum. As, sonra topla derdi yok. Kıyafetlerin üstündeki tüyleri, tozları da topluyor.

kızlar sormayın bu konu benimde kanayan yaram,evim 2+1 balkonda normalde de kurutmayı sevmem sam kokuyormuş gibi geliyor,normalde de boş odada kuruturum ama orayı bebek olursa bebek odası yapacağım o zaman ne yapatrım bilmiyorum kurutma mk.de almak bi yandan istiyorum bi yandan yerim yok ne yapcam diyorum :KK51:

bugün netten birkaç bitkisel yağ siparişi vereceğim onlar da muhtemelen 80-100 tutar.:kahve:
sempatik_kiz sempatik_kiz nerelerde yahu en son merdivenden düştüm demişti.birşeyi yoktur umarım.
tobosolu_dulcinea tobosolu_dulcinea sen nasılsın canım yoğun musun
Merhabalaaarrr
Ben de aynı şekilde çamaşırların kömür kokmasından şikayetçiyim. Kurutma makinesi almayı düşünüyorum hatta. Kokmasınlar diye evin bi odasına kurutma askılığını koydum öyle kurutuyorum ama günlerce kurumuyo o da

msf2407 msf2407 Ben memnunum kurutma makinemden. Bir kaç ayarı var, istersem ütü yapabilmek için nemli, istersem tam kuru ayarını kullanıyorum. Karadeniz'de yaşıyorum. Malum sık sık yağmur yağar buralarda. Evin içindeki görüntüyü de hiç sevmiyorum, her yer çamaşır oluyor dışarıya asamadığımdan. Hatta derim ki son yıllarda kendime yaptığım en büyük iyilikti makineyi almak. :)

Ayy kurutma makinesiyle ilgili olumlu bi yorum gördüm:rolleyes:
Güle güle kullanın makineyi rica etsem marka ve model verebilir misin :KK68:

Ayy kurutma makinesiyle ilgili olumlu bi yorum gördüm:rolleyes:
Güle güle kullanın makineyi rica etsem marka ve model verebilir misin :KK68:

Ben kullanıp da memnun kalan tanıdıklara sordum. Hepsi Hoover kullanıyordu. Pek bilmediğim bir marka, sanayi sektöründe çok popülermiş. Aldım ve çok memnunum gerçekten.

Back
X