- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.341
Kızlar
Kızım maalesef melek oldu
Kızlar
Kızlar
cok uzuldumKızlar
canım allah sabır versinMerhaba kızlar
Kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
Demek ki bu dünyada yiyecek lokması yokmuş kızımın. Nasip diyoruz.
17 aylık bir kızım daha var, o da etkilenmesin istiyoruz ruh halimizden. Beraber gülüyoruz, oynuyoruz gene.
Kaybettiğim bebeğim için çok alışveriş yapmamıştım. 1-2 parça hatıra sakladım gerisini ihtiyaç sahiplerine verdim.
Hepinizi seviyorum. Çok iyi geliyorsunuz bana.
Tekrar teşekkür ediyorum.
Merhaba kızlar
Kendimizi toparlamaya çalışıyoruz. Baş sağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.
17 aylık bir kızım daha var, o da etkilenmesin istiyoruz ruh halimizden. Beraber gülüyoruz, oynuyoruz gene.
Kaybettiğim bebeğim için çok alışveriş yapmamıştım. 1-2 parça hatıra sakladım gerisini ihtiyaç sahiplerine verdim.
Meleğin sana şefaatçi olsun inşallahMerhaba kızlar
İşbankasını kullanıyorum masraf işletim ücreti yok dediler herhangi bir sıkıntımız olmadı ilerde de olmaz inş.Hanımlar vadesiz altın mevduatı için memnun olduğunuz banka hangisi ? işletme ücreti, komisyon almayanlar hangileri ? Hepsi alınmıyor yazmış ama hesap açıldıktan sonra masraf çıkaranlar oluyor. alış satış fiyat farklarına baktım aklımda iki banka var. Şu an kullandığım bankadan memnun değilim. Masrafsız bankacılık için mobilbankacılık hizmeti veren bir bankadan mı açsam diyorum. Gram altın hesabı olacak.
Hayırlı olsn birikimin cnm gram ini nwkadar. Dan verdi kuyumcugunaydin bayanlar. kuyumcudan 3000 tllik gram altin aldik. ekim ayi birimini bildirebilirim. insaallah altin cok dusmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?