Selamlar. Evde miskin miskin oturuyoruz.
Harcama yapmamak için evdeyiz.
Oğlum hasta zaten. Bugün bir ekmek aldık oh derken eşim etimek tatlısı istedi etimek aldırdım çamaşır suyu bulaşık teli 7.5 tutmuş.5 tl de kumbaraya attım

Geçmiş olsun kuzuya. Evde oturunca para daha az harcanıyor evet cnm. Bereketli olsun kumbaran

Bugün kuyumcuda ata 1.040 idi. Çeyrek 252 idi.
Altın aldı başını gidiyor.
Bekleyeyim de düşsün demek yanlış olabilir bence. Altın gramı 170 çıkacağı söyleniyor.
Ben atada 1060 i gördüm bugün kuyumcularda aynen bana da bugün 170 i görecek dedi gittiğim kuyumcular...

Ben atada 1060 i gördüm bugün kuyumcularda aynen bana da bugün 170 i görecek dedi gittiğim kuyumcular...
Çok yükseleceği söyleniyor cnm bekleyip göreceğiz.
Bugün olmazsa 1 yıl sonra kâr olur illaki diye düşünüyorum.
Mynette çıkmış bu haber, arkadaşım göndermişti bana da altın takip ettiğimi biliyor

Öyle tatlim ben de çok okuyorum, bir süre en azından fiyat sabitlenene kadar -ve de altın düşer mi ümidimiz bitene kadar nakitte tutup - sonra kaç olursa almaya devam edeceğim ben de...

Geçmiş olsun kuzuya. Evde oturunca para daha az harcanıyor evet cnm. Bereketli olsun kumbaran
Sağol canım.
Amin hepimizinki bereketlensin inş.
Şuana kadar 360 biriktirmişim kumbaramda ne kadar var bilmiyorum küçük ped su şişesine biriktiriyorum tahmini 40 50 olmuştur orda da.
1.5 ay oldu. Fena da biriktirmemişim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…