- 27 Nisan 2015
- 4.227
- 7.321
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #10.461
HeeeYani annenin Tlf alışverişi sana karlı olmuş demek istemiştim cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeeeYani annenin Tlf alışverişi sana karlı olmuş demek istemiştim cnm![]()
Ay maşallah maşallah tebrik ederim canımmGünaydın kızlar... Biz 1 ay gecikmeli maaşımızı aldık. Hemen çeyrek aldım attım kenara. 2 çeyreğim oldu.karamelli_turta beni listeden çıkarmadıysan 1 çeyrek yazar mısın ekim için.
Ayrıca kasım ayında alışveriş orucuna başladım. Kendim ve ev için hiç bir şey almayacağım. Belki ucuza denk getirirsem kışlık pardösü alırım. Botlarım vardı onları diktirdim. İlk defa ayakkabı tamir ettirdim. Valla gayet de güzel oldu. Boşuna atmışım şimdiye kadar ayakkabıları. Elime geçtikçe 5-10 da kenara kumbaraya attım bakalım yılbaşında açacağım.
Onun dışında yılbaşındaki 5000 hedefim için kenarda 5 TL yokama benim hala umudum var.
![]()
Cumartesi günü elini öpmeye geliyorumBenim maaş da cumartesi hesaba yatacak![]()
Aman allahım çeyreğe bakHergün netten takip ediyorum altın fiyatlarını.
Bugün ata 1.055 gördüm
Yarım altın 513
Çeyrek 257
Çeyrek altın alan canlar kaçtan aldınız?
Günaydın K kahvemsi mutlulukgünaydın kızlarbenim için yoğun bir gün daha, hemen işlere koyulayım da maaşlar hesaba erken geçsin
GünaydınCumartesi günü elini öpmeye geliyorum![]()
Ah ahhh...bilemedik bilemedik...Aman allahım çeyreğe bak
Ah akılsız kafam 150 -200 tl olduğu günler başlamadık şu işe![]()
Kasım birikimlerin bereketli olsun beybisiGünaydın kızlaaarrr
Kasım birikimine başladım
Azar azar koyuyorum kenara inşallah hedefime ulaşacağım .
Bugünler de biraz terzi işlerim vardı mantomun altını kestirdim , gömleklerime pens attırdım
55 tl tuttu
Bi bot masrafım kaldı o dA alınınca beklenen başka masrafımm yok inşallah
Hepimizin birikimi bereketli olsun
ay süper tebrik ederim canım :)2017 yıllık birikim planımı inceledim.
Yıllık hedefi tutturuyorum kızlar hatta biraz da geçeceğim gibi görünüyor
Hedefim ;12,500 idi.
Gerçekleşen ;14,500 gibi bir miktar olacak gibi görünüyor.
Çok şükür.
Planlar işe yaradı bende![]()
Teşekkür ederim canımay süper tebrik ederim canım :)
ben plan yapmaktan korkuyorum ya tutturamazsam hedefi diye.
ufak ufak yapıyorum ama en kötüsünü düşünerek
çünkü gerçekten harcamalarımızdan çok kısarak biriktirmeye çalışıcaz
daha yeni başladık ya biz birikime bakalım hayırlısı olur inşallah :)
Big para ya bakıyorum ben.Bide internetteki altın fiyatları çok farkediyo ya en doğrusu hangisi siz hangisine bakıyosunuz kızlar?
Günaydın CanımGünaydın dostlar hayırlı cumalarnasılsınız bakalım herkes iyi midir
![]()
Teşekkür ederim canım
Darısı başına inşallah.
Bu arada neden korkuyorsun acaba uçuk miktarlar hedef yapma, aylık şu an ne kadar yapabiliyorsun mesela 500.
Yıllık hedefine de,
Ocak 500
Şubat 500...
Gibi ama olabilecek miktarları hedef al.
Mesela bu yıl haziran temmuz kardesime bilezik alacağım için bu iki ayın hedefini düşük tuttum ben.
Olur olur inş, yeter ki iste...
Gelir gider tablosu yapabilirsin ve aylık birikim için mutlaka bir miktar ayır her ay ki alışkanlık olsun.
Bizim eylülde bir sürü ekstra harcamalar olmuştu o kadar edeceğini düşünmemiştim o ayki masraflar için. Eylül birikimim o kadar düşük olunca biraz bozulmustum tabi.
Çünkü birikim bende alışkanlık oldu.
Diş fırçalamak gibi, yatağımı, eşyaları katlamak gibi![]()
bende ceyrekaltınfiyatları diye bi site var ona bakıyorum genelde ama burda siz yazıyosunuz ya baya fark ediyo diye sorayım dedimBig para ya bakıyorum ben.
Yüzde yüz aynı olmasa da yakın oluyor 3 aşagı, beş yukarı.
Bereketli olsun Bileziğini güzel günlerde kullan canım.geçen ay 3105 tllik 23 gram bilezik aldık çok şükür ilk elle tutulur birikimimiz 3 senelik evliliğimizde :) ufak tefek kumbaraları saymıyorum tabi :)
birde bu ay şöyle bişey yaptık benim maaşımla geçinelim eşiminkiyle borç ödeme ve birikim yapma olsun dedik.
benim maaşım 1500 tl çok değil allah bereket versin tabi extra borçlar olur onlar benim maaşımdan ödenir kart benim maaştan ama yine harcama yapıyoruz karttan.
eşiminkindende 1000 tl falan kalıyo onu kenara atarız dedik ama şu an ayın 25ine kadar benim maaştan 550 tl kaldı o zamana kadar yetermi haftaya misafir gelicek yatılı almanyadan. bu haftasonu da şehir dışına gitme ihtimalimiz var işte bizde extra şeyler çok oluyo o yüzden şimdi eşimin maaşından bin tl atamayabiliriz diye düşünüyorum ve üzülüyorum. çünkü şimdi ne kadar çok biriktirirsek ev almamız o kadar erken olur çocukta yokken![]()