kızlar kenarımıza 1000 tl ayıracağız sıkışırsak biraz alırız içinden ama altınmı alsak napsak bilemedim ya tldemi kalsa
Ben aylık birikimimi tl de bir de elimin altında bırakmıyorum zira kendinden bile korkuyorum.
Nakit sadece kumbarada var.
Hiç param kalmazsa kumbaramdan borç alıyorum..

Hayırlı olsun canım şimdiden.
En yakınların takar bir de Sen kimlere taktıysan altın, onlar da takar

Hayırlı olsn canim .evde mu saklıyorsun ben cogalttikca korkarım bi yandan da

kızlar kenarımıza 1000 tl ayıracağız sıkışırsak biraz alırız içinden ama altınmı alsak napsak bilemedim ya tldemi kalsa
Ayiracaginiz 1000 tl disinda kenarinizda hic paraniz yoksa, birakin nakit kalsin. Eger varsa ve ha deyince bozmayacaksiniz altin alin. Benim kullanmadigim cuzdanimda harcliklarimdan biriktirdigim 1000 tl hep durur. Esimin de vardir. Dunya hali basimiza bir hal gelse ne kuyumcu ararim, ne atm.

Selam kızlar bugün 40 tl harcadık. Peynir şampuan 2 kilo şeker 5 tl lik bisküvi gofret (kendim için canım sıkıldıkça çayın yanına 2 tane koyup yiyorum) Bulgur
Yani hiç birşey yok 40 tl gitti.

karamelli_turta canım birikimini ay başımı yapıyorsun. Ayırfıktan sonra mı harcamaya başlıyorsun.
Biz ne yazık ki ay sonu yapıyoruz.
Çalıştığım dönem bende öyke yapıyordum. Şuan önce ödenecekler.
İhtiyaç listesini karşılayıp artanı ayırıyoruz.

Zaten yazmışsın canım şimdi okurken gördüm.

Kızlar günümde 2 çeşit yapıcam elmalı kurabiye patatesli börek. Ama el oyalamayan başka ne yapabilirim. 2 çeşit konuşuldu herkes 3 çeşit yaptı.poğaça da yapmayı hiç beceremem

Ben aylık birikimimi tl de bir de elimin altında bırakmıyorum zira kendinden bile korkuyorum.
Nakit sadece kumbarada var.
Hiç param kalmazsa kumbaramdan borç alıyorum..

1000 tlden hariç ayın 25 ine kadar 650 tl miz var kızlar yetermi bişey çıkarmı bilemiyorum sizce 6 tane grammı bitane tam altınmı alsak

1000 tlden hariç ayın 25 ine kadar 650 tl miz var kızlar yetermi bişey çıkarmı bilemiyorum sizce 6 tane grammı bitane tam altınmı alsak
Ben olsam rutin gecinmenin disinda 500-1000 tl parayi her zaman kenarimda nakit olarak tutardim. Onu birikimden degil, zuladan sayardim. Ola ki eksildi, yerine koyardim. Fazlasini birikime. Zaten de boyle yapiyorum, yoksa inanilmaz huzursuz olurum.

karamelli_turta canım bende katılabilir miyim aranıza:) Birikimleriniz hayırlı bereketli olsun bende yeni başladım bir taraftan borç ödüyorum bir taraftan ıfak tefek birikim yapmaya çalışıyorum. Birikimimi banka hesabımdan gram altın alarak ve Euro biriktirerek yapıyorum. Şu anda 1 gram altın ile 10 Eurom var. Bozuk para üstlerimi biriktiriyorum birde kasım ayı itibariyle 200 Tl güne girdim 12 ay inşallah hayırlı bereketli birikimlerimiz olur:)

Bir de salata yakisir.

Rus salatasi olabilir dicem ama :)

Meze türü seylerde yapilabilir..

Benim de aklimdan arpa sehriye salatasi gecmisti canim
Çocuk bol olunca rus salatası olmaz sanırım mayonez vermek istemeyebilirler.
Arpa şehriye olabilir bir de fellah köftesi geldi aklıma minik minik köfteler bulgurdan üstüne yoğurt salçalı sos kaselere hem doyurucuda olur.
Yazarken aklıma geldi.

Elmalıyı da önden yapıp koysam buzlupa. Malum evde vebek olunca hem çok da yaptığım. Birşey değil tutar tutmaz o gün çıkarıp çözdürürüm pudra şekeri dökerim
Böyle deneyen var mı. Kurabiye oluyormuş dondurucuda ya. Börekleride yapıp koyucam bir köftem kalır.

Kalirsa koyuyorum ben ama tazesi gibi olmuyor canim. Aksamdan yaparsan daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…