- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
- 398
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.501
Ben aylık birikimimi tl de bir de elimin altında bırakmıyorum zira kendinden bile korkuyorum.kızlar kenarımıza 1000 tl ayıracağız sıkışırsak biraz alırız içinden ama altınmı alsak napsak bilemedim ya tldemi kalsa
Hayırlı olsun canım şimdiden.Ata altın ağustos eylül aylarında 970 liraydı.
Bi ayda nasıl bu kadar yükseldi
Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Seneye düğünüm var. Altın yüksek diyip takmazlarsa
Ama takarlarsa da çok iyi
Neyse ya bugün elimdeki 100 lirayı attım vadesiz hesabıma. Kumbaramda tümletecek 50 tl var onu da bi ara tümletir atarım hesaba. İş bankası çalışanının korkusundan bozuk para tutamıyorum elimde
Hayırlı olsn canim .evde mu saklıyorsun ben cogalttikca korkarım bi yandan daKasım birikimim tamam kızlar.
Altın yüksek de olsa ata altınımı aldım.
1.060 tl bayıldım
Çok da sevinemiyorum ben bu duruma aldıklarımdan kâr ettim ama ülkemin gidişatı nereye yol alıyor bilemedim.
Eski çeyrek =257
Gram =160
Olmuşşş....
Ayiracaginiz 1000 tl disinda kenarinizda hic paraniz yoksa, birakin nakit kalsin. Eger varsa ve ha deyince bozmayacaksiniz altin alin. Benim kullanmadigim cuzdanimda harcliklarimdan biriktirdigim 1000 tl hep durur. Esimin de vardir. Dunya hali basimiza bir hal gelse ne kuyumcu ararim, ne atm.kızlar kenarımıza 1000 tl ayıracağız sıkışırsak biraz alırız içinden ama altınmı alsak napsak bilemedim ya tldemi kalsa
Zaten yazmışsın canım şimdi okurken gördüm.Bereketli olsun Bileziğini güzel günlerde kullan canım.
O zaman benim gibi yapabilirsin maaşını eksik aluyormuş gibi, ya da birikime ayıracağın o miktar yokmuş gibi.
Mesela senin maaşından her ay 1.000 tl hesaba geçer geçmez onu oradan alıp altın alırsın veya baska bir hesaba aktarabilirsin cnm.
Ama o miktarı diğerlerinden ayırmazsan harcanıp azalma ihtimali çok yüksek.
Ben aylık birikimimi tl de bir de elimin altında bırakmıyorum zira kendinden bile korkuyorum.
Nakit sadece kumbarada var.
Hiç param kalmazsa kumbaramdan borç alıyorum..
Ayiracaginiz 1000 tl disinda kenarinizda hic paraniz yoksa, birakin nakit kalsin. Eger varsa ve ha deyince bozmayacaksiniz altin alin. Benim kullanmadigim cuzdanimda harcliklarimdan biriktirdigim 1000 tl hep durur. Esimin de vardir. Dunya hali basimiza bir hal gelse ne kuyumcu ararim, ne atm.
Ben olsam rutin gecinmenin disinda 500-1000 tl parayi her zaman kenarimda nakit olarak tutardim. Onu birikimden degil, zuladan sayardim. Ola ki eksildi, yerine koyardim. Fazlasini birikime. Zaten de boyle yapiyorum, yoksa inanilmaz huzursuz olurum.1000 tlden hariç ayın 25 ine kadar 650 tl miz var kızlar yetermi bişey çıkarmı bilemiyorum sizce 6 tane grammı bitane tam altınmı alsak
Bir de salata yakisir.Zaten yazmışsın canım şimdi okurken gördüm.
Kızlar günümde 2 çeşit yapıcam elmalı kurabiye patatesli börek. Ama el oyalamayan başka ne yapabilirim. 2 çeşit konuşuldu herkes 3 çeşit yaptı.poğaça da yapmayı hiç beceremem
Arkadaşım patates salatası yapmış. Diper arkadalım kısır.Bir de salata yakisir.
Rus salatasi olabilir dicem ama :)Arkadaşım patates salatası yapmış. Diper arkadalım kısır.
Arpa şehriye salatası olabilir sanırım başka da bilmiyorum böyle değişik bir tarifi olan varsa alabilirim
Benim de aklimdan arpa sehriye salatasi gecmisti canimArkadaşım patates salatası yapmış. Diper arkadalım kısır.
Arpa şehriye salatası olabilir sanırım başka da bilmiyorum böyle değişik bir tarifi olan varsa alabilirim
Rus salatasi olabilir dicem ama :)
Meze türü seylerde yapilabilir..
Çocuk bol olunca rus salatası olmaz sanırım mayonez vermek istemeyebilirler.Benim de aklimdan arpa sehriye salatasi gecmisti canim
Kalirsa koyuyorum ben ama tazesi gibi olmuyor canim. Aksamdan yaparsan daha iyi olur.Elmalıyı da önden yapıp koysam buzlupa. Malum evde vebek olunca hem çok da yaptığım. Birşey değil tutar tutmaz o gün çıkarıp çözdürürüm pudra şekeri dökerim
Böyle deneyen var mı. Kurabiye oluyormuş dondurucuda ya. Börekleride yapıp koyucam bir köftem kalır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?