O kadar ince hesap yapmaya gerek yok bence. Kumbara olarak dusun, 1-1.5 yil kumbarayi acmayan arkadaslar var. Ayrica gorusuyoruz, muhabbet ediyoruz, sosyallesiyoruz. Her iki ortamdan da keyif aliyorum sahsen.
Bu şekilde kafamı karıştıran arkadaşım nakit avans alırım ben bir sonrakinde diyor. 2.000 e 200 tl de faizi var. Ama nakdim hemen elimde olacak diyor.

Kumbara olarak düşünmek, sosyalleşmek de güzel yani tabi Günlere katılmanın

Kar mi, zarar mi diye aklima bile gelmedi inan. 15 gunde bir yengelerimi, halalarimi ve kuzenlerimi gormus oluyorum. Buyukler ayni apartmanda otursa da, kuzenlerimi bu kadar sık gormem mumkun degil. Ayni sekilde komsulari da ayda bir gormus oluyorum. Bunlara paha bicemem sahsen.

selam kızlar
gratis mağazalarında tüm ürünlerde %50 indirim var.
öğlen yemek arası gidip bir sürü eksiğimi çok uyguna aldım.
sampuan, duş jeli, diş macunu, deodorant, rollon, saç maskeleri, yüz maskesi epey de stok yaptım.

gün işini ben de mantıklı buluyorum. yıllardır iş arkadaşlarımla yapıyoruz. biz para topluyoruz sadece. hiç alıp kenara atmak kısmet olmadı ama her defasında bir borcumu kapattım. ilaç gibi geldi.

Selamlar. 4 gram aldım bugün şükür.
Bankadan almadım 152 ye aldım.
Bankada daha pahallı oluyor kuyumcuya gittim ah bilezikleri gördükçe özendim.
İstediğim çerçeve kolyelerden de çok şık olanları vardı.
İnş. Bir gün onlardan da almak kısmet olur.
Hedefime biraz daha yaklaştım artan 80 lirayı kumbarama geri koydum.
Gün işini seviyorum çalıştığım dönemde de girmiştim iş arkadaşlarımla. 1 yıl sürüyordu almam ama bu konularda çok da ince detay düşünmenek lazım. Şimdi az kişiyiz birşey toplanmıyor ama 15 günde bir biz sohbet ediyoruz çocuklar oyunlar oynuyor sosyalleşiyor. İlla para amaçlıda düşünmemek lazım.
Şu akraba günlerini seviyorum. Yengemler yapıyor katıldım birkaç kere çok güzel sohbet muhabbet.

Bizim günümüzde sadece para dönüyor, iş yerindeki arkadaşlarım ile...

Bizim günümüzde sadece para dönüyor, iş yerindeki arkadaşlarım ile...
Sizin gun degisikmis canim. Bu sekilde esimin is yerinde yapiyorlar. Onlar doviz topluyorlarmis. Esim katilmadi. O sekilde olsa ben girmezdim sanirim. Kenari koyucam deyince koyarim cunku. Gunu yaptirim olarak gormuyorum, en azindan benim icin degil. Benim icin hos sohbet, kaynasma amacli.

iyi haftasonlari herkese. gun parami aldim bu ay ama cam balkon yaptirdik oldugu gibi ona gidecek. hatta maastan da biraz ekleme yapmak durumunda kaldik. 2 hafta icin elimizde 700 lira kalacak. arttirabilirsrm biraz arttirmayi planliyorum. aralik 8 de 2 gunluk bir seyehat planladik. 1250 tl ye malolacak bize. 1000 lirasi hazir . 250 300 daha koymak lazim.ustune. eger 700 liradan biraz arttirabilirsem cok iyi olacak. herkese iyi birikimler

Canım nasıl 152 den alıyorsun kuyumcudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…