Hoşgeldin baklava yiyen kedi
Birikimlerin bereketli olsun canım.
Ben fiziki altın alıyorum şu anki birikimim bu yönde devam ediyor.
Çeşitli birikim araçlarını tercih eden arkadaşlar var.. Senin tercihin. Ben bir yıldır ata altın alıyorum hiç zarar etmedim. 2018 de de fiziki altına devam edeceğim İnşallah..

Günaydın dostlar herkese hayırlı günler hayırlı bol kazançlı bol bereketli haftalar
Benim 2018 hedefimde kızlar yaklaşık 7000 tl lik kredi ve kredi kartı borçlarımı bitirerek 15-20bin arası altın ve döviz biriktirmek hatta altının bir kısmı bilezikde olabilir ama 15bin in altına düşmezsem kendimi başarılı sayarım

Gram altın iş bankasında 160.81 geçen pazartesi 157 ye düşmüştü alamamıştım. Bu pazartesi alayım dedim fırlamış

Günaydın kızlar
Ben 2017 de 7. Aya kadar 3.500 ₺ biriktirmiştim
235 den 15 tane çeyrek ve 1 gr altın yapmıştım onu,
Şimdide 7. Aydan bu yana 5.000 ₺ biriktirdim.
Sene sonuna kadar 1000 ₺ yapabilirsem güzel olacak..

Bakalım kısmet.

Allah bereketini versin.
Kullanmaya muhtaç etmesin..

Bu parayı da 8.000 olana kadar nakit tutup 50 grlık bi burma almak istiyorum

Aslında kalın zincirli bi kolye de istiyorum

Ve aslında çeyreklerden de 6 çeyrekli kelepçe tarzı bilezik mi yaptırsam diyorum

Valla ben çok şey istiyorum bu altın konusunda

nasılsın canımmm

hepimiz aynıyız canım :))

Ben Eylül 2016 dan beri 24 gr altın 40 dolar 180 euro biriktirdim.
2018 yılı hedefim konusunda hiç düşünmedim. Artık daha bilinçliyim.
Öncelikle 1000 tl para biriktirmemiz gerekiyor.
Ben kumbaraya devam edeceğim, altın almaya da devam edeceğim.
2018 yılında 25 gr altın hedefim olsun.

Günaydın hatunlar,
4 ay birikim yapamayacağım ama burdayım. Tatil masrafını birikim yapacağım parayla taksit şeklinde ödeyeceğiz. Böylece birikimi de bozmamış olacağız. Artmayacaksa azalmasın bari. Bu sene hedefimi tutturamadım. Altın arttıkça aldığım miktar azaldı tabi. 2018 hedefimi daha koyamadım. Ama en az 5000TLlik altın alabilirim diye düşünüyorum. Fazlası olursa daha iyi olur tabi :)

sinirliportakal gerçekten çok güzel bir yazıymış. ben de ev almak isityorum eşim yanaşmıyor. onun yüzünden 70 bin tl olan arsayı kaçırdık şimdi 350.000 tl. adam 100.000 vereyim dese hemen alırız ama artık geçti o tren. şimdi başka bi ev buldum topraktan giriyosun 250.000 tl ama artacak biliyorum. artmaz diyor...

bu arada eşimin maaşını geçen hafta almıştık. bir kısmı ile kredi kartımı erkenden ödedim iyi oldu. ay başında çok yüklü gelmeyecek moralim de bozulmayacak. hem de elimdeki nakit az olduğu için daha az harcıycam. nasıl fikir kızlar.

Beretli olsun birikimleriniz. Ben de ayniyim altin konusunda bircok sey istiyorum ne alacagimi sasirdim:) bu sy 22 ayar kelepce aldim 1 tane. o da bi birikim. simdi bir kolye istiyorum ben de. bir yandan da biriktirmek istiyorum. ata ,dolar vs. bakalim nasip. Allah saglik versin de yapalim insaallah

Bnce esinide cesaretlendirip ev alin cnm
Bn esime gecen sene kirada oturdugumuz evi alalim dedim. nasil odeyecegz seneye biraz biriktirp krediyle aliriz dedi. 190000 olan ev 1 sene snra 240000 oldu en son fiyat hemde.
Bizde o evden cikip butcemize daha uygun olan 180000 lik ev aldik 2 taksidini odedik bile cok sukur

Benim eşim de bu kadar borca gireceğimize biriktirip daha güzel bir ev alabilirdik filan diyor arada ama 2 sene oldu biz alalı (kredi ödüyoruz hala) şimdiden 30.000 kardayız en az. ki Allah izin verirse satmayı düşünmüyorum kesinlikle zevkimize göre yaptırdık toyluklarımız olsa da değişmeyecek şeyler değil.
ben kredimiz bitince daha düşük ödeme yaparak 1 ev daha alalım kiraya verelim istiyorum ama zaman ne gösterir bilemem hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…