- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #10.981
Bu yil daha fazla oldu canim. Gelirimiz cok sukur iyi, ayrica ek gelir getiren isler yaptik. O yuzden oldu sukur. Darisi sana olsuntebrik ederim . Hedefiniz de çok güzel ayrica. 1 yilda 100 grm biriktirebildiginiz oldumu. Benim de hedefim 100 gr.
HoşgeldinArkadaslar merhaba,
Bir süredir yorumlarınızı dışarıdan takip ediyorum. Benim biraz eurom biraz da dolarım var. Bir ay euro bir ay dolar alıyorum. Biraz da tl ayırıyorum. buradan okuyup gayretlenip, her ay 1 çeyrek yada 2 gram altın biriktirmek de istedim.
Sizce fiziki altın mı alsam? Yoksa altın hesabı mı açsam?
Hesap açacaksam hangi bankadan açmalıyım? Siz hangi bankayı kullanıyorsunuz?
Hem euro hem dolar biriktirmektense tek bir döviz cinsinde biriktirmek daha mı iyi fikir?
Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Günaydın dostlarherkese hayırlı günler hayırlı bol kazançlı bol bereketli haftalar
Benim 2018 hedefimde kızlar yaklaşık 7000 tl lik kredi ve kredi kartı borçlarımı bitirerek 15-20bin arası altın ve döviz biriktirmek hatta altının bir kısmı bilezikde olabilir ama 15bin in altına düşmezsem kendimi başarılı sayarım
Günaydın kızlar
Ben 2017 de 7. Aya kadar 3.500 ₺ biriktirmiştim
235 den 15 tane çeyrek ve 1 gr altın yapmıştım onu,
Şimdide 7. Aydan bu yana 5.000 ₺ biriktirdim.
Sene sonuna kadar 1000 ₺ yapabilirsem güzel olacak..
Bakalım kısmet.
Allah bereketini versin.
Kullanmaya muhtaç etmesin..
Bu parayı da 8.000 olana kadar nakit tutup 50 grlık bi burma almak istiyorum
Aslında kalın zincirli bi kolye de istiyorum
Ve aslında çeyreklerden de 6 çeyrekli kelepçe tarzı bilezik mi yaptırsam diyorum
Valla ben çok şey istiyorum bu altın konusunda
Beretli olsun birikimleriniz. Ben de ayniyim altin konusundaGünaydın kızlar
Ben 2017 de 7. Aya kadar 3.500 ₺ biriktirmiştim
235 den 15 tane çeyrek ve 1 gr altın yapmıştım onu,
Şimdide 7. Aydan bu yana 5.000 ₺ biriktirdim.
Sene sonuna kadar 1000 ₺ yapabilirsem güzel olacak..
Bakalım kısmet.
Allah bereketini versin.
Kullanmaya muhtaç etmesin..
Bu parayı da 8.000 olana kadar nakit tutup 50 grlık bi burma almak istiyorum
Aslında kalın zincirli bi kolye de istiyorum
Ve aslında çeyreklerden de 6 çeyrekli kelepçe tarzı bilezik mi yaptırsam diyorum
Valla ben çok şey istiyorum bu altın konusunda
Bnce esinide cesaretlendirip ev alin cnmsinirliportakal gerçekten çok güzel bir yazıymış. ben de ev almak isityorum eşim yanaşmıyor. onun yüzünden 70 bin tl olan arsayı kaçırdık şimdi 350.000 tl. adam 100.000 vereyim dese hemen alırız ama artık geçti o tren. şimdi başka bi ev buldum topraktan giriyosun 250.000 tl ama artacak biliyorum. artmaz diyor...
bu arada eşimin maaşını geçen hafta almıştık. bir kısmı ile kredi kartımı erkenden ödedim iyi oldu. ay başında çok yüklü gelmeyecek moralim de bozulmayacak. hem de elimdeki nakit az olduğu için daha az harcıycam. nasıl fikir kızlar.
Sağol kuzum çok teşekkür ederimnasılsın canımmm
Benim eşim de bu kadar borca gireceğimize biriktirip daha güzel bir ev alabilirdik filan diyor arada ama 2 sene oldu biz alalı (kredi ödüyoruz hala) şimdiden 30.000 kardayız en az. ki Allah izin verirse satmayı düşünmüyorum kesinlikle zevkimize göre yaptırdık toyluklarımız olsa da değişmeyecek şeyler değil.sinirliportakal gerçekten çok güzel bir yazıymış. ben de ev almak isityorum eşim yanaşmıyor. onun yüzünden 70 bin tl olan arsayı kaçırdık şimdi 350.000 tl. adam 100.000 vereyim dese hemen alırız ama artık geçti o tren. şimdi başka bi ev buldum topraktan giriyosun 250.000 tl ama artacak biliyorum. artmaz diyor...
bu arada eşimin maaşını geçen hafta almıştık. bir kısmı ile kredi kartımı erkenden ödedim iyi oldu. ay başında çok yüklü gelmeyecek moralim de bozulmayacak. hem de elimdeki nakit az olduğu için daha az harcıycam. nasıl fikir kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?