Hoşgeldiniz, tabiki katıldın bile

canımmm 2018 hedefleri konuşulmuş, 2018 yılı için şimdilik hedefim Allah kısmet ederse ve planlarda bi değişiklik olmazsa 20 bin tllik altın almak.. inşallah hedefime ulaşabilirim...

canımmm 2018 hedefleri konuşulmuş, 2018 yılı için şimdilik hedefim Allah kısmet ederse ve planlarda bi değişiklik olmazsa 20 bin tllik altın almak.. inşallah hedefime ulaşabilirim...
kiloyu nasıl verdin bize onu anlat bana o lazım çıldıracam hem bu ay da hamile değilim hemde deli gibi kilom var 60 ım

Ya ben bugun birsey yaptim ilk kez . 3350 dolarim vardi 3.95ten banka uzerinden az once sattim. Insallah düserde 3.90dan tekrar alirim. Al sat işine girmis gibi oldum heyecanla takipteyim dolari
2017 nisan ayindan itibaren parcali sekilde ortalama 3.58den aldigim dolarlardan yaklasik 1350 tl kârim oldu 8 Ayda. Az once tekrar dolara girdim düşmüşken

2017 nisan ayindan itibaren parcali sekilde ortalama 3.58den aldigim dolarlardan yaklasik 1350 tl kârim oldu 8 Ayda. Az once tekrar dolara girdim düşmüşken
NE KADAR Bİ MEBLAĞDA BU KADAR KAR ETTİNİZ ACABA? biz 1,5 sene sonra bozdurmak üzere birikim yapmak istiyorzu kızlar sizce altın mı almalı dolar mı?

kiloyu nasıl verdin bize onu anlat bana o lazım çıldıracam hem bu ay da hamile değilim hemde deli gibi kilom var 60 ım
ah canımm, 3 gece 4 günlük tatilden sonra verdiklerimin hepsi geri geldi, o sebeple şuan için iyi bir örnek değilim regl de olmadım, günüm de geçti.. hamile de değilim..şiştikçe şiştim

NE KADAR Bİ MEBLAĞDA BU KADAR KAR ETTİNİZ ACABA? biz 1,5 sene sonra bozdurmak üzere birikim yapmak istiyorzu kızlar sizce altın mı almalı dolar mı?
3350 dolardi. Ama ortalama 3.59. Yani ucuzken almistim coğunu. Elinizde nakit varsa atiyorum 10bin. Alin dolar 2 yil bakmayin unutun o parayi. Nakit olsa bende oyle yapacagim. Fakat aylik maaslardan arta kalanla gram ve dolar biriktiriyorum

Gunaydin kizlar isler bekledigim gibi gitmedi.
bu ay ehliyet kursuna 310 lira verdik bn o odemeyi unutmustum.kuzenimin bir de arkadasimin bebeklerine ceyrek takacaktik borclar odeyelim snra kalan parayla alalim dedik.bnde 130 esimde 460 lira kaldi.en fazla 1 tane ceyrek alabiliriz.maasa daha 10 gun var.
Bnm hedefim 3 ceyrek almakti.bizim paranin bereketi hic yok sanki ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…