3350 dolardi. Ama ortalama 3.59. Yani ucuzken almistim coğunu. Elinizde nakit varsa atiyorum 10bin. Alin dolar 2 yil bakmayin unutun o parayi. Nakit olsa bende oyle yapacagim. Fakat aylik maaslardan arta kalanla gram ve dolar biriktiriyorum
her ay ailemin de desteği ile 6500 civarı bi para kenara biriktirmeyi hedefliyoruz acaba her ay gidip dolaar mı almalı yoksa vadeliye mi atmalı çünkü 1,5 2 sene sonra ev almak için bozduracağız hepsini?

kizlar size bise daniscam annemin acil durumlar icin biriktirdigi iste gunler falan bi 2500 tl si var. ama hani bunla su yapilcak durumu yk suanda neye lazim olursa lazim oldgu kadar harcancak yani bi ayda durabilir bi yilda mesela.sizce bu parayla altin yada doviz alimmi yani kar etmeyi gectim zarar edermi diye dusunuyorum tabiki kari olursa guzel olur daha evvel 1600 u vardi 11 gram almistim.simdi 200 tl kar etti nerdeyse

her ay ailemin de desteği ile 6500 civarı bi para kenara biriktirmeyi hedefliyoruz acaba her ay gidip dolaar mı almalı yoksa vadeliye mi atmalı çünkü 1,5 2 sene sonra ev almak için bozduracağız hepsini?
dolar euro altin tlye gore daha fazla kazandiriyor

canımm teşekkür ederim :) ya nasıl gidiyor hamilelik iğneye devam mı yoluna girmiştir umarım herşey geçen gün aklıma geldin şimdi yazmak nasip oldu bak :)

şükür canım iyi gidiyor iğneye doğuma kadar devam bakalım nasip olursa inşallah nisanda doğum olcak :) bıraz tedirginim tabi korkuyor insan tedavi işe yarar umarım :)

şükür canım iyi gidiyor iğneye doğuma kadar devam bakalım nasip olursa inşallah nisanda doğum olcak :) bıraz tedirginim tabi korkuyor insan tedavi işe yarar umarım :)
hamilelik=tedirginlik canım.inşallah canım sağlıklı doğum haberlerini alırız burdan :) sen dikkat et kendine yakında kar filan yağar kayıp düşme (en çok korktuğum şeydi hamileyken) nisan sonu mu kızım da mayıs başı boğa burcu benim :)

nisan sonu gözüküyor canım :) boğa burcu olacak sanırım ama benim minnoş erkek :))

napim peki sinirliportakal? her ay elime 6,500 tl geçecek tahminen bunu değerlendirmek istiyorum ev parası için.hatta kar da etsem ne güzel olur :)
canım güzel meblağ gerçekten aylık olarak. ben olsam şunları yapabilirdim:
1-hepsini risk almadan en yüksek faiz oranıyla bir bankaya vadeliye yatırırdım.
2-faiz istemiyorsam risksiz fonlar var bir kısmını öyle bir fona bir kısmını da biraz fiyatları düşünce döviz ya da altına yatırırdım.
şimdilik aklıma bu seçenekler geldi. ama ev paramın tamamını kesinlikle riskli araçlara yatırmazdım. o araçlar 2 yılda %50 getirebileceği gibi götürebilir de sabit kalabilir de.

ben napayım pekı 20 bın gececek elıme ama gıderıde olcak ıcınde bebekten sonra kullanırım ıhtıyac dahılınde ne alayım :/

ben napayım pekı 20 bın gececek elıme ama gıderıde olcak ıcınde bebekten sonra kullanırım ıhtıyac dahılınde ne alayım :/
gider de olacaksa bir kısmı kesinlikle nakit hemen bozdurabileceğin likiditesi yüksek bir yatırım aracında olmalı.bu araç senin tercihine bağlı fon getirisi vadeliye göre oldukça düşük kalıyor bu arada benim gözlemlediğim. ama bir kısmı da uzun vade için bebiş için döviz-altın ile değerlendirilebilir canım. tabi bunlar profesyonel tavsiyeler değil :)

mantıklı canım:9 olmadı bır kısmını vadelıye atp bır kısmı ıle altın almak.

canımmm 2018 hedefleri konuşulmuş, 2018 yılı için şimdilik hedefim Allah kısmet ederse ve planlarda bi değişiklik olmazsa 20 bin tllik altın almak.. inşallah hedefime ulaşabilirim...
Altına devam o zaman canım... Beraberiz yine inşallah...
ah canımm, 3 gece 4 günlük tatilden sonra verdiklerimin hepsi geri geldi, o sebeple şuan için iyi bir örnek değilim regl de olmadım, günüm de geçti.. hamile de değilim..şiştikçe şiştim
Gelir canım bekle bazen düzensiz oluyor.. Tatil süper bişey ya...
Hedefimizin seninle çok yakın canım benim de aylık 1.200 kadar 2018 için.
Ben olsam kısa zamanda bozacağım için vadeliye atarım... Uzun vadede altın alırım...

Tünaydın kızlar bu arada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…