ne kadarlık bir ev bakacaksınız ne kadarı peşin olarak vereceksiniz kaç seneliğine çekeceksiniz?

Çaycıyı ilk evlendiğim aylarda kullandık dediğin gibi 20 tl farkettiriyordu bende kullanmıyorum artık. Benimde niyetim ev peşinatı. Allah yardımcımız olsun

ne kadarlık bir ev bakacaksınız ne kadarı peşin olarak vereceksiniz kaç seneliğine çekeceksiniz?
krediyi 10 yıllık çekeceğiz. diğer soruların cevabını ben de bilmiyorum malesef
peşinat olarak düğün takılarımdan kalanlar ve gün paraları ile biriktirdiklerim var, TL olarak ne kadar eder emin değilim
istanbulda yaşıyoruz. aklımızda birkaç bölge var oraları gezip fiyatları öğreneceğiz. mümkün mertebe uygun fiyatlı evlere bakacağız çünkü tahminimce evin %80 kadarını kredi kullanmak durumunda kalacağız.

Çaycıyı ilk evlendiğim aylarda kullandık dediğin gibi 20 tl farkettiriyordu bende kullanmıyorum artık. Benimde niyetim ev peşinatı. Allah yardımcımız olsun
çaycı çok pratik diye hep kullanıyordum elim kolum gibiydi.
buradaki konularda öğrendim çok elektrik tükettiğini gerçekten de öyleymiş
benim de niyetim ev. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin dilerim

çaycının cok tukettıgını bılmyordum ya

Insallah nasip eder. Handi şehirden ev bakiyosunuz. Fiyatlar nasil oralarda acaba

Amin, teşekkür ederim. istanbuldayız, burada fiyatlar çok yüksek. uygun olan yerlerde yaşam merkezlerine ve en önemlisi işlerimize çok uzak
bakalım nasıl olacak
Ah istanbul yaşanmaz oldu çekilmez oldu. Siz sürekli orda yasicaksiniz galiba. Yani memleket ora. Bende biran once kacsaysik burdan diyorum.

Merhaba cnm
Umarım gönlüne göre ev bulur ve alırsınız..
Ata ne ben bilmiyorum
Ata altın ile cumhuriyet altın aynı canım
Bugünkü değeri 1.100 tl :O
Merhabalar herkese,

Vadeliye 1000 lira ekledim Kasım birikimim toplam 1000tl+ 110 euro +30 dolar :)

2018 de tl + döviz yahut tl + altın biriktirmek istiyorum.

Sizin tavsiyeniz nedir?
Bereketli olsun canım.
Tl +altın diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…