- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.241
Bn simdiye kadar hic gram almadim ama okudugum yorumlara gore gram daha karli alip satarkenKızlar fiziki olarak gram almakmı mantıklı çeyrke mı
Ya bence ev almak en güzeli her geçen gün pahalanıyor kendi evinde oturursan rahat edersinHic bi fikrim yok aslinda normalde benim niyetim ev alana kadar bozdurmamak ama esim arabayi yukseltmek istiyo bazen diyorum oyle yapariz 8 ay sonra falan mesela napicaz hic bilmiyprum
Bugün kuyumcu gramın daha katli olduğunu söyledi. Çeyrek alırken eski tarihli alın çünkü eski de olsa yeni de olsa bozdururken değişen bir şey yok dediBn simdiye kadar hic gram almadim ama okudugum yorumlara gore gram daha karli alip satarken
Günaydınlar canııımGünaydın altın kızlar.....
Yepyeni bir hafta sağlık, huzur, güzellikler sizden eksik olmasın...
Günaydın tatlım...Günaydınlar canııım
Amiiin güZel dualarına
Çok doğruGünaydın tatlım...
Amin amin cümlemize...
Önce başkasının iyiliği, güzelliği için dua etmeliymiş insan, en son kendi için. Rahmetli babannem öyle derdi.
Ne çok doğru imiş..
Gerçekten zorgünaydın kızlar, hepiniz iyisiniz umarım
benim için çok yorucu ve moral bozucu bir haftasonu oldu
ev arama gezmelerine başladık
birkaç emlakçı ile kafamızda belirlediğimiz bölgeleri gezdik
İstanbul’un taşı toprağı altın diye zamanında kim dediyse ne kadar doğru bir laf etmiş onu uygulamalı gördük. Hatta artık altın değil direkt pırlanta bile olabilir L
Ne fiyatlar ne evler internette gördüğümüz gibi değil.
1.kat yazan ev kot 1 çıktı. Ulaşıma yakın görünen ev 20 dakika ıssız bir yolu yürüdükten sonra caddeye ulaşılacak mesafede, güneş alan evin sadece 1 odası ışık görüyor diğer cephe istimlak duvarı. Kümes yapmayacağın yerler ateş pahası.
Mütahitler evin yarısından fazlasını kredi kullandırmak istemiyor, vergi olayları yüzünden.
Oturulabilecek bir ev bizim belirlediğimiz bütçenin en az 75bin TL daha üstünde.
Biz nasıl ev sahibi olacağız diye düşünmekten gece gözüme uyku girmedi.
Ama pes etmek yok başka bölgelere bakmaya devam. Bir de çalışınca sadece haftasonu kalıyor. Genelde eşim cumartesi de çalışıyor. Bir tek Pazar günü var önümüzdeki hafta.
Allahım sen yardım et.
Günaydın Canım.günaydın kızlar, hepiniz iyisiniz umarım
İstanbul’un taşı toprağı altın diye zamanında kim dediyse ne kadar doğru bir laf etmiş onu uygulamalı gördük. Hatta artık altın değil direkt pırlanta bile olabilir L
1.kat yazan ev kot 1 çıktı. Ulaşıma yakın görünen ev 20 dakika ıssız bir yolu yürüdükten sonra caddeye ulaşılacak mesafede, güneş alan evin sadece 1 odası ışık görüyor diğer cephe istimlak duvarı. Kümes yapmayacağın yerler ateş pahası.
Mütahitler evin yarısından fazlasını kredi kullandırmak istemiyor, vergi olayları yüzünden.
Oturulabilecek bir ev bizim belirlediğimiz bütçenin en az 75bin TL daha üstünde.
Ama pes etmek yok başka bölgelere bakmaya devam. Bir de çalışınca sadece haftasonu kalıyor. Genelde eşim cumartesi de çalışıyor. Bir tek Pazar günü var önümüzdeki hafta.
Allahım sen yardım et.
Nur içinde yatsın..Çok doğru
Hayır dile komşuna
Hayır gelsin başına demişler
O yüzden birikimleriniz altınlarınız
Bol ve Bereketli olsun kızlar
olur canım her şey yoluna girer sıkma canını. biz de ev gezerken 5 yıllık bina yaşı diyordu gidip bakıyorduk hiç öyle durmuyor meğer bina 50 yaşında ama evin içi tadilat görmüş 5 yıl önce onu yazmışlar. dediğin gibi 1. kat yazıyor ev giriş penceresi de bahçenin toprağına denk..günaydın kızlar, hepiniz iyisiniz umarım
Allahım sen yardım et.
Allah izin verdiyse o nasip sizi bulur emin olun biz defalarca ayni yerden gectik annemlere ev ararken artik pes ettik bi komsu baska birine demis ev var diye o da bizi aradi ayni gun tuttuk dusun.evvela nasip eger nasibinizde varsa mutlaka onu bulursunuz en hayirlisi olsun insAllahgünaydın kızlar, hepiniz iyisiniz umarım
Allahım sen yardım et.
Allah hayırlı kapılar açar inşallah yine canımmerhaba kızlar.. beni hedef listesinden çıkarır mısınkaramelli_turta . eşim işten çıktı kimbilir ne zaman iş bulacak. benim maaşımla yetinicez çok moralim bozuk. uzun süre bu foruma girmem artık. ne kdr heves etmiştim işe girmişti artık biz de para biriktirebilecektik. sevincim 4 ay sürdü. ay sonunu borçsuz getirsem sevinicem şuanda.
Bozma moralini canım, gün doğmadan neler doğar.. Yine gelirsin biz buradayızmerhaba kızlar.. beni hedef listesinden çıkarır mısınkaramelli_turta . eşim işten çıktı kimbilir ne zaman iş bulacak. benim maaşımla yetinicez çok moralim bozuk. uzun süre bu foruma girmem artık. ne kdr heves etmiştim işe girmişti artık biz de para biriktirebilecektik. sevincim 4 ay sürdü. ay sonunu borçsuz getirsem sevinicem şuanda.
GünaydınGünaydın Hanımlar
Cumartesi akşamı kızım ve eşim sinemaya gitmişlerdi. Avm otoparkında araba arızalanmışÇekici çağırmış eşim. Sinemaya gidemeden taksi ile ev döndüler. Dün de kızım sinema diye tutturunca ben taksi ile götürüp getirdim. Taksi parası, orada yeme içme ve sinema derken 150 lirayı bırakıp çıktık.
Araba Çarşamba servisten çıkacak. Bakalım ne kadar masrafı olacak. Zaten bakım zamanı gelmişti. 800 lira sadece bakım tutar. Arıza umarım garanti içerisindedir.
ev alırken arabayı satıcaz zaten arabanın modelini yükseltsekte aslındaaYa bence ev almak en güzeli her geçen gün pahalanıyor kendi evinde oturursan rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?