selam kızlar nasılsınız? bayadır uğrayamadım aydan aya birikim yapabildiğim için çok aktif olamıyorum. kıt kanaat geçiniyoruz birikim yapıcaz diye altın almaya devam ediyomusunuz kızlar fırladı gitti ya gerçekten 170leri görecek heralde gramı. eğer alıyoruz derseniz kenarımdakiyle 5-6 tane gram almayı düşünüyorum mantıklımı sizcee

Burada yaptığımız birikime başlamadan önce 25 Eylül'de kasada bulunan 90 gram bileziklerimi satıp grama çevirmiştim. 82 gram tutmuştu. Gramı 145.95'ten almışım şimdi baktım hesabıma. Bugün tam 2 ay bitmiş. Gram altın 164'e yaklaştı. 11.967 lira olan altın, bugun 13.448 liraya çıkmış değeri. Kısaca 1481 lira kazanç sağladı 2 ayda.

Günaydın kızlarrrr herkese iyi hafta sonları çalışan arkadaşlara allah kolaylıklar versin izinde olanlarada iyi tatiller
Yakın zamanda bozdurmak niyetinde değilseniz altını alın düşünmeyin derim kızlar yoksa tl de olunca harcaması çok kolay oluyo o paradanda oluyoruz kendimden biliyorum bende bu yüzden pahalıymış fiyatlar yüksekmiş demeden altına yeterse altı yetmezse 3-5 ne ederse $ ya da € alıyorum

Valla çok şaşırdım. Evlenmeden önce altın fiyatlarını falan bilmezdim. Hatta satana kadar. 2 ayda gram başı 20 lira artması çok şaşırttı beni. Ben 1 yılda falan bu kadar artar sanıyordum.
Şu an piyasa karışık da ondan çok artıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.

Şu an piyasa karışık da ondan çok artıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
Kesinlikle. Kasım ayı için zaten aldım. 170'e ulaştıktan sonra gerileyecek söylentileri var. Aralık ayında belki nakit tutarım. Ocak 'ta gidişata göre bakarım artık.

Bence yakın zamanda bozdurmayacaksan alabilirsin..
Kızlar bende altın biriktirip araniza katılmak istiyorum nasil yapıyoruz tablo falan yapıyor musunuz
Hoşgeldiniz.. Aylık birikimlerimizi tabloya ekliyorum..

Hosbuldukkkkk
Anladım cnm hedef süre vs var mı bende tabloda yer almak isterim. Sadece altın mi yoksa dolar euro falan da olur mu beni ekle cnm hemen. Yanlış yaparsam da canıma oku. Kaç yıldır çalışıyorum boşa gidiyor harcanıp kıymeti kalmıyor. Bugün 5gr altın aldım. Ne zamandır kenardaydı hatta yedim paranın bir kısmını. Sizle harika bir yol alabilirim

Hoşgeldin cnm karar verdiysen oldu demektir.. Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor.. Altın /tl/dolar /euro...
Biz yılbaşına kadar hedeflerimizi belirledik. Ama aylık olarak da hedeflerimiz var mesela senin kasım birikimin için seni listeye 5 gram altın yazayım.
İnan ben bilinçlendim ki sen neler yaparsın neler..

Nasil yapıldığını tam anladığında daha aktif ve esvik edici olurum ıns.

Hic bi fikrim yok aslinda normalde benim niyetim ev alana kadar bozdurmamak ama esim arabayi yukseltmek istiyo bazen diyorum oyle yapariz 8 ay sonra falan mesela napicaz hic bilmiyprum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…