- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.221
Aynen canım sana katılıyorum...145'ken bile pahalı diyorduk. Altın sürekli artıyor. Kazandırır.
Valla çok şaşırdım. Evlenmeden önce altın fiyatlarını falan bilmezdim. Hatta satana kadar. 2 ayda gram başı 20 lira artması çok şaşırttı beni. Ben 1 yılda falan bu kadar artar sanıyordum.Aynen canım sana katılıyorum...
Şu an piyasa karışık da ondan çok artıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.Valla çok şaşırdım. Evlenmeden önce altın fiyatlarını falan bilmezdim. Hatta satana kadar. 2 ayda gram başı 20 lira artması çok şaşırttı beni. Ben 1 yılda falan bu kadar artar sanıyordum.
Kesinlikle. Kasım ayı için zaten aldım. 170'e ulaştıktan sonra gerileyecek söylentileri var. Aralık ayında belki nakit tutarım. Ocak 'ta gidişata göre bakarım artık.Şu an piyasa karışık da ondan çok artıyor. Bakalım zaman ne gösterecek.
Arkadaşların dediği gibi uzun vadede zarar edilmez zaten.Kesinlikle. Kasım ayı için zaten aldım. 170'e ulaştıktan sonra gerileyecek söylentileri var. Aralık ayında belki nakit tutarım. Ocak 'ta gidişata göre bakarım artık.
Bence yakın zamanda bozdurmayacaksan alabilirsin..selam kızlar nasılsınız? bayadır uğrayamadım aydan aya birikim yapabildiğim için çok aktif olamıyorum. kıt kanaat geçiniyoruz birikim yapıcaz diyealtın almaya devam ediyomusunuz kızlar fırladı gitti ya gerçekten 170leri görecek heralde gramı. eğer alıyoruz derseniz kenarımdakiyle 5-6 tane gram almayı düşünüyorum mantıklımı sizcee
Hoşgeldiniz.. Aylık birikimlerimizi tabloya ekliyorum..Kızlar bende altın biriktirip araniza katılmak istiyorum nasil yapıyoruz tablo falan yapıyor musunuz
HosbuldukkkkkBence yakın zamanda bozdurmayacaksan alabilirsin..
Hoşgeldiniz.. Aylık birikimlerimizi tabloya ekliyorum..
Hoşgeldin cnm karar verdiysen oldu demektir.. Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor.. Altın /tl/dolar /euro...Hosbuldukkkkk
Anladım cnm hedef süre vs var mı bende tabloda yer almak isterim. Sadece altın mi yoksa dolar euro falan da olur mu beni ekle cnm hemen. Yanlış yaparsam da canıma oku. Kaç yıldır çalışıyorum boşa gidiyor harcanıp kıymeti kalmıyor. Bugün 5gr altın aldım. Ne zamandır kenardaydı hatta yedim paranın bir kısmını. Sizle harika bir yol alabilirim
Nasil yapıldığını tam anladığında daha aktif ve esvik edici olurum ıns.Hoşgeldin cnm karar verdiysen oldu demektir.. Herkes kendi tercihine göre birikim yapıyor.. Altın /tl/dolar /euro...
Biz yılbaşına kadar hedeflerimizi belirledik. Ama aylık olarak da hedeflerimiz var mesela senin kasım birikimin için seni listeye 5 gram altın yazayım.
İnan ben bilinçlendim ki sen neler yaparsın neler..
Hic bi fikrim yok aslinda normalde benim niyetim ev alana kadar bozdurmamak ama esim arabayi yukseltmek istiyo bazen diyorum oyle yapariz 8 ay sonra falan mesela napicaz hic bilmiyprumBence yakın zamanda bozdurmayacaksan alabilirsin..
Hoşgeldiniz.. Aylık birikimlerimizi tabloya ekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?