Günaydın elecda neyse ki seyir halindeyken olmamış. Araba aile için rahat birşey de böyle masrafları var.. Olsun kızının gönlü olmuş
Motora giden borulardan biri yırtılmış ve yakıt kaçağı olmuş. Allah korumuş ikisini de herşey olabilirdi.
Araba çok masraflı birşey gerçekten. Kullanmadan yaşayabilmek çok ciddi bir özgürlük bana göre.
Evimizin ordan otobüs dolmuş geçmiyor. Epey yürümek gerekiyor. 3 gün nasıl yaşayacağız bakalım

Herkese selam tekrardan:)

Ben oğlum için ata altını alıyordum her ay ama altın çok artınca hedeflerimi gerçekleştirdikten sonrası için fikrim değişti biraz açıkçası. Gram daha çok kazandırıyor diyorsunuz, ata mı gram mı mantıklı peki? Ata almak iyice zorlaştı grama dönsem mi diye düşünüyorum şimdi. bir de @tobosoludulcinea senin yazdıkların da etkiledi açıkçası:) kenarda biriken nakitlerle dolar mı almak lazım, ne dersin? para işlerinde gerçekten çok cahilim

Hoşgeldin krc05
Altın altındır bence.
Herkes kendine en uygun olanı içine sineni yapıyor cnm.
Mesela ben bu yıl birikimimi ata altın olarak yaptım, çok da doğru tercih yapmışım.
2018 de de ata altına devam etmeyi düşünüyorum inşallah Rabbim izin ederse...

Hoşbulduk karamelli_turta :) aslında ata alabilirim gibi yükselmesine rağmen, ama bir yandan döviz birikimi de kafamı karıştırdı. işte cahillik dur bakalım duruma göre sanırım ata ile devam edicem
Hangimiz para işlerinde on numara idik ki...
Ama inan zamanla olacaksın sende yeter ki iste..
inşallah inşallah, okudukça bilgim artıyor teşekkürler hepinize

çok sağolun destekleriniz için kızlar
nasibimiz neresiyse arayıp bulacağız
bir yola çıktık artık dönmek yok
internetten bakmaya devam
başka bölgelere bakacağım bu hafta
pazar günü de bir aksilik olmazsa görmeye gideriz
sizin de aklınıza gelen uygun bölgeler olursa yazın bana beylikdüzü, esenyurt hariç, oralar işlerimize çok uzak

Merhaba hanımlar..ya uç gündür evdeyim dışarı cikasim yok ev ihtiyaçlarını eşim karşılıyor ben keyfi çıkmaz sam..havada soğudu zaten küçüğüm 1yasinda. Onuda cikarmak istemiyorum pek malum hemen hastalanıyor lar...demem o ki çıkmayınca pek para da harcan miyor ciksaydim kesin harcadigim bi 120 luram kenarda kaldii cumaya tekrar haftalık veriyor esim gönlünden ne koparsa.cumaya kadar ev gezmesi dışında ev hapsi verdim kendimitavsiye ederim birikim yapmak isteyenlere..ayrıca adım adım kumbara patlat maya yaklaşıyorum kumbaralar ne alemde

Aynen öyle cnm evden çıkınca harcanıyor. Ben çalışıyorum her is donusu ihtiyac diye aliyorum. Akşam esim gelsin planlarımı anlatacağım bana destek olması için.

Rabbim hayirli kapilar acsin insallah canim. Sukur ki sen calisiyorsun. Bu günler de gelir gecer.

Allah gonlunuze gore versin, tez zamanda evinize kavusursunuz insallah.

Rabbim hayirli kapilar acsin insallah canim. Sukur ki sen calisiyorsun. Bu günler de gelir gecer.
Canım moralini yüksek tut seni çok iyi anlıyorum ben. Ne kadar maaşın var gelir giderini bilemem ama aylık 20 tl 50 tl 100 tl eksik alıyor gibi dusun borcunu örüyorsun farzet. Küçümseme miktarı
Ins tez zamanda iş sahibi olur huzura erersiniz cnm

Yanlis alinti olmus canim

Canım moralini yüksek tut seni çok iyi anlıyorum ben. Ne kadar maaşın var gelir giderini bilemem ama aylık 20 tl 50 tl 100 tl eksik alıyor gibi dusun borcunu örüyorsun farzet. Küçümseme miktarı
Ins tez zamanda iş sahibi olur huzura erersiniz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…