- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.301
Sıkıntı ilmaz ya neden olsun. Birikim yani bu da. Yurtdisinda yasayip orada iyi geliri olan biri için gayet dogal bu kadar altin
Günaydın kızlar
Ben bankada gram biriktiriyorum. Eve güvenemiyorum . Hirsiz korkusu var. Aslinda benim de bi kesem olsun içı altin dolu olsun hoşuma gider ama malum güvenli degilgram mı çeyrek mı dersin :)
Iscilik olsada cok olacagini sanmiyorumGünaydın kızlar
Çeyreklerden şöyle bir bilezik istiyorum. Bunda da işçilik var diyerek bozdururken zarar edilir mi?
Annem düğünümde taksın istiyorum. Uygun olur mu acaba
Bunda da pek işçilik yok sadece kulp takmışlar aslındaIscilik olsada cok olacagini sanmiyorum
Istiyorsan icinde kalmasin yaptir bence :)
Hevesin varsa yaptır bence de canımBunda da pek işçilik yok sadece kulp takmışlar aslında
Diğer bileziklerdense bunu günlük takmak daha kolay olur diyorum
Günaydın kızlar
Çeyreklerden şöyle bir bilezik istiyorum. Bunda da işçilik var diyerek bozdururken zarar edilir mi?
benim çerçeveli bilekliğim var kayınvalidem takmıştı onun işçiliği yok mesela hemen ordan bir çerçeve seçtim içine taktılar çeyreklerimi. bozdururken de çıkaracaklar içinden o kadar fazla bir kaybı olmuyor.ama günlük kullanım için biraz kaba ben sade giyinirim takı toka çok aram yoktur ondan belki de.. ama bana kalırsa günlük takmak için kibrit çöpü model iyidir. o da düğünde takınca incecik bilezik taktı filan derler mi bilemem.Günaydın kızlar
ben de ev için altınları bozdururken hem kv aldığını hem annemin aldığını bozdurmadım ama aklımı kurcalıyor arada takmıyorum neticede bozdursam nolur ki diye :))Bence bunlar bozdurulmak için alınmamalı. Hem de annenizin hatırası ömürlük saklarsınız. bu modelleri de güzel.Eki Görüntüle 2072669
ben de ev için altınları bozdururken hem kv aldığını hem annemin aldığını bozdurmadım ama aklımı kurcalıyor arada takmıyorum neticede bozdursam nolur ki diye :))
ben de takardım belki öyle ortamım olsa ama ailemden uzak sadece iş ve ev arasında bir hayatım var ondan olabilir.: ) ben çok özel olduğunu düşündüklerimi bozdurmuyorum, bıçak kemiğe dayanmadıkça bozdurmam diye düşünüyorum, gelinime kızıma veririm: ))
Ben mevlütlerde filan takıyorum ama. Seviyorum altın takıyı. Şöyle burma burma bileziklerim olsa takardım mevlütlerde: )
Sakla altını, gelir zamanıben de takardım belki öyle ortamım olsa ama ailemden uzak sadece iş ve ev arasında bir hayatım var ondan olabilir.
neyse dursun da bakalım belki kızıma bırakırım ben de :))
Sadece kulp takılmış bu nasıl işçilik demek istiyorum kuyumcu kardeşlerimeIşçilik var canım ben sormuştum bunu hoşuma gidiyordu baya yükseltiyorlar fiyatı işçilik var diyerek .
Sadece kulp takılmış bu nasıl işçilik demek istiyorum kuyumcu kardeşlerime
Ev peşinatı yapmak istiyorum ilerde.Bozdurucam tabiiBence bunlar bozdurulmak için alınmamalı. Hem de annenizin hatırası ömürlük saklarsınız. bu modelleri de güzel.Eki Görüntüle 2072669
Ben de sorayım bi bakalım. Olmadı çerceveli yaptırırımSen yine de sor canım benim ben bekarım çok hoşuma gitmişti almak istedim hani hem birikim yaptığım şey kolumda dursun istedim bilezik tuhaf kaçabilirdi bekar olduğun için böyle bir şey uygundu ama işçilik çok diyince kuyumcu bey bende vazgeçtim
O zaman kuyumcuda çerceveli olanları sorayım. Hem içindeki altınları bozdurduktan sonra tekrar çerveye yeni altın koyabilirim. İlerde kullanıcam o altınları çğnkübenim çerçeveli bilekliğim var kayınvalidem takmıştı onun işçiliği yok mesela hemen ordan bir çerçeve seçtim içine taktılar çeyreklerimi. bozdururken de çıkaracaklar içinden o kadar fazla bir kaybı olmuyor.ama günlük kullanım için biraz kaba ben sade giyinirim takı toka çok aram yoktur ondan belki de.. ama bana kalırsa günlük takmak için kibrit çöpü model iyidir. o da düğünde takınca incecik bilezik taktı filan derler mi bilemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?