- 25 Haziran 2011
- 4.767
- 6.211
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.341
Eki Görüntüle 2072682 Eki Görüntüle 2072682 günlük kullanmak için şu modeller de güzel
Bende şu sıralar şu model kelepçelere heveslendim kızlarbazen incesini bazen kalınını beğeniyorum bakalım gözümü karartıp alırım belki birini
Eki Görüntüle 2072772 Eki Görüntüle 2072773
Bu arada @binhuzunluhaz hayırlı olsun canım birikimlerin atayı ne kadara aldın tatlım
Aynen öyle olmuş canımTüm altıncılar burada birleşmişiz resmen
Estella-
@binhuzunluhaz
@sinirliportakal
@sinirli_porsuk
tobosolu_dulcinea
@balbebekk
@tatlu
@kahvemsi mutluluk
pure hazel
Aynen öyle olmuş canımbirde kednimiz gaza geldiğimiz yetmiyomuş gibi birbirimizi gaza getiriyoruz
Inşallah canımbende bılezık alcam
Tüm altıncılar burada birleşmişiz resmen
Estella-
@binhuzunluhaz
@sinirliportakal
@sinirli_porsuk
tobosolu_dulcinea
@balbebekk
@tatlu
@kahvemsi mutluluk
pure hazel
Çok güzelmiş.bunları görünce borç biran evvel bitsin istiyorum.kısmetse işe girebilirsem maaşımdan ayırıp alıcam şöyle 2 3 bilezik. Çok hevesim var.Bende şu sıralar şu model kelepçelere heveslendim kızlarbazen incesini bazen kalınını beğeniyorum bakalım gözümü karartıp alırım belki birini
Eki Görüntüle 2072772 Eki Görüntüle 2072773
Bu arada @binhuzunluhaz hayırlı olsun canım birikimlerin atayı ne kadara aldın tatlım
bende bılezık alcam
Aynen öyle olmuş canımbirde kednimiz gaza geldiğimiz yetmiyomuş gibi birbirimizi gaza getiriyoruz
Hahha :))))) oğlun altın aşeriyor tatlım senin
bende burayı her okudugumda kafam karısıyor, bır dıyorum vadelı acayım bır dıyorum gram alayım bır dıyorum ata alayım bır bılezık alaym napcagımı sasırdm
Altın elbiseliİlerleyen zamanlarda şunu da alıcam altın elbiseli adam(kadın)
Inşallah sende alırsın Canım yeter ki iste.Çok güzelmiş.bunları görünce borç biran evvel bitsin istiyorum.kısmetse işe girebilirsem maaşımdan ayırıp alıcam şöyle 2 3 bilezik. Çok hevesim var.
Ben seviyorum bir yere giderken de kolye mi takarım. Tek altın küpe takmam sevmem. Ama bileklik şık bir kolye yüzük ayrı ayrı zamanlarda hoş oluyor.ben altın takmayı seviyorum ama işyerinde kimse takmıyor. taktıkları tek sey alyans. acaba yok mu altınları yoksa altın takmayı mı sevmiyorlar. ben takınca sanki çağ dışı birsey yapmışim gibi baktıklarını hissedıyorum
Altın elbiseliEstella- wuhhu..
Topiğin matmazeli olursun yeminlen
Inşallah sende alırsın Canım yeter ki iste.
Oh oh harikasınız kızlar ya..
Takıp takıp gelin buraya
Ama nazar boncuklarınız ile gelin
Fiyat bilmiyorum canım. Nette buldum ben de bu fotoğraflarıbunlar ne kadar canım
Bende fiziki altını daha sıcak buluyorum canım ama birikim için banka hesabında biriktirmek daha uygun geliyo bana fiziki olarak altın takılara bileziklere sardım bu aralarfiziki altın nedense bana dha scaak gelıyor, belkı fıkrımı degıstırrıım sonra bılemıyorum. :) bende ıscılıksız bılezıklerın 40 gramını yaptırmak ıstıyorum, bunun ıcın hedefım olan 10 ceyrektı baslangıcta sonra toplu bırlestırıırm dedım. bakalm 6 tane aldım aralıkta 4 adet alabılecekmıyım :)
Altın elbiseliEstella- wuhhu..
Topiğin matmazeli olursun yeminlen
Inşallah sende alırsın Canım yeter ki iste.
Oh oh harikasınız kızlar ya..
Takıp takıp gelin buraya
Ama nazar boncuklarınız ile gelin
Bende fiziki altını daha sıcak buluyorum canım ama birikim için banka hesabında biriktirmek daha uygun geliyo bana fiziki olarak altın takılara bileziklere sardım bu aralarşu kredi ve kredi kartlarını bitireyim en geç şubat ya da mart gibi alcam bi tane
25bin canım, enparadan hesap açtım orası yuksek dıyesorması ayıp ne kadar paranız. 200 lira aylık faiz için
25bin canım, enparadan hesap açtım orası yuksek dıye[
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?