- 27 Kasım 2017
- 1.037
- 1.215
- 48
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.441
Anladim çok teşekkür ederimHayir gerek yok. Sifirdan acip biriktirebiliyisun yani isbank oyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim çok teşekkür ederimHayir gerek yok. Sifirdan acip biriktirebiliyisun yani isbank oyle
Rica ederim. :)Anladim :) cok tesekkur ederim
Bende enpara hesabı acacagım:) nasıl memnubmusun bankadanHoş geldin aramıza. Ben enparadan altın hesabı açtım. Oradan alıyorum. Diğer tüm bankacılık işlemlerimde de enparayı tercih ediyorum. Hiçbir işlemden ücret almıyor, altın-döviz alım satım fiyatı diğer bankalara göre daha uygun, faiz oranları daha yüksek. Ben memnunum.
?Bende enpara hesabı acacagım:) nasıl memnubmusun bankadan
Çeyreklerini evde mi saklıyorsun canm bende altın almayı düşünüyorum ama Nasıl saklayacağım bilemiyorumGünaydın kızlar:) bende grip oldum evdeyım raporluyum:) bır arkadas odadakı arkadasının yasam enerjısını aldıgından bahsetmıs al bendende o kdr:) evdeyken ne kdr da mutluyum oysakı ama bırıkım ıcın calısmamız lazm:)
gecen ay kredı kartı borcumu 3500tlsini odemıstım bu ay 1200 cıvarı yıne gelecek sanırım. rapor aldıgım ıcın bu ay sanıyorum kı maaşımdan 300 tl kdr kesıntı yapılur. cok dırendım almayım dıye ama hastaym calısırken de gecmıyor grıp oldm dınlenmek ıstıyor:) napalım saglık olsun. bu aykı bırıkım hedefımm 4 ceyrek alabılmek 10 ceyrege tamamlamak, 200tlsı var bakalım 800 denkleştirebilecekmiyim:)
Evet evde saklıyorum canım bankadakı altına güvenenemıyorum nıyeyse yanı cok mantklı ama ıste elde dha ıı glıyoÇeyreklerini evde mi saklıyorsun canm bende altın almayı düşünüyorum ama Nasıl saklayacağım bilemiyorum
Ben olsam bilezik olarak verirdim onlarda size bilezik olarak geri verirlerkızlar size bişey sorucam biz bi yakınıma borç vericez araba alcaklar bi miktar eksik 23 gram bileziğim var onu vericez sizce bozdurarakmı verelim yoksa bilezik olarakmı ben bilemedim size sormak istedim.
bence bilezik olarak verin, onlarda size öyle geri versinlerkızlar size bişey sorucam biz bi yakınıma borç vericez araba alcaklar bi miktar eksik 23 gram bileziğim var onu vericez sizce bozdurarakmı verelim yoksa bilezik olarakmı ben bilemedim size sormak istedim.
Ben halkbanktan açtım maaşımı aldığım için. İstediğin saatte internet üzerinden alabiliyorsun yalnız al sat mesai saatleri içinde uygun oluyor diğer saatlerde fazlaca fark oluyor. İstediğin kadar alabilirsin. Tl'ye çevirip hesabına aktarabiliyorsun. Ben fiziki altın taraftarıydım ama altın hesabı güzel bi imkan. Maaş aldığın bankadan hesap açtırmak mantıklı bence. Hayırlı olsun inşallahYa bende altın yada dolar olarak biriktirmek istiyorum anca öyle harcamam sizce hangisi mantıklı ve hesabınızdaki altını tl olarak cekebiliyormusunuz ? Çekerken çok kayıp oluyor mu ? Bide vadesiz yada vadeli farkı ne oluyor
bence bilezik olarak verin ve kesinlikle parca parca gram olarak almayin onlarda size butun 23 gram bilezik alsn. biz de tanisa oyle borc vermistk 4 bilezik 10 grm 5 gram parca parca verdiler vara yoga gitti ortada bilezikte kalmadikızlar size bişey sorucam biz bi yakınıma borç vericez araba alcaklar bi miktar eksik 23 gram bileziğim var onu vericez sizce bozdurarakmı verelim yoksa bilezik olarakmı ben bilemedim size sormak istedim.
Kesinlikle altın olarak verinkızlar size bişey sorucam biz bi yakınıma borç vericez araba alcaklar bi miktar eksik 23 gram bileziğim var onu vericez sizce bozdurarakmı verelim yoksa bilezik olarakmı ben bilemedim size sormak istedim.
Maaş hesabim yok maalesef elden alıyorum en iyisi bir hesap actırayım bendeBen halkbanktan açtım maaşımı aldığım için. İstediğin saatte internet üzerinden alabiliyorsun yalnız al sat mesai saatleri içinde uygun oluyor diğer saatlerde fazlaca fark oluyor. İstediğin kadar alabilirsin. Tl'ye çevirip hesabına aktarabiliyorsun. Ben fiziki altın taraftarıydım ama altın hesabı güzel bi imkan. Maaş aldığın bankadan hesap açtırmak mantıklı bence. Hayırlı olsun inşallah
Ayy o kadar düşmüş mu zarardayım 5 gr altın.in varKızlar hu hu altın 160 olmuş.170 olacağını varsayarak yarın dan başlıyorum ufak ufak almaya yarın hesap tan 3000 kusur çekip 3 ata altın alacağım düştükçe alacağım üçer beşer inşallah çünkü daha da dusebilir
Ay düşsün biraz inşallah. Aşırı pahalandı zaten.Kızlar hu hu altın 160 olmuş.170 olacağını varsayarak yarın dan başlıyorum ufak ufak almaya yarın hesap tan 3000 kusur çekip 3 ata altın alacağım düştükçe alacağım üçer beşer inşallah çünkü daha da dusebilir
Aynen canım ..ama altını olan bize kizmayin şimdi..bizde dusmesini almak için istiyoruz iştee..umarım biraz daha duserAy düşsün biraz inşallah. Aşırı pahalandı zaten.
Maaşımın bir kısmını almaya 6 gün var. O zamana düşük olursa bende alacağım.Aynen canım ..ama altını olan bize kizmayin şimdi..bizde dusmesini almak için istiyoruz iştee..umarım biraz daha duser
Canım satmafigin surece zarardan değilsin altın uzun vade de hep yükselir ve kazandırır.kii zaten onumuzde 2019 secimleri vs varken ülke karışık ken çok dusup dip yapacağını hiç sanmıyorum hatta 2019 seçimlerine kadar 200 olacağını söyleyen analizler bile var yani ne alıp toplasak kar inşallah ülkemiz in selameti yerinde olur ve bizde birikimlerimize sevinir bol bol kar ederiz rabbim vatanımızı milletimizin dysmanlar dan korusun ..iman la İslam sancağı altında yaşamayı hrpimize nasip etsin .ne mutlu türküm diyeneAyy o kadar düşmüş mu zarardayım 5 gr altın.in var![]()
Bende 1000 lira nakit avans çekecegim sirf altin düştü diyeKızlar hu hu altın 160 olmuş.170 olacağını varsayarak yarın dan başlıyorum ufak ufak almaya yarın hesap tan 3000 kusur çekip 3 ata altın alacağım düştükçe alacağım üçer beşer inşallah çünkü daha da dusebilir