• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen canım ..ama altını olan bize kizmayin şimdi..bizde dusmesini almak için istiyoruz iştee..umarım biraz daha duser
Bende alıyorum birikim olarak niye kızayım canım benim :) ama gariban artık hediye olarak alamıyor. Bizde ne takıcaz diye düşünüyoruz. Malum bizlerin kültüründe takı takılıyor. Onun için ne kadar yatırım için yükselsin istesemde, yükselmemesini daha çok istiyorum.

Kızlar hu hu altın 160 olmuş.170 olacağını varsayarak yarın dan başlıyorum ufak ufak almaya yarın hesap tan 3000 kusur çekip 3 ata altın alacağım düştükçe alacağım üçer beşer inşallah çünkü daha da dusebilir
160 mı :KK57: bütün gün kontrol ettim uyudupum zaman düşmüş ya:skandal:

kızlar size bişey sorucam biz bi yakınıma borç vericez araba alcaklar bi miktar eksik 23 gram bileziğim var onu vericez sizce bozdurarakmı verelim yoksa bilezik olarakmı ben bilemedim size sormak istedim.

Bu tamamen sizin vicdaniniza kalmis.
Ben olsam duruma gore tl olarak verebilirdim.

Ben olsam bilezik olarak verirdim onlarda size bilezik olarak geri verirler

bence bilezik olarak verin, onlarda size öyle geri versinler
altın sürekli değerleniyor, yardım ederken zarar etmeyin

bence bilezik olarak verin ve kesinlikle parca parca gram olarak almayin onlarda size butun 23 gram bilezik alsn. biz de tanisa oyle borc vermistk 4 bilezik 10 grm 5 gram parca parca verdiler vara yoga gitti ortada bilezikte kalmadi

Kesinlikle altın olarak verin

kızlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için bilezik olarak verdik 1000 tl de nakit verdik :KK19:

karamelli_turta karamelli_turta canım ilk sayfaya baktımda şimdi benim 23 gram bilezik+3105 tl yazıyor ya o birbirine eşit yani 23 gram bileziği 3105 tlye almıştım. :) 3105+1000=4100 desek ocak ayı birikim hedefime 900 tl kaldı verdiğimiz borçta birikimden sayılıyo demi kızlar:rolleyes::rolleyes: ay kenarımızdaki bütün parayı verdik insan kendini ne kadar güvende hissediyomuş meğersem kenarında azda olsa para varken bi anda boşluğa düştüm sanki :KK70::KK70: ama olsun feda olsun ablama be :spor::KK55::KK53::KK70:

Back
X