- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
- #11.461
Bende sali gunu ek ders paralarimi alacagim 1500 kadar. Insallah yükselmezMaaşımın bir kısmını almaya 6 gün var. O zamana düşük olursa bende alacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sali gunu ek ders paralarimi alacagim 1500 kadar. Insallah yükselmezMaaşımın bir kısmını almaya 6 gün var. O zamana düşük olursa bende alacağım.
Yarın a bakıp öyle para çekeceğim bende çünkü kur hep aynı kalmıyor değişebiliyor bakalım yarın i goruruzBende sali gunu ek ders paralarimi alacagim 1500 kadar. Insallah yükselmez
Bende alıyorum birikim olarak niye kızayım canım benim :) ama gariban artık hediye olarak alamıyor. Bizde ne takıcaz diye düşünüyoruz. Malum bizlerin kültüründe takı takılıyor. Onun için ne kadar yatırım için yükselsin istesemde, yükselmemesini daha çok istiyorum.Aynen canım ..ama altını olan bize kizmayin şimdi..bizde dusmesini almak için istiyoruz iştee..umarım biraz daha duser
Bende ek dersi bekliyorum cnm hadi bakalim hayirlisiBende sali gunu ek ders paralarimi alacagim 1500 kadar. Insallah yükselmez

160 mıKızlar hu hu altın 160 olmuş.170 olacağını varsayarak yarın dan başlıyorum ufak ufak almaya yarın hesap tan 3000 kusur çekip 3 ata altın alacağım düştükçe alacağım üçer beşer inşallah çünkü daha da dusebilir

kızlar size bişey sorucam biz bi yakınıma borç vericez araba alcaklar bi miktar eksik 23 gram bileziğim var onu vericez sizce bozdurarakmı verelim yoksa bilezik olarakmı ben bilemedim size sormak istedim.
o nasıl oluyor ya şimdi hiç borcumuz yok mesela acaba öyle mi yapsam yoksa direk param kadar mı alsam ?Bende 1000 lira nakit avans çekecegim sirf altin düştü diye
Müşteriye taninan bi hak. Tüm bankalarda yok. Size ozel diye mesaj atiyolaro nasıl oluyor ya şimdi hiç borcumuz yok mesela acaba öyle mi yapsam yoksa direk param kadar mı alsam ?
zaten müşterisiyim bahsettiğin bankanın sadece nasıl oluyor faizi falan var mı diye sormuştum.maaşımı o bankadan alıyorum bende.teşekkürler.Müşteriye taninan bi hak. Tüm bankalarda yok. Size ozel diye mesaj atiyolar
Ben olsam bilezik olarak verirdim onlarda size bilezik olarak geri verirler
bence bilezik olarak verin, onlarda size öyle geri versinler
altın sürekli değerleniyor, yardım ederken zarar etmeyin
bence bilezik olarak verin ve kesinlikle parca parca gram olarak almayin onlarda size butun 23 gram bilezik alsn. biz de tanisa oyle borc vermistk 4 bilezik 10 grm 5 gram parca parca verdiler vara yoga gitti ortada bilezikte kalmadi
Kesinlikle altın olarak verin

Aralik ayi icin hedef yazdik mi acaba![]()