- 5 Ağustos 2014
- 3.767
- 8.611
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.521
Inşallah2020 ye kadar inşallah arabamız olur :) sonra da gelsin çil çil atalarpure hazel in dediği gibi bir kese alıp içine doldurup seveceğim
hoşgeldiniz benim de aylık hedefim bir çeyrek-ti ama gidip alamadım filan derken sadece 3 çeyrek aldım kaldı. siz başarılı olursunuz umarım istediğiniz gibi bir iş bulursunuzInşallah
Insallah.Inşallah
Inşallah cnm Allah buyukhoşgeldiniz benim de aylık hedefim bir çeyrek-ti ama gidip alamadım filan derken sadece 3 çeyrek aldım kaldı. siz başarılı olursunuz umarım istediğiniz gibi bir iş bulursunuz
Hoşgeldin Canım tekrar.Ben de en az 500 tl birikim hedefliyorum aylık ya da 2 çeyrek altın falan.cunku benim gelirim pek yok.
161 e bankadanmi aldiniz yoksa kuyumcudanmi acaba bugun sordum 163 ddiler de bana bereketli olsun insAllahSabah 160a kadae düşmüş galiba altın ben 161 den aldım az önce bereketli olsun inşallah
Guzel olur cnm aslında dort aylık değil de 2018 sonu hedeflerimiz i bildirelim ve ocak başında başlayalım her ay birikim bildirmeye Allah nasip ederse
Selam kızlar
Evet 2018 hedeflerimizi yapalım aylık da listelere devam edelim bence de. Ben de acil durum için nakit olmalı diye düşünüyorum hatta evde bulunmalı geçen ülkece yaşadığımız olaylardan sonra altın da nakit de tutulabilir evde..
İş yerinde işlerim çok yoğun. Ev desen öyle biraz yorgun hissediyorum kendimi
fikirlere katılıyorum ben de 2018 hedeflerine beni de yazın inşselam kızlar, hepimizin birikimleri bereketli olur umarım.
2018 yıllık ve 3 aylık şeklinde yapalım bence birikim planlarımızı
ilk hedefi tutturdukça daha çok hırslanırız
Çok teşekkğr ederim. İş bank internet bankacılığından aldım161 e bankadanmi aldiniz yoksa kuyumcudanmi acaba bugun sordum 163 ddiler de bana bereketli olsun insAllah
evet, bugün iş çıkışı fırsat bulursam gidip alıcam hemen.Altin biraz düştü aslinda. Alim firsati bence
ama değil mi:) o sarı güzel parayı alınca senin de için ısınmıyor mu
Fiziki altın candır, insanın içini ısıtandır.
Tuttum senin bu sözünü tatlım
Ben cnmSadece éşi çalisip ta birikim yapan arkadaslar var mi
Cok güzel. MasallahEşim tek çalışıyor miras bi dairem var benim hesaba geçer kirası ikinci bi daire aldık o da benim adıma esim kredi sini ödüyor sağolsun birde birikim yapıyorum çok şükür
Çok ala yapar bence .benim eşim ilk evlendigim de asgari ücret alırdı 800 e yakın hiç unutmam o zaman bile aylık yüz lira harcligimi biriktirir dim sonra çocuk bakmaya başladım vs .yani her bütçe az yada cook musait birikim yapmaya bence.damlaya damlayan gol olur inşallahBenim bi arkadaşim var sadece eşi calisiyor ikna edemiyorum birikim yapmaya. Yapamam yetmez diyip duruyor. Eşi 4000 aliyor ev kira. 1 cocugu var. Ve birikim yapamam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?