- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.202
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.561
Aylık, 4 aylık ve yıllık olarak belirleyelim o zaman canım..Günaydın kızlar herkese
Aynen canım aylık olarak zaten yazarız yıllık hedefte belirleriz kendimize hatta bence 3-4 aylık gibi birde bi orta vade belirleyelim derim ben motivasyonumuzu daha iyi koruruz diye düsünüyorum ara hedeflerle
Günaydın CanımHayırlı huzurlu bol birikimli hafta sonları kızlaaaar
canım toplammı 3bin yoksa bi tek senin kendi gelirinmi. senin birikim yapmanı çok beğeniyorum öyleyse nasıl yaptığını sorucamda :)))3000 tl ile evin ihtiyaçları, çocukların ihtiyaçlarını, birikimi de ayırıp idare ediyorum.kiramız yok sadece. Örnek benim canım.
O neden yapamasın?
2.000 i benim gelirim canım, eşim de 1. 000 veriyor. Teşekkür ederim :) düzeni oturttum ben. Her ay ben gelir gider tablomu yapıyorum. Gelir de gider de neredeyse belli.canım toplammı 3bin yoksa bi tek senin kendi gelirinmi. senin birikim yapmanı çok beğeniyorum öyleyse nasıl yaptığını sorucamda :)))
ya ne bilim bizim belli olmuyor bazen ekstra gezme işimiz çıkıyor mesela ailelerden uzak olduğumuz için onların yanına falan gidiyoruz yada sağlık için testler falan yapıyoruz tabi masraf çıkıyo yada arabanın masrafı çıkıyo. senin diğer ödemeler eşinin maaşındansa rahat olursun bencede bizim hepsi bir ayıracak para kalmıyor :)2.000 i benim gelirim canım, eşim de 1. 000 veriyor. Teşekkür ederim :) düzeni oturttum ben. Her ay ben gelir gider tablomu yapıyorum. Gelir de gider de neredeyse belli.
Canım nerdeyse herşey bu paranın içinde.ya ne bilim bizim belli olmuyor bazen ekstra gezme işimiz çıkıyor mesela ailelerden uzak olduğumuz için onların yanına falan gidiyoruz yada sağlık için testler falan yapıyoruz tabi masraf çıkıyo yada arabanın masrafı çıkıyo. senin diğer ödemeler eşinin maaşındansa rahat olursun bencede bizim hepsi bir ayıracak para kalmıyor :)
bu arada maaş pazartesi yatıyokaramelli_turta bu ay eşimin maaşından 3 haftalık paramız 1000 tl kaldı fikir verirmisin nasıl değerlendiriyim ne dersen kabul istediğini sor söylim bacım
3 haftaya 1.000 tl yeter bence.karamelli_turta bu ay eşimin maaşından 3 haftalık paramız 1000 tl kaldı fikir verirmisin nasıl değerlendiriyim ne dersen kabul istediğini sor söylim bacım
Ah be cnmbu arada maaş pazartesi yatıyodaha yatmadan hepsi belli ama
yok içinde çok şükür hepsini ödedikten sonra kalan para bu3 haftaya 1.000 tl yeter bence.
Içinde kira, fatura ödemeleri vs yoksa.
Sadece mutfak ve kişisel ihtiyaçlara bana yeter bu miktar bence.
bide şu an cebimde 65 tl var eşimden gizli olan 115 tlem daha varAh be cnm
Gider kalemine birikimi de ekle. O da bir borç gibi. Al bir çeyrek altın pazartesi günü. Hadi inanıyorum ben sana yaparsin sen
Birikim yaparsin da,eğer istersen.yok içinde çok şükür hepsini ödedikten sonra kalan para bu
birikimde yapabilirmiyim sence bu parayla bu ay için
diyoruzki önce 500 tl sini yok sayalım atalım kullanılmayan bi karta
500le idare etmeye çalışalım
sonrada kalırsa zaten birikmiş olacak
ihtiyaç olursada çekeriz
ama ben kenara attığımız paradan harcayınca çok üzülüyorum ya
İşin zor tatlım ne diyim..bide şu an cebimde 65 tl var eşimden gizli olan 115 tlem daha varbide ikimizin bildiği evde 100 tl var benim maaştan kalan. ay napıyımki bunları ben durdukça gidiyolar
yok ya ben kendimi iyice frenledim eskiden alırdımda şimdi ihtiyacım yoksa iğne bile almıyorum çok şükürrBirikim yaparsin da,eğer istersen.
Birikim istemiyorsan zaten başlayamaz bile insan.
Bugün alırsın ihtiyaç dışı şeyler, yarın öyle, sonraki hafta öyle.
Sonu yok yani sekerim sekerim
bende öyle yapalım istiyorum aslında ama hafta içi kuyumcuya gidemiyoruz. hafta sonuda fırsat olmuyo. internetten alırsam zarar edermiyimkiİşin zor tatlım ne diyim..
Altın al altın :))))
Netten bilmiyorum hiç almadım.bende öyle yapalım istiyorum aslında ama hafta içi kuyumcuya gidemiyoruz. hafta sonuda fırsat olmuyo. internetten alırsam zarar edermiyimki
Ne yap biliyor musun?bide şu an cebimde 65 tl var eşimden gizli olan 115 tlem daha varbide ikimizin bildiği evde 100 tl var benim maaştan kalan. ay napıyımki bunları ben durdukça gidiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?