- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.901
Bence de katıl günler birikim için iyi fırsatcnm eylül ayında bizim iş yerindeki arkadaşlar 1000 tl den güne girdiler. nasil verecekler diye hayret ediyordum ama oluyormuş. herhangi bir güne başlayan olursa çevrem de az çok demeyeceğim katilacagim
Gün gerçekten iyi oluyor. Borç gibi mecburen ödüyorsun her ay. Ancak gün parasını alınca sqnki o para hiç gelmemiş gibi direkt birikime koyulursa bir manası oluyor.cnm eylül ayında bizim iş yerindeki arkadaşlar 1000 tl den güne girdiler. nasil verecekler diye hayret ediyordum ama oluyormuş. herhangi bir güne başlayan olursa çevrem de az çok demeyeceğim katilacagim
Çeyrek gününüz hayırlı olsunSelamlar
2018'de altın almayacağım sadece dolar yatırımı yapacağım derken iş yerinde çeyrek altın günü yapılmasına karar verildi.Toplam 15 kişi civarında olacak gibi duruyor. Sayı tam netleşmedi. Her ay başında 1 çeyrek altın alınacak.
çok pişmanım cnm katılmadığıma. ilk fırsatta katılacağımBence de katıl günler birikim için iyi fırsat
Biz yıllardır işyerinde yapıyoruz, ben hiç kenarar koyamadim ama hep bir borcumu kapattım. 2 ay önce yine güne başladık, ilk ben aldım ve kredi borcu kapattım.
Biz başlarken de herkes rakamı yüksek bulmuştu ama borç bu ödenir mantığında olunca veriliyor, emin ol sen de biraz daha dikkat edersen yaparsin
cnm hiç mi yok internet bankaciligindan 1 gr dan bile az alinabiliyorAltın 157ye düşmeden almıcam dedim. Bugün 156ya düştü alamadım. Kendi kendime hedef koydum ama kenara para ayırmadım te allahım ya
Beklediğim para cuma günü gelicek ama o zamana artar diye üç buçuk atıyorum valla burdacnm hiç mi yok internet bankaciligindan 1 gr dan bile az alinabiliyor
Dusus devam ediyor cnm üzülme daha iyi yerlerden alacaksın inşallah bugün aradım 1060 olmuş ata altinBeklediğim para cuma günü gelicek ama o zamana artar diye üç buçuk atıyorum valla burda
İnternet bankacılığı kullanıyorum ama kenarda dişe dokunur bi miktar yok ki alayım
iyi günlerde kullan cnm hepside uzun vadede kullanacağın seylerSelam kızlar
Ben dün maaş aldım, bugün harcıyorum..
40 TL cüzdan,
8 tl oğluma cüzdan,
15 tl küpeler,
15 tl eldiven,
30 tl kuaför...
Toplam 108 tl
Ama çoğu ihtiyaçtı, küpeler istekti
Benim ve bu ay birikim için ayirdigim tutar kredi borcu kapatınca ona gittiBeklediğim para cuma günü gelicek ama o zamana artar diye üç buçuk atıyorum valla burda
İnternet bankacılığı kullanıyorum ama kenarda dişe dokunur bi miktar yok ki alayım
Arada kendimizi mutlu etmeliyiz ama, güle güle kullan canimSelam kızlar
Ben dün maaş aldım, bugün harcıyorum..
40 TL cüzdan,
8 tl oğluma cüzdan,
15 tl küpeler,
15 tl eldiven,
30 tl kuaför...
Toplam 108 tl
Ama çoğu ihtiyaçtı, küpeler istekti
Evlenirken bebek esyasi mi aldiniz canim?hadi bebek için denemek zorundayız alıyoruz da evlenirken çok gereksizmiş gerçekten aldıklarımız.
Çeyizden bahsetmiş olmalıEvlenirken bebek esyasi mi aldiniz canim?
Ne oldu ki cnmPiyasa tepe taklak olacak galiba. Olaylar olaylar altın yükselebilir
Abdnin oyunları kudüs başkent olacak mevzularıNe oldu ki cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?