Selam Janita
Hayırlı evlat olsunlar inş..
Ne kadar bereketle gelmişler gerçekten.
Kv den de nasıl düşünceli insan maşallah cnm..
Piyasa tepe taklak olacak galiba. Olaylar olaylar altın yükselebilir

Ayy noldu ki canım?

Ayyy bacim benim nasil gozumden kacmis burasi. Saglik sorunlariyla cebellllestigim ayda acmisssiniz. Eger 2018 de baslayan ve tam 1 yilllik hedef listesi guzel birikim olayi dusunurseniz acar saniz vede hemen hemen benide ekleyin olur mu. Bol bereketli guzel huzurlu yarinlarda birikimlerimizi saglikla harcamali gunler diliyorum

Geçmiş olsun kgokce
2018 ile baslayan yeni hedeflerimiz olacak, tabiki ekleriz seni de..

Hayırlı sabahlar altin kizlarr..koca bir yıl daha yavaş yavaş bitiyor.kesemzi çok şükür topladık birikime devam ediyoruz ama bir yaş daha yaslandik hepimiz ahiret azigi da dolu dolu olanlardan eyledin rabbimmm
.
aminnn en onemlisi o zaten sabah sabah ne guzel bir dua Allha razi olsun gunaydinlar cumleten

Günaydın kızlar
3 aylık hedefim 3000 liraydı
Bu aya 500kalmıştı
İlk haftadan 300 ü tamam çok şükür
Bi 3000 de önceden vardı.
7.aydan sonra 6000 ₺ olmuş oluyo.
Şimdi altın çok iyi düşmüş
Ama ancak ocak ayında alabilirim istediğim bilezikleri inşallah .
3 tam altınım var onu dA bozdurup 60 gr bilezik almak istiyorum inşallah 30-30 luk 2 tane ...
Allah bereket versin
Ülkemize Dirlik düzen versin inşallah

Evlenirken bebek esyasi mi aldiniz canim?

Çeyizden bahsetmiş olmalı

Ben yanlis anlamisim demek ki. E kafa da beden de yorgun tabi
:)) günaydın kızlar evet ev eşyasıydı kastettiklerim
bebek fikri yoktu evlenirken aklıma kariyere çok adamıştım kendimi sonra eşim çok aklıma girdi kariyeri zor da olsa ilerletmeye devam tabi ama zor oluyor yani baya bunu da söyleyeyim bari aklıma gelmişken
ayrıca maşallah yoğun bir hayatın oluyor kikikoko gün içerisinde gördüğüm kadarıyla çok normal maşallah sana

Arkadaşlar birşey soracağim
Altin ve dolar hesabim vardi
Düsmeye baslayinca iyi bi fiyattan dolarlari bozdurup tamamini altina yatirdim
Simdi dolar degilde euro istiyorum
Size hesap açtirip euro biriktirmeli miyim yoksa full altinda mi devam edeyim
Yorumlarinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…