- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #11.961
Altin mutlaka yükselecektirİyi akşamlar kızlar arada okuyorum burayı, geçen baktım altın çıkıyor çok fazla çıkmadan alayım bari dedim ufak tefek birikimlerle.
165 ten aldım gitti toplam 15 gr bu arada ev kredisi ödüyoruz.
4 ay oldu ilk kez altın aldım.
Ne zaman altın alsam düşüyor :/
3 gr daha alıcak param var alsam mı ne dersiniz ?
Ya ben cok unutkanim. Hesap açtiriken sordum sanki ama
Hesabimizdan gram altini fiziki olarak çekebiliyor muyduk
Öyle yapayım en iyisi yarın veya cumartesi alıyım.Altin mutlaka yükselecektir
Şu aralar düşuk alim firsati bence
Hoşgeldinİyi akşamlar kızlar arada okuyorum burayı, geçen baktım altın çıkıyor çok fazla çıkmadan alayım bari dedim ufak tefek birikimlerle.
Hoşbuldum ayy inşallah olur bereketi :) Allah kolaylığını veriyor şükür
1 hafta sonra bende aynı şeyleri yapacağım. geldiği gibi gidiyor paraÜç gündür ne para harcadım ben böyle öde öde bitmiyor
Bugün de oğlumun servis parası, kitap parası, okul aidatı,faturaları,kk mı ödedim.
Okul aidatı bende ödeyeceğim :/ kitap parası da var önümüzdeki hafta bol harcamalı olacağa benziyor.Üç gündür ne para harcadım ben böyle öde öde bitmiyor
Bugün de oğlumun servis parası, kitap parası, okul aidatı,faturaları,kk mı ödedim.
İyiki ödeyebiliyoruz, çok şükür rabbime..Okul aidatı bende ödeyeceğim :/ kitap parası da var önümüzdeki hafta bol harcamalı olacağa benziyor.
ben bankadan hesap acip sifre alip internet. Ankaciligi ile yapiyordum. Her bankanin bellli gunler hesaptaki parayi fiziki altina cevirme guni var mesela garantide birde 8 10 gram alt limiti ve onceden bankaya bildirmen gerek ki gercek altinini alarak cevirebilesin.Selamlar
İş bankasında altın hesabı açan var mı kızlar. Netten nasıl alıyorsunuz işcepten mi. Net bankacılığından mı
İyi akşamlar kızlar arada okuyorum burayı, geçen baktım altın çıkıyor çok fazla çıkmadan alayım bari dedim ufak tefek birikimlerle.
bacim ayni ben .... Ben de ne zaman altin desem altin duser. Ama sozde subatt gibi 200 e dayanirsa sasirma demisti arkadasim... Aman nasip . zarar olmasinda. Ülkem ve dunya guzel gunler yasasinda varsin cikmasin altin....Sizin yorumu şimdi gördüm bende buğulama yapmıştım
Yapmaaa sakınnn :))nOT. Kizlar ya hangi siteden neye baktiysam ahanda simdi ekranimda beni al al diye ayakkkabilar cizmeler borlar altta yanda sagda solda reklamlari bu kk da cok reklam var ya. Tamam olsun olmasinada bari su ekonomi birikim kategorisinde olmasa bu tarz reklamlar. Yahutyanda altinlar bankalar birikimler euro dolar vs vs gecse olmazmi.... Isin sakasi ama ciddenKazen abi bir el at kendimle cebelllesiyom buraya giriyorum derken akillli bannner reklamlar heryerde
Bu gece bekle iyice düşün. 3 tane gram alırsın :))Su saate kadar morhipodan birsuru 789 tlllik sepet olisturdum sonra 459a indirdim velhasil almak yada almamak iste butun mesele bu... Sirf ucuz diye almis olucaktim simdi dedim bi girem kizlara yazayim elzem seyler degil şık olmaya gerekli parcalar.... Sizde babam gibi aman ne edecen cula capita cok para verme mi dersinz yoksa ne etsem. Acaba ayda ciddi bir tl mi ayirsam. Amannnn kizlar kafanizi sisirdim... Kusuruma bakmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?