- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.541
bence ayin 20 si gibi biraz duser diye umuyorum beklemedeyim secim sonrasi zaten firlayacak her sey ytdPeki bu altın düşmeyecek mi acaba
Altın düşmez, seçim sonrası da yükselirHerkes seçimi bekleyin diyor. Ama kimse sonrasını kestiremiyor
Ay ne güzelll ,çok şanslısın canım güle güle kullan...Kızlar, kardeşlerim bana altin küpe ve kolye almışlar anneler günü hediyesi, çok şanslıyım gerçekten. Biraz da sulugozum :)
Keyifli bir gun geçirdik ailecek,
Şimdi ise evde keyif vakti
B Bugunneselibirgun paranı kaybetmene üzüldüm, ama yazdıklarına daha da üzüldüm senin için. Eşinden ne konuda olursa olsun korkup cekinmemelisin bence.
Para da kaybolur, altında gider insanlık hali herşey olur ama üzüntü ve stresin yarattığı gerginlik ve o zaman kaybı geri gelmez
Bir de hamilesin üstelik
Eşine soylesesoyleseydin de birlikte arasaydiniz keske
cnm almis olabilir demistik neyse artik . bir dahakine kendini uzme kac saat deliye döndünEşimle paylaştım o gündüz yoktu kayinvalidemdeydi akşam sana söyleyecek kötü bişeyim var dedim
Ikındı vakti gelince israr etti soyledim. Bunun için mi üzüldün bu mi kötü haber falan bana söylemeyip napcaktin falan dedi.
O almış tumletmek için
Bende kızdım söylemedi diye
Yazık bak kendini bu kadar gereksiz yere yıprattığına değmedi .Eşimle paylaştım o gündüz yoktu kayinvalidemdeydi akşam sana söyleyecek kötü bişeyim var dedim
Ikındı vakti gelince israr etti soyledim. Bunun için mi üzüldün bu mi kötü haber falan bana söylemeyip napcaktin falan dedi.
O almış tumletmek için
cnm almis olabilir demistik neyse artik . bir dahakine kendini uzme kac saat deliye döndün
Yazık bak kendini bu kadar gereksiz yere yıprattığına değmedi .
Ki kaybolmuş bile olsa nolcak. Canını mı alacak ki ..boşver böyle ufak tefek şeyler için kocandan bu kadar korkma.
Seni seven insan ne olursa olsun yanında olur.
Sevindim senin adına
Gerçekten çok şanslısın kuzum güle güle kullanKızlar, kardeşlerim bana altin küpe ve kolye almışlar anneler günü hediyesi, çok şanslıyım gerçekten. Biraz da sulugozum :)
Keyifli bir gun geçirdik ailecek,
Şimdi ise evde keyif vakti
Canım cok geçmis olsun gözün aydın nolur bir daha bu tip seyler icin üzme kendini üstelikde hamilesinEşimle paylaştım o gündüz yoktu kayinvalidemdeydi akşam sana söyleyecek kötü bişeyim var dedim
O almış tumletmek için
Sen böyle yazınca benim de aklıma çocuklara bayram harçlığı kumbarası yapmak geldi :)bende 5tl kumbarasina yeni basladim
herkese iyi geceler
Gerçekten çok şanslısın kuzum güle güle kullan
Canım cok geçmis olsun gözün aydın nolur bir daha bu tip seyler icin üzme kendini üstelikde hamilesinayrıcada bana kalırsa eşine haksızlık etmişsin sana kızacağını düsünerek eşini yanlış mi tanıyosun diye düsündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?