B Bugunneselibirgun paranı kaybetmene üzüldüm, ama yazdıklarına daha da üzüldüm senin için. Eşinden ne konuda olursa olsun korkup cekinmemelisin bence.
Para da kaybolur, altında gider insanlık hali herşey olur ama üzüntü ve stresin yarattığı gerginlik ve o zaman kaybı geri gelmez
Bir de hamilesin üstelik
Eşine soylesesoyleseydin de birlikte arasaydiniz keske

Kızlar, kardeşlerim bana altin küpe ve kolye almışlar anneler günü hediyesi, çok şanslıyım gerçekten. Biraz da sulugozum :)
Keyifli bir gun geçirdik ailecek,
Şimdi ise evde keyif vakti
Ay ne güzelll ,çok şanslısın canım güle güle kullan...

Eşimle paylaştım o gündüz yoktu kayinvalidemdeydi akşam sana söyleyecek kötü bişeyim var dedim
Ikındı vakti gelince israr etti soyledim. Bunun için mi üzüldün bu mi kötü haber falan bana söylemeyip napcaktin falan dedi.
O almış tumletmek için
Bende kızdım söylemedi diye

cnm almis olabilir demistik neyse artik . bir dahakine kendini uzme kac saat deliye döndün

Yazık bak kendini bu kadar gereksiz yere yıprattığına değmedi .
Ki kaybolmuş bile olsa nolcak. Canını mı alacak ki ..boşver böyle ufak tefek şeyler için kocandan bu kadar korkma.
Seni seven insan ne olursa olsun yanında olur.

cnm almis olabilir demistik neyse artik . bir dahakine kendini uzme kac saat deliye döndün

Sevindim senin adına

Aynen kızlar haklı çıktınız gerçekten
Boşuna kendimi yıprattım doğru söylüyorsunuz
Ben almaz diye dusunmustum almış meğerse

Işte öyle yani bundan sonra böyle konularda dediginiz gibi sonu ölüm bile olmayacak şeyler için kendimi yıpratmamaya çalışacağım sagolun destekleriniz ve görüşleriniz için

Babam findiklari satmiş 450 tl sini kaptim. Daha dogrusu her yil satilan findiklardan 200 tl verecekti 3 yildir satmiyordu. 100 lirasini gecen sene vermisti geriye kalmisti 500.. bazi masraflar oldugu icinde 450 versem olur mu dedi. Icimden en azindan verecegini unutmamis bi 50 lira icin mi cingenlik yapicam dedim 450 yi kabul ettim. Simdi 300 lirasina bi ceyrek alirim bu aralar takipteyim. Bu yilin ilk ceyregi olacak. Kumbarayi doldurabilseydim onlarla birlikte alirdim ama. Nasip.

Kızlar, kardeşlerim bana altin küpe ve kolye almışlar anneler günü hediyesi, çok şanslıyım gerçekten. Biraz da sulugozum :)
Keyifli bir gun geçirdik ailecek,
Şimdi ise evde keyif vakti
Gerçekten çok şanslısın kuzum güle güle kullan
Canım cok geçmis olsun gözün aydın nolur bir daha bu tip seyler icin üzme kendini üstelikde hamilesin ayrıcada bana kalırsa eşine haksızlık etmişsin sana kızacağını düsünerek eşini yanlış mi tanıyosun diye düsündüm

Kızlar evde keyif yapacaktım sözde,temizlik yaptim. Evde temizlik keyfisi :)
Ev hanımlarıni bir kez daha takdir ettim, ben şahsen kafayı yerim bu kadar temizlik takıntısıyla. Dün her yeri temizledim bugün yine kum gibi toz her yerde. Çevrede çok fazla devam eden inşaat var camlardan geliyor sanırım. Neyse ki bitti. Şimdi de bir bitki çayı koydum, balkondan şehrin yanan ışıklarına bakarak keyifle yudumlayip yatmayı planlıyorum.
Yeni hafta yeni yoğunluklar, yeni gelişmeler
İyi geceler kizlar

Bende yarın temizlik yaparım diye düşünüyodum ama hasta oluyorum sanırım. Ceryandamı kaldım ne,ağrımadık hiç bir yerim yok şu an..

Eski sayfaları okuyorum hala..çok heyecanlandım. ayın son haftası görücem bakalım ben ne yapabiliyorum birikim konusunda. 1 liralar ayrı,kağıt paralar ayrı ayrı itinayla toplanıyo şimdilik. Elime geçeni atıyorum.Geçende de 10 dolar yapmıştım.
İyi gidiyo şimdilik,bakalım..eşimde dediğini yapar,3000 lirayı verirse 2,5 luk ata alırım diye düşünüyorım onunla

Galiba hala tam tanimiyorum
Olaylara tepkisi ne olur kestiremiyoruum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…