Canım o esimin haberi olduğu paraydı
Bes on elimize ne geçerse atmıştık içine. 340 lira falan olmuştu. Şimdi kayıp dersem bana oln güveni yerle bir olur...
eşin de almis olabilir ihtiyaci oldugundan ya da seni denemek icin.
anlamadigim nokta altinlarin yanindaydi diyorsun eşin altinlari da gorur

B Bugunneselibirgun benim başıma çok gelir. Aradıkça da bulamazsın. Bence başka bir yere kaldırmışsındır. Mutlaka bulursun.
Ben bir keresinde 30 binlik çekini kaybetmiştim eşimin. İki günlük saklayacaktım. Pazartesi adam ver dedi,evi kaldırdım bulup veremedim. Düşününce hala başıma ağrı girer..
Saklayacağıma yere düşürmüşüm,koltuğun altına ama elektriklenme yapmışmı ne olmuş,koltuğun altına yapışmış vaziyette buldum.

Of off inşallah öyledir ve bulurum bende.
Cok uzuldum çünkü

Eşime de soyleyemicem sanırım söylersem ne tepki verir bilmyorm
Başıma ağrılar girdi üstüne kötü hissediyorum kendimi şuan
Bebeğimn parasiydi o bi sahip çıkamadım

Canım biraz sakinleşmeye çaliş panik yaptıkca gözünün önünde olsada gormezsin sakin kafayla düsünmeye calis başka yere kaldırmis olabilir misin ya da T tatlu nunda dediği gibi belki eşin almıştır yerini biliyodu nasilsa hırsız olsa diğer yanindaki altınları ziynetleride alırdı

Sakinlersem iyi olacak. Umarım ortaya çıkar ne olduğu
Aldıysa aldım desin kaybolduysa ortaya çıksın
Ya da nereye koyduğumu unuttuysam hatırlayayım

Canım kaybolduysa da kayboldu. Kendini kötü hissetmen normal .
Adam senin canını almayacak ya .
Ben olsam söylerdim ne olacak sanki ,insanız kaybedebiliriz .

Günaydın kızlar iyi pazarlar hepimizin tüm annelerin benim gibi anne olmak isteyenlerin anne adaylarinin bu güzel günü kutlu olsun
Canım benim tüm anne olmak isteyen anne adaylarının da günü kutlu olsun.
Her kadın anaç doğar.
Mutlaka annesiymiş gibi sevdiği birileri de vardır :)
Rabbim tez zamanda isteyen herkese bebiş nasip etsin inşallah

Canım o esimin haberi olduğu paraydı
Bes on elimize ne geçerse atmıştık içine. 340 lira falan olmuştu. Şimdi kayıp dersem bana oln güveni yerle bir olur...
Çok özür dileyerek soruyorum ; eşinizin güveni size nasıl kaybolur? Ne kadar üzülmüşsünüz yazık değil mi?

Umarım bulursunuz en kısa sürede.

Canım kaybolduysa da kayboldu. Kendini kötü hissetmen normal .
Adam senin canını almayacak ya .
Ben olsam söylerdim ne olacak sanki ,insanız kaybedebiliriz .

Çok özür dileyerek soruyorum ; eşinizin güveni size nasıl kaybolur? Ne kadar üzülmüşsünüz yazık değil mi?

Umarım bulursunuz en kısa sürede.

Belkide altınlardan ayrı bir yere koydunuz ve unuttunuz yoksa alan kişi neden altınlarıda almasın...bide kayıp eşyayı bulmak için bir dua var googleden yazın çıkar onu okuyun Allah yardımcınız olsun

Olabilir kızlar. Eşimle akşam paylaşırım gercekten uzuldum. kendi paramida bulamadigim için kimseye hediye alamadım

O duayı okudum canm

Yuzugumude kaybetmiştim buldum o duayla. Inşallah bunlarida bulurum

Olabilir kızlar. Eşimle akşam paylaşırım gercekten uzuldum. kendi paramida bulamadigim için kimseye hediye alamadım

O duayı okudum canm

Yuzugumude kaybetmiştim buldum o duayla. Inşallah bunlarida bulurum
Umarım bulursun da şu kocaları bu kadar büyütmemek lazım diye düşünüyorum.
Neticede napalım yani olan olmuş kaybolduysa da kendini bu kadar harab etmene anlam veremedim .
Şiddet falan mı uyguluyor, neden ondan bu kadar korkuyorsun ?

Yok canım uygulamıyor korkmak değil ama birikim yapmaya zaten önyargılı yapmak istemiyor
Birde böyle bişey olduğunu duyarsa iyice biriktirmekten soğucak diye endiseleniyorum

Peki bu altın düşmeyecek mi acaba

Ben düşmekten ziyade çıkar diye düşünüyorum seçim sonrası. Bütçe açığı dahada büyüdü,emekli ikramiyeleri vs.. şimdilik hükümet dizginliyo faizleri ama seçim sonrası mecbur düşürecek. O zamanda altın dolar fırlayacak gibi sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…