Oluyor canım iş bitmiyor gerçekten.
Bu akşam bir yakınımızın nişanı varmış maalesef bende davetliyim.
Of hazırlan ,giyin çok zor geliyor valla .
Yatarım diyordum
Ben de bu yorgunluğun üstüne tam yatış modundayim ama eski arkadaşlarımla da bir araya geleceğim için gitmem lazım.

aslinda cok sey var bilmiyorum cnm kafam karışık duygusal olarak kendimi eksik hissediyorum ustune her seye kosturmak yoruyor
İlgisizlik gerçekten ciddi bir sorun bence. Kadının evlilikte en çok beklediği şey ilgi.
Eşin yanaşıyorsa bir aile terapisine gitmeniz iyi olur canım. Sorunlarınızla yüzleşmiyorsunuz sanırım. Biriktikçe büyüyecek. Destek almanız şart. Kurtarmak için geç değil. Bekledikçe sıkıntı artabilir :S

hem psikiyatri hem psikolog tedavisi var cnm ilaclari birakti bu ara. takinti memnuniytsizlik her seye karsi tedavi bu yönde
hic sorumluluk almak istemez evdeyse hemen uzanip yatma ustune kabalik bunaltiyor beni.
ikna edip aile terapistine gitsek olur ama hersey iyi ona göre evlilik sorunumuz yok

Evet canım aile terapisine gitseniz iyi olur inşallah. Erkekler biraz bencil olabiliyor. Umarım üstesinden gelirsiniz.

Evet canım aile terapisine gitseniz iyi olur inşallah. Erkekler biraz bencil olabiliyor. Umarım üstesinden gelirsiniz.
biraz daha sakin davranarak deneyeyim cnm
baska seylere mudahale etmez hakkini yemeyeyim ama benim icin cocukla ilgilense yine yeter
hatta bulabilsem haftada 3 gun kisa sureli eve gelip is yapacak biri istiyorum
bazen markete gidecek oluyorum hep cocukla zor oluyor.

Anneler günümüz kutlu olsun...
Evlilikteki sorunlarla ilgili konuşulmuş.
Bencede kadının beklediği en önemli şey ilgi.
Bazen bende bu ilgisizlikten dolayı kendimi kötü hissediyorum
Ama bazende yaptığı şeyleri sanki gözüm görmüyor çöpe atıyormuşum gibi.

Şükür deyip yolumuza devam edelim hamilelikte sıkıntı oldu bizim ilişkimizde. Daha uzak olduk...

Altınlardan da konuşulmuş

Ben ilk altınımı 2017 nin son aylarında almıştım
Hatta baya ekonomi topiclerini okumuştum

158 den aldım altını 170 e satınca çok sevini0 devam etmistim. Al sat yaptım bir defa ama yapmayı düşünmüyorum. Kalsin biriksin..
Gerçekten ihtiyacım olursa satarim.

Bende fiziki olarak altın almak takmak istiyorum ama bunu kendi birikimimle yapmicam.
Bebeğimiz için para biriktiriyoruz
340 lira oldu. Bu parayı gram mi alsam çeyrek mi alsam karar veremedim hala.

Kızlar bebek için biriktirdiğim para kayıp.
Nerde bulamıyorum
alt üst ettim evi resmen.
Offf bulamazsam eşim bi daha banaguvenip asla vermez biriktireyim diye.

Nasıl kaybolur inanamıyorum. Agliyoem resmen ya.
Evdeki altınlarım duruyor
Sadecee alan kişi 340 lira mi aldı.

Eşim alsa ki bu ihtimali ona sorarsam para kayıp mi diye bana sorar.

Off napcam şimdi ben ya.

İnanmıyorum nasıl yanii?
Para kayboldu mu ,kim almış olabilir her yere baktın mı?

İnanmıyorum nasıl yanii?
Para kayboldu mu ,kim almış olabilir her yere baktın mı?
evet baktim
Çekmeceleri bile söktüm bu halimle belim ağrıdi.

Kimsenin günahını alamam
Birkaç gün evden penceremiz açık çıktık.
Ama hırsız olsa hepsini çalardı. Altınların yanındaydı
Paralar rulo şeklindeydi.
Benim 60 70 liramda vardı ekstra orda. O da yok.
B8lmiyorum
En son kaynanamlar ve kendi babamlar geldi ama onlarda başka odaya hiç gitmedi zaten

Annelerin anne olmak isteyenlerin herkesin gunu kutlu olsun

B Bugunneselibirgun en son nerdeydi dusun koyabilecegun yerlere bak bazen gozun onundeki gorulmez
ins esin bulmamistir bir suru sorun olur

Canım o esimin haberi olduğu paraydı
Bes on elimize ne geçerse atmıştık içine. 340 lira falan olmuştu. Şimdi kayıp dersem bana oln güveni yerle bir olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…