- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #16.501
Ben de bu yorgunluğun üstüne tam yatış modundayim ama eski arkadaşlarımla da bir araya geleceğim için gitmem lazım.Oluyor canım iş bitmiyor gerçekten.
Bu akşam bir yakınımızın nişanı varmış maalesef bende davetliyim.
Of hazırlan ,giyin çok zor geliyor valla .
Yatarım diyordum
Alışmaya ve düzen kurmaya çalışıyorum bacımSelam bacım. Nasıl alıştın mı evine. Geçmişe takılıp kaldım foto attınmı evini..
İlgisizlik gerçekten ciddi bir sorun bence. Kadının evlilikte en çok beklediği şey ilgi.aslinda cok sey var bilmiyorum cnm kafam karışık duygusal olarak kendimi eksik hissediyorum ustune her seye kosturmak yoruyor
Canım nerdesin sen nasılsın?Selam bacım. Nasıl alıştın mı evine. Geçmişe takılıp kaldım foto attınmı evini..
hem psikiyatri hem psikolog tedavisi var cnm ilaclari birakti bu ara. takinti memnuniytsizlik her seye karsi tedavi bu yöndeİlgisizlik gerçekten ciddi bir sorun bence. Kadının evlilikte en çok beklediği şey ilgi.
Eşin yanaşıyorsa bir aile terapisine gitmeniz iyi olur canım. Sorunlarınızla yüzleşmiyorsunuz sanırım. Biriktikçe büyüyecek. Destek almanız şart. Kurtarmak için geç değil. Bekledikçe sıkıntı artabilir :S
Evet canım aile terapisine gitseniz iyi olur inşallah. Erkekler biraz bencil olabiliyor. Umarım üstesinden gelirsiniz.hem psikiyatri hem psikolog tedavisi var cnm ilaclari birakti bu ara. takinti memnuniytsizlik her seye karsi tedavi bu yönde
hic sorumluluk almak istemez evdeyse hemen uzanip yatma ustune kabalik bunaltiyor beni.
ikna edip aile terapistine gitsek olur ama hersey iyi ona göre evlilik sorunumuz yok
biraz daha sakin davranarak deneyeyim cnmEvet canım aile terapisine gitseniz iyi olur inşallah. Erkekler biraz bencil olabiliyor. Umarım üstesinden gelirsiniz.
İnanmıyorum nasıl yanii?Kızlar bebek için biriktirdiğim para kayıp.
Nerde bulamıyorum
alt üst ettim evi resmen.
Offf bulamazsam eşim bi daha banaguvenip asla vermez biriktireyim diye.
Nasıl kaybolur inanamıyorum. Agliyoem resmen ya.
Evdeki altınlarım duruyor
Sadecee alan kişi 340 lira mi aldı.
Eşim alsa ki bu ihtimali ona sorarsam para kayıp mi diye bana sorar.
Off napcam şimdi ben ya.
evet baktimİnanmıyorum nasıl yanii?
Para kayboldu mu ,kim almış olabilir her yere baktın mı?
Annelerin anne olmak isteyenlerin herkesin gunu kutlu olsun
B Bugunneselibirgun en son nerdeydi dusun koyabilecegun yerlere bak bazen gozun onundeki gorulmez
ins esin bulmamistir bir suru sorun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?