- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.150
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.061
Canım valla boş boş instagramda gezineceğime gün içinde altını takip ederim napim. Allah bereket versin 35 tl baya iyi bi kar gün içinde. Ama biraz yüklü parayla yapsak varsa oooo çok çok iyi şeyler yaparız vallasüpersin canım yaa, maşallah..ben de çok düşünüyorum bu konuyu. bilgilendiren arkadaşlar olursa yapsam bende...
aynen öyle, keşke tl miz değer kaybetmek yerine değer kazanıyor olsaydı da biz de döviz mi, altın mı uğraşıp durmasaydık.ama şartlar böyle olunca mecbur kalıyoruz...Kizlar ben de bugun hep takipteydim ama kacirmisim mesela dolar 4.62 oldugunda esim haber verdi. Yoksa bende bugun kazanamazdim
Dolari daha dun almistim 25 tl kazandirdi bir gunde
Altinin bir kismini gecen hafta bir kisminida 15 gun falan oldu alali ama 100 kusur kazandirdi.
Gun icinde cok inip cikti bu ara
Gerci biz 100 kazandiysak cebimizden 500 cikiyor mqrkette carsida orasi ayri
tabi canım, ben kaybetmeyeceğimden emin olsam tüm gün oturur takip ederdim. ama sonuçta birikim parası değil faturaların parası olduğu için düşerse diye kaygılandım...Canım valla boş boş instagramda gezineceğime gün içinde altını takip ederim napim. Allah bereket versin 35 tl baya iyi bi kar gün içinde. Ama biraz yüklü parayla yapsak varsa oooo çok çok iyi şeyler yaparız valla
Canım ben al sattan çekiniyorum hiç denemedim altın hesabı açtığım halde sonra aldığım o iki gramı da bozdurup çeyrek almıştım.aslında bu ay ben bi hata yaptığımı düşünüyorum.
eşim maaşı ayın 10 u gibi falan alıyor,benim ödemelerin de hepsi aysonu. mesela kk 27 sinde hesap kesiliyor, son ödemesi de bir dahaki ayın 7 si. ben ayın 10unda gelen maaştan ödemeleri kenara ayırıp tl tutuyorum. bu para ile al-sat yapsaydım bu ay kazanabilirdim.para öylece tl de çekmecede bekliyor. birara düşündüm bankaya yatırıp al-sat yapayım, sonra korktum çok yüksek olunca altın döviz, ya birana düşer de ödemeler eksik kalırsa diye.bu işler biraz cesaret istiyor
ne yapsam ki bir daha ki ay yapsam mı ki...
Aylar aylar önceden bu yükselme haberleri gelmişti burada da yazmıştık canım hatırlıyorum . Şaka gibi geliyordu o zamanlar bu yükseklik.aylar önceden dolar 5 tl, gram altın 200 olacak söylentisi vardı. ben de düşeceğine pek ihtimal vermiyorum aslında...
Bankacın doğru demiş valla.aynen öyle, keşke tl miz değer kaybetmek yerine değer kazanıyor olsaydı da biz de döviz mi, altın mı uğraşıp durmasaydık.ama şartlar böyle olunca mecbur kalıyoruz...
aslında şimdi geçmişi düşündüğümde ocak ya da şubat gibi bankacım beni uyarmıştı artık tl getirme altın al, altın çok yükselecek demişti. hatta yazmıştım diğer topikte... hep bilinen artışlar bunlar aslında...
Evet canım riske girme sen bence. Birikim parası olsa amenna.tabi canım, ben kaybetmeyeceğimden emin olsam tüm gün oturur takip ederdim. ama sonuçta birikim parası değil faturaların parası olduğu için düşerse diye kaygılandım...
aynen canım yaa, göstere göstere geldi bu fiyatlar. herkesin dilindeydi zaten bu kadar artacağı. biz de elimizden geleni yaptık çok şükür. nisan ayında 4 tam altın almıştım, o 4 ünden bile şuan nereden baksan 400-450 tl kardayım.Canım ben al sattan çekiniyorum hiç denemedim altın hesabı açtığım halde sonra aldığım o iki gramı da bozdurup çeyrek almıştım.
Aylar aylar önceden bu yükselme haberleri gelmişti burada da yazmıştık canım hatırlıyorum . Şaka gibi geliyordu o zamanlar bu yükseklik.
Maalesef gerçek oluyor .
Bankacın doğru demiş valla.
evet canım haklısın. belki daha ufak miktarlarda alsat yapabilirim. karı düşük olur ama riski de fazla olmaz. sen hangi bankadan yapıyorsun al satı?Evet canım riske girme sen bence. Birikim parası olsa amenna.
Vakıfbank dan yapıyorum canımevet canım haklısın. belki daha ufak miktarlarda alsat yapabilirim. karı düşük olur ama riski de fazla olmaz. sen hangi bankadan yapıyorsun al satı?
ziraat var bende makas aralığı farklı mı ki her bankanın... ben bi düşüneyim nasıl yapabilirim diye. o para tl de durunca da üzülüyorum çünkü.Vakıfbank dan yapıyorum canım
Evet canım makas aralığı hepsinin farklı ama küsürattır sanırım yanlış Bilgi vermeyeyim ben. Ama bence önemli olan senin burda al sat yapman yani hangi banka olursa kar etmek anacın o yüzden çok çok farketme bence.ziraat var bende makas aralığı farklı mı ki her bankanın... ben bi düşüneyim nasıl yapabilirim diye. o para tl de durunca da üzülüyorum çünkü.
haklısın canım. zaten ziraatte hesap var, onu kullanarak ufak ufak başlayıp alıştırma yapabilirim.Evet canım makas aralığı hepsinin farklı ama küsürattır sanırım yanlış Bilgi vermeyeyim ben. Ama bence önemli olan senin burda al sat yapman yani hangi banka olursa kar etmek anacın o yüzden çok çok farketme bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.
aslında doğru söylüyorsun canım, ben de euro hesabı açmıştım. 4.36 dan euro almıştım. sonra bekle bekle yükselmedi, sıkılıp parayı bozup altın almıştım :))))) şimdi çok hareketli ya, cezbediyor...Canım ben al sattan çekiniyorum hiç denemedim altın hesabı açtığım halde sonra aldığım o iki gramı da bozdurup çeyrek almıştım.
aynen canım yaa, göstere göstere geldi bu fiyatlar. herkesin dilindeydi zaten bu kadar artacağı. biz de elimizden geleni yaptık çok şükür. nisan ayında 4 tam altın almıştım, o 4 ünden bile şuan nereden baksan 400-450 tl kardayım.
bu ay alamayacağım o ayrı tabi
Ben de bu sabah aldıklarımı akşamüstü sattım 12 tl kar oldu. Yarın altını 189larda falan görürsem elimdeki paranın hepsine altın alayım diyorum. Bir de 50 dolar aldım, vadeli hesapta.
saol canım. işte hep söyleniyor , ya da duyuluyor ama insan acaba diyor hep. bana o kadar söylediler benimde bankada 25 bin tl m vardı o dönem öylece tl de beklettim gidip altın alayım hepsini diyemedim...bekleyip bekleyip üstüne para koyup araba aldım bende. insan kesin emin olsa hepsiyle altın alır bekler...Ben bu kadar yükseleceğini bilmiyodum canım
Öyle olsa 5 bin lira kadar nakitim var kendimin biriktirdiği onu tamamiyle altına yatırırdım.
Zaten vadesiz hesapta duruyor ve hiçbirşekilde harcamıyorum
Ama keşke diye bişey yok senin adına sevindim akıllıca davranmissin
bu arada maşallah sana, gerçekten çok güzel ilerliyorsun. hem öğrencisin, hem hamilesin ama çok güzel kendini frenleyip birikimini yapabiliyorsun. Allah arttırsın birikimini, birikimlerimizi... benim de keşkem: keşke daha önce başlamış olsaydım. 30 lu yaşların sonuna bırakmasaydım....Ben bu kadar yükseleceğini bilmiyodum canım
Öyle olsa 5 bin lira kadar nakitim var kendimin biriktirdiği onu tamamiyle altına yatırırdım.
Zaten vadesiz hesapta duruyor ve hiçbirşekilde harcamıyorum
Ama keşke diye bişey yok senin adına sevindim akıllıca davranmissin
Camasir makinesinin icinde artik kurutma ozelligi de koyuyorlar. Onlara bi bakinkurutma makinası benimde aklımda ama acaba gerek var mı diye düşünüyorum tam alacağım zaman. yan yana koyacak yerim yok üst üste de aynı marka olması lazım yani bosch onlarda çok pahalı. alsam sizce işimin çoğu biter mi çamaşır olarak bende çok muzdaribim bu konuda. kuzenimde var benim kesinlikle almalısın diyor. ütüm de azaldı diyor o nasıl oluyor onu anlamıyorum. millet de yorumlarda hep kırıştırıyor diyor
Tamam canım haber ederim, ben işte genelde bilgisayar başında oluyorum, bir köşede açık duruyor.Bende bakıcam alırsan yazar msn canm
Makinam yeni canım maalesef alamam. Bi de onları pek tavsiye etmiyorlar tam performans sağlanamıyormuş diye duydum.Ama yine de teşekkür ederim.Camasir makinesinin icinde artik kurutma ozelligi de koyuyorlar. Onlara bi bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?