süpersin canım yaa, maşallah..ben de çok düşünüyorum bu konuyu. bilgilendiren arkadaşlar olursa yapsam bende...
Canım valla boş boş instagramda gezineceğime gün içinde altını takip ederim napim. Allah bereket versin 35 tl baya iyi bi kar gün içinde. Ama biraz yüklü parayla yapsak varsa oooo çok çok iyi şeyler yaparız valla

aynen öyle, keşke tl miz değer kaybetmek yerine değer kazanıyor olsaydı da biz de döviz mi, altın mı uğraşıp durmasaydık.ama şartlar böyle olunca mecbur kalıyoruz...

aslında şimdi geçmişi düşündüğümde ocak ya da şubat gibi bankacım beni uyarmıştı artık tl getirme altın al, altın çok yükselecek demişti. hatta yazmıştım diğer topikte... hep bilinen artışlar bunlar aslında...

tabi canım, ben kaybetmeyeceğimden emin olsam tüm gün oturur takip ederdim. ama sonuçta birikim parası değil faturaların parası olduğu için düşerse diye kaygılandım...

Canım ben al sattan çekiniyorum hiç denemedim altın hesabı açtığım halde sonra aldığım o iki gramı da bozdurup çeyrek almıştım.
aylar önceden dolar 5 tl, gram altın 200 olacak söylentisi vardı. ben de düşeceğine pek ihtimal vermiyorum aslında...
Aylar aylar önceden bu yükselme haberleri gelmişti burada da yazmıştık canım hatırlıyorum . Şaka gibi geliyordu o zamanlar bu yükseklik.
Maalesef gerçek oluyor .
Bankacın doğru demiş valla.

tabi canım, ben kaybetmeyeceğimden emin olsam tüm gün oturur takip ederdim. ama sonuçta birikim parası değil faturaların parası olduğu için düşerse diye kaygılandım...
Evet canım riske girme sen bence. Birikim parası olsa amenna.

aynen canım yaa, göstere göstere geldi bu fiyatlar. herkesin dilindeydi zaten bu kadar artacağı. biz de elimizden geleni yaptık çok şükür. nisan ayında 4 tam altın almıştım, o 4 ünden bile şuan nereden baksan 400-450 tl kardayım.
bu ay alamayacağım o ayrı tabi

ziraat var bende makas aralığı farklı mı ki her bankanın... ben bi düşüneyim nasıl yapabilirim diye. o para tl de durunca da üzülüyorum çünkü.
Evet canım makas aralığı hepsinin farklı ama küsürattır sanırım yanlış Bilgi vermeyeyim ben. Ama bence önemli olan senin burda al sat yapman yani hangi banka olursa kar etmek anacın o yüzden çok çok farketme bence.
Yatırım tavsiyesi değildir.

haklısın canım. zaten ziraatte hesap var, onu kullanarak ufak ufak başlayıp alıştırma yapabilirim.

Canım ben al sattan çekiniyorum hiç denemedim altın hesabı açtığım halde sonra aldığım o iki gramı da bozdurup çeyrek almıştım.
aslında doğru söylüyorsun canım, ben de euro hesabı açmıştım. 4.36 dan euro almıştım. sonra bekle bekle yükselmedi, sıkılıp parayı bozup altın almıştım :))))) şimdi çok hareketli ya, cezbediyor...

Ben bu kadar yükseleceğini bilmiyodum canım
Öyle olsa 5 bin lira kadar nakitim var kendimin biriktirdiği onu tamamiyle altına yatırırdım.
Zaten vadesiz hesapta duruyor ve hiçbirşekilde harcamıyorum
Ama keşke diye bişey yok senin adına sevindim akıllıca davranmissin

saol canım. işte hep söyleniyor , ya da duyuluyor ama insan acaba diyor hep. bana o kadar söylediler benimde bankada 25 bin tl m vardı o dönem öylece tl de beklettim gidip altın alayım hepsini diyemedim...bekleyip bekleyip üstüne para koyup araba aldım bende. insan kesin emin olsa hepsiyle altın alır bekler...

bu arada maşallah sana, gerçekten çok güzel ilerliyorsun. hem öğrencisin, hem hamilesin ama çok güzel kendini frenleyip birikimini yapabiliyorsun. Allah arttırsın birikimini, birikimlerimizi... benim de keşkem: keşke daha önce başlamış olsaydım. 30 lu yaşların sonuna bırakmasaydım....

Camasir makinesinin icinde artik kurutma ozelligi de koyuyorlar. Onlara bi bakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…