Buradaki kızlardan heves etmiştim özellikle Bensendetutuklukaldim kızçeden
2 gram altın almıştım 132'den .
Bir hafta sonra bu iki gramdan 12 tl zarar etmiştim ,kızıp çektim parayı gittim çeyrek aldım
Aynı kapıya çıkmıyor mu çıkıyor haha.

Insan haklisin tereddute düşüyor acaba mi diyor

Teşekkür ederim canım inşallah bereketi artar paralarımızin altinlarimizin
Keşke dememek lazım canım en azından bir yerden başladın
Gerçi her insanın keskesi illaki oluyor. Mesela bende dugunn takilarimi ev icin verdigime pisman oldum. Esimin ustune olmadi sonuçta. Ama akıl edemedim. Aceleside yoktu. Hem hala kirada duruyoruz. Hem kredi ödüyorlar. Hem de altınlarım gitti ama eşimin üstüne değil. Sözde bizim ev.
Neyse artık. 2 yıl sonra kredisi bitince kayinbabamla konusucam eşim böyle şeyleri konuşmaz.
Tamam canım haber ederim, ben işte genelde bilgisayar başında oluyorum, bir köşede açık duruyor.
Iyi yapiyosun canm ben telden giriyorum her zaman kontrol edemiyorum

Düğün takımlarını verdin ,ev alındı kim oturuyor peki o evde ?
Alırken tapuyu niçin kendi adınıza almadınız canım madem ev size .

Ben hala yapiyorum onu ama fazla girmiyorum o taraklara.. dedigin gibi zarar etme olasiligi da yuksek oluyo. Ufak ufak giriyorum. 5-10 liraya dolar dolar almazsan altin filan. Zarar etsem bile kurus oluyo o da o kadar batmiyo göze :)

Yani riskli bir durum ama risk almadan da kar edilmiyor ki
Giderler için ayrılan bir para olduğu için al-sat yapmazdım ben sanırım
Mesela benimde biraz şahsi birikimim var TL de duruyor, yeni ev hergun birşey çıkıyor diye altın yapmadım, simdi keşke altın yapsaymisim diyorum ben de

hadi ya benim haberim yoktu yoksa daha fazla dolar falan alirdim. Acaba bundna sonra ne olacak??

masallahhh kizlar bugun.me muhabbetler dondurmussunuz oku oku zor bitirdim

malesef bende araba kullanamiyorum ve cok korkuyorum

altin aldi basini gitti her seferinde dusecek diye almadik bakakaldik mudahale falan da yok

yemekler yendi mutfak toparlandi gunun yorgunlugu çöktü

oturdugumuz siteden bikac ev aramış esim
umudu kesmis biz alamayiz cok pahali dedi.
guzel susturdum sen calis parayi ver hallederiz dedim

hep karamsar takintili umutsuz bir o kadar da bilmistir ayy tepem atti

Oturduğunuz siteden almazsiniz siz de iki sokak yukardan bakarsiniz
Biz ilk bakmaya başladığımızda nereleri nereleri gezdik, şu an evi aldığımız yer bir arkadaşımla sohbet ederken adı geçti. Baktık araştırdık olur dedik.
Sen ev almayı aklına koyduktan sonra eşinin karamsarlıklari bile sana engel olamaz. Tam gaz devam canim

benimde oyle cnm bozdurdum gram basi 13 tl zarardayim cok üzgünüm
Saglik olsun demekten baska bisey kalmadi artik... esimin oğluma 190 gr borcu var simdiden kara kara düşünüyor :) hergun 190 kere öpeyim odeselim diyor oglusuna :)
Elimizde hic olmasa daha kötü az cok kar ettik ..

Düğün takımlarını verdin ,ev alındı kim oturuyor peki o evde ?
Alırken tapuyu niçin kendi adınıza almadınız canım madem ev size .
Kiracı canım.
Yaşadığımız şehirden almadık.
Eşimin memleketinde getirisi olan bir yerde daha uygun aldık kiracı oturuyor şuan

Ben söyledim eşime kredi çıkmıyormuş. Bende çocuğumu dusunmem lazım dedim.
Icini ferah tut. Aklını bulandırma. O ev ben ölsemde sizin. Ya eşimle kavga etsem ayrılsak nolcak güvencem dedim
O da ben ölünce bile abin sahip çıkar dedi öyle karambole geldi canm işte.

Keşke direk kendi üzerinize alsaydınız .
Ben bir mal alacak olsam ya benim ya eşimin üzerine olmasını isterim.
Yoksa zırnık vermem, eşime de verdirtmem.
Umarım düzelir bu durum cnm

Keşke direk kendi üzerinize alsaydınız .
Ben bir mal alacak olsam ya benim ya eşimin üzerine olmasını isterim.
Yoksa zırnık vermem, eşime de verdirtmem.
Umarım düzelir bu durum cnm

Valla bende o kafadaydım ama oldu işte..
Kendileri aldılar kendileri kullandılar.
Inan özeniyorum bazen. Tarzım değil singir şıngır bileşik takmak ama insan istiyor

Valla bende o kafadaydım ama oldu işte..
Kendileri aldılar kendileri kullandılar.
Inan özeniyorum bazen. Tarzım değil singir şıngır bileşik takmak ama insan istiyor
Nasıl canım ya senin bileziklerinle kb kp kendine ev mi aldikar nasıl oldu o iş sen nasıl razı geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…