- 20 Kasım 2017
- 1.831
- 3.107
- 133
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.181
Bende nasıl saçmalık bes ilk başladığımda bilezik gramı 84 lerdeydi o parayı yatırsaydım altına şimdi 2 katından fazla olacaktı çok büyük hata yaptimBes bence en büyük saçmalık .
İlk tercihim altına benim.
Ben gram 183 lirayken biraz beklesem mi diye dusunuyordum. Dedim zaten bozmayacagim o zaman ceyrek aldim bir tane 298 tl den. Simdi iyi ki almisim diyorum.Doğru diyosun ama bana risk gibi geliyor çekinip almıyorum ama alcam biraz
201 aliş benim bankada hala
Ben gram 183 lirayken biraz beklesem mi diye dusunuyordum. Dedim zaten bozmayacagim o zaman ceyrek aldim bir tane 298 tl den. Simdi iyi ki almisim diyorum.Doğru diyosun ama bana risk gibi geliyor çekinip almıyorum ama alcam biraz
Eki Görüntüle 2149485 1 yılda pek düştüğü görülmemiş. Müdahale gelse bile sert düşüş yaşanmaz bence. Durağan seyredebilir belki.
Birikim için aldığım için rakamlara takılmıyorum ben alırken. İlla kazandırıyo alıp unutulunca.
Saat kaç gibi aldın canımSınav ücreti yatmıştı bugün en düşük fiyattan 200 den 0,75 Gr aldım
16.56 da almışım ama saat 18 den sonra dusus başladı şuan 197 olmusSaat kaç gibi aldın canım
14 Gr çok iyi canım bereketli olsunKızlar 14 gram aldım.
Bakalım
Hepsi 200 ve küsuratlı
205 yazıyor şu an maalesef gene artmış.16.56 da almışım ama saat 18 den sonra dusus başladı şuan 197 olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?