- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.161
Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. Ocak ayından bu yana aldığım 5 tam altından şu an 1159 lira kâr etmişim. Satıp sonra geri alamamak var. Böyle iyi. Ama çok yükselmesi de iyi değil. Allah yardımcımız olsun. Dolar 5 tl olacak gibi az kaldı. Hayretle takip ediyorum.Ben al sattan ziyade,al tut zamanı diye düşünüyorum. Sattıktan sonra tekrar alım fırsatı vermeyebilir. Sürekli artıyo
Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. Ocak ayından bu yana aldığım 5 tam altından şu an 1159 lira kâr etmişim. Satıp sonra geri alamamak var. Böyle iyi. Ama çok yükselmesi de iyi değil. Allah yardımcımız olsun. Dolar 5 tl olacak gibi az kaldı. Hayretle takip ediyorum.
Maaşlar eriyor birikimde çok zorlasacak4.90 aldım 1 saat önce döviz bürosundan. Bir zamanlar devalüasyon olmuştu. Eşim araba alacakmış o dönem parasını hazırlamış. Ertesi sabah bir kalkıyo 2 araba parası var elinde..o dönem 1 gecede olmuştu,şimdi yavaş yavaş(gerçi çokta yavaş sayılmaz ama) Rabbim sonumuzu hayretsin..bu durum alım gücümüze yansımaya başladı. Market,pazar ateş pahası. Biz birikim derdindeyiz ama geçim derdinde olan nice insan var. Çok üzülüyorum ben bu duruma.
Canım benim de bir isyannnn çekesim var, durumlar çok kötü.markete gitmeyeceğim artık.
kaç gün yeter elimdekiler bilmiyorum. günü kurtarayım bari...
eşim akşam sadece sigara alır gelir. bi paket sigara için gidip elim kolum dolu dönüyorum maalesef...
pazarı da boykot ediyorum. pazardan aldığım kirazlar karışık, yarısı kurtlu, çilekler desen aynen öyle üstte iyiler, alta kötüleri kakalamış, karpuz desen kabak aşılı..hiç keyfim yok.hiç alış veriş yapasım yok...markette en azından meyveyi sebzeyi seçebiliyoruz...
güvenim kalmadı kimseye.halil sezai gibi isyeeeaaaan diye bağırasım geliyor...
akşama kendime tel şehriyeli tavuk çorba yaptım, eşime de ekmek yaptım. hamur tuttum 14 adet lavaş ekmek çıktı... çayın yanında tereyağlı- kaşar peynirli hazırlarım... bu piyasada evden bile çıkasım yok...evde ne varsa o! yeter vallahi yaa, her şey aşırı pahallandı...Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.
Döviz, altın hepsi fırladı hepsi....Oha demek istiyorum. Dolar dün 4.64 falandı. Şu an 4.84... Gram 202, çeyrek 334, tam 1336...
Bende senin gibi düşünüyorum cnm .Ben al sattan ziyade,al tut zamanı diye düşünüyorum. Sattıktan sonra tekrar alım fırsatı vermeyebilir. Sürekli artıyo
Doların 5i görmesi yakındır.Ben de kesinlikle öyle düşünüyorum. Ocak ayından bu yana aldığım 5 tam altından şu an 1159 lira kâr etmişim. Satıp sonra geri alamamak var. Böyle iyi. Ama çok yükselmesi de iyi değil. Allah yardımcımız olsun. Dolar 5 tl olacak gibi az kaldı. Hayretle takip ediyorum.
Bozdurma sebebine bağlı bence.Kızlar elimizdeki fiziki altinlari bozdursak mantiklimi bilezik ve gram var...sonra düsermi acep geçen sene almistim iyi kar yapti suan
Kızlar elimizdeki fiziki altinlari bozdursak mantiklimi bilezik ve gram var...sonra düsermi acep geçen sene almistim iyi kar yapti suan
Yok şükür biryere kullanmayacağım tereddütte kaldım bozdursammi diye yüksekken..Bozdurma sebebine bağlı bence.
Ev mi alacaksınız?
Eğer ev Vs değilse asla bozdurma taraftarı değilim.
Şükür kullanacağım biryer yok tskŞuan ihtiyacın yoksa ve yatırım için kullanmayacaksan beklemenin bir zararı olmaz canm bence..
Ben almak istiyorum ya valla iki gündür almadiğima pişmanim yarın da ayni şeyi yaşamam istemiyorum dedikleri gibi 220 olursa 1 gramda 20 lira kar az mi?200 e indi altın
Aliyormusunuz arkadaslar
Ben almak istiyorum ya valla iki gündür almadiğima pişmanim yarın da ayni şeyi yaşamam istemiyorum dedikleri gibi 220 olursa 1 gramda 20 lira kar az mi?
Bes bence en büyük saçmalık .Bireysel emeklilikteki paramı çekicem 3 senesi doldu ne büyük saçmalıkmış...başvuru yapicam 3 haftaya yatar hesaba sanırım...peki bu konuda neye yatırsam o parayı ne dusunuyorsunuz
Ben en başından beri bunu diyorum aslında.Sanirim bende alcam..
Ama yine az alirim sanirim 2 gram falan ama gerçi ben niye bukadar bekliyorsam.
Zaten satmıyorum ne kadar kenarda dursa kâr demi
Doğru diyosun ama bana risk gibi geliyor çekinip almıyorum ama alcam birazBen en başından beri bunu diyorum aslında.
Yakın zamanda bozmayacaksanız beklemeyin alın
Sen bilirsin canım, beklemeyip alanlar iyi kar etti.. .Doğru diyosun ama bana risk gibi geliyor çekinip almıyorum ama alcam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?