- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.201
bakalim sabaha nasil olacak bende 24 saat islem yapan bankadan hesap acmak istiyorum191 olmuş
Mesai saatleri dışında al sat için fark çok oluyor, gündüz almak daha mantıklı.bakalim sabaha nasil olacak bende 24 saat islem yapan bankadan hesap acmak istiyorum
Nerden bakıyorsunuz acaba Vakıfbank’tan bakıyorum benSu an 193 altinin grami
Google amcadan altin gram diye yaz cikar canim.. bankalar mesai saatleri disinda fiyatlari degisiyor cunkuNerden bakıyorsunuz acaba Vakıfbank’tan bakıyorum ben
Hoşgeldiniz :)Herkese merhabalar... Ben de daima biriktirmekten çok harcamaya meyilli bir kimse olarak biraz geç kalarak da olsa altın biriktirmeye başladım. Açıkçası benim açımdan son derece motive edici oldu paylaşımlarınız, konuyu açan ve paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkürlerimle...
cunku cogu banka 9 ile 6 arasi islem yapitorMesai saatleri dışında al sat için fark çok oluyor, gündüz almak daha mantıklı.
Şok şok şok. ..Su an bazi bankalarda 184 bazilarinda 189 lira
Hoşgeldiniz :)
Güzel birikimler yapman dileğiyle .
Kendinden bahseder misin ?
Çalışıyor musun, evli misin Vs.
Şok şok şok. ..
Altına müdahale edilmiş
Hoşbulduk:) Çok teşekkürler. Akademik kariyer yapıyorum. Şu an için bekar olmakla birlikte sonbaharda evleniyorum. Bu dönemde düğün hazırlıkları da bir yandan sürse de, ümit ederim biriktirme hedefimi gerçekleştirebilirim:) Bugünlerde gözüm altında. Siz ne dersiniz merkez bankasının faiz artışı sonrası altındaki bu düşüş geçici mı olacaktır?Hoşgeldiniz :)
Güzel birikimler yapman dileğiyle .
Kendinden bahseder misin ?
Çalışıyor musun, evli misin Vs.
aynen öyle oldu ben zarar ettimYine birielri cebini doldurdu birileri fakirlesti birileri uc kurus icin korkudan zarar etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?