Babam kurban bayrami sonrasi eminevim sistemine girelim diyor... gerci su son 4-5 yildir girip aylik taksitleri odeseydi yine fena para olmazdi hani. Her ay bin tl lik odemeye girseydi rahat 50-60 bin olacakti sistemdeki paramiz.. iste gelin gorun ki erkek akli. Sonradan akillaniyorlar. Sonea ben bunlsri soyleyince kotu ben oluyorum evde.

Esimde toki evlerine bakmaya başlamış gün parası gibi oderiz sonra hemen araba alırız diyor :)
Ben bir evim olursa yazlık için birikimlere başlarım yer alırım kendim yaparım ya da yapılmış bahçeli bir yazlık bakarım

Günaydınlar mutlu, ekonomik bir hafta olsun :)

Evet yazlık da iyi fikir.
Denizi seven insanlar için özellikle.
İnşallah nasip olsun size de.

Yazlığımız olduğundan beri,başka bir yer göremez olduk. Derdide cabası.. şimdiki aklım olsaydı yazlık istemezdim. Yılda toplasak 20-30 gün ancak kalabiliyoruz.
Benim düşüncem emekliliğe yakın bir düşünce belki de emekli olduktan sonra tabi o zamanları görürsek

Merhaba kizlar cuma az bir miktar dolar almistim
Sabah sattim biraz karim oldu cok sukur bakalim hafta nasil devam edecek?
Beklentinkz ne yonde?

yazlik fikri cok guzel ama herkes ayri bir derdi var diyor
evet 1 ay kalacaksan bazen olu yatirim gibi geliyor her yil kendini oraya bağlıyorsun
ama evim arabam ve fazladan param olsa alirdim bende ye ic denize gir keyfe bak ohh superr

evet 1 ay kalacaksan bazen olu yatirim gibi geliyor her yil kendini oraya bağlıyorsun
ama evim arabam ve fazladan param olsa alirdim bende ye ic denize gir keyfe bak ohh superr

Ama işte yeyince bulaşık,denize girince de deniz kumu oluyo ev :))
ay bugün ne fenayım ben yaa..

Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah..yazlık isteyene yazlık,ev isteyene ev,araba isteyene araba,evlat isteyene evlat,huzur isteyene huzur,sağlık isteyene sağlık.........................

Halamin yazligi var. Kadin misafirden illallah etti. yuzude yumusak olunca taniyan tanimayan herkes oraya gidiyordu. 3-5 gun tatilini yapip geliyordu. O da evi temizle misafir agirla daha cok yoruluyordu. 2 senedir kendide yazliga gitmiyor otelde tatil yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…