Hay maşallah yaaa:)
İçli köfteyi Maraş’tan bi tanıdık mı yapıyor?
Bir de sulu köfte için poşetleyip buzluğa atıp sonra çözdürüp direkt yemek mi yapıyorsun?
Çok mantıklı geldi de bana.

Kızlar hedefler çok güzel benim hedefim de bir ata inş kısmetse.

Eh canım zamanında çatır çatır yemeyi tercih edenlerden sonradan akıllananlardan biz

Hoşgeldiniz :)

Hoşbulduk :)
Biz de zamanında deli gibi yiyip içip gezen, bir musibetle akılları başa gelengillerden :)

Okuldan bir arkadaş sürekli marasa gidip geliyor onun tanıdığı yapıyormuş benimde vaktim olmadığı için ondan rica ettim oda sağolsun getirdi ama yazın kendim bolca yapıp aticam buzluğa
Sulu köfteleri poşetlere koydum cozdurmeden direk atıyorum posetlemeden önce tepside dondurup öyle koymuştum poşetlere o yüzden hepsi ayrı ayrı birbirine yapışmış degiller

Kızlar ben bekarken hiç birikim yapmadım ama evliliğimin ilk yılından sonra akillanmış bir insanım ama eşim beni zorluyor değişik şekiller deniyorum onu birikim yapması tasarruflu olması için ama olmuyor fazla en son dedim ki oyalanmadan evimizi alalım sonra sana istediğin modelli bir arabayı alalım
Eşim ben borca girmek istemiyorum diyor
İlla akillanman için 10 sene geçmesi mi gerek diyorum yok adam bu konuda gıcık olmuş birde bana

benimde maas hesabım vakıfta ama bırıkım vs eff su bu kuveyti kullanıyorum bnde memnunum

Ben sulu köftede köfteyi dağılmaması için hafif kızartıp kullanıyorum hep.hem yemeği sğarlaşyırıyo,hem zamanı boşa harcıyorum demek..böyle yaoayım bende. Hem biz severiz sulu köfteyi,pratik olur.
Bide çok çeşitli yapılıyo köftesi,bulgurlumu,sademi,pirinçlimi daha güzel.ben her seferinde farklı tarifle yapıyorum,ona göre bir tarif belirleyim artık:)))

Aslında benim yetiştiğim bölgede içli köfte yaygın değildir.
Biz sadece kebapçılarda ikram olarak felan yiyoruz.
Ama aslında yemek olarak ne kadar iyi olur diye düşündüm.
Yanına çorba, salata tamamdır menü olur.
Yapan biri bulursam yaptırayım ben de.

Aslında erkekler araba için baya isteklenir.
Önce arabayı almayı teklif etsen?
Arabanın masrafı vs muhakkak oluyor ama birikim birikimdir bence.

Arabamız var canım güzel modelli bir araba ama eşimin yine gözü farklı arabalara kayıyor bende evi alalım sonra onu alırız diyorum

Devir ekonomi devri...ıktisat devri...son 6 senedir 2 milyar ödeme yaptığımdan..paranın kıymetini anladım.. mayis ayında bitti bütün borçlarım...6 senede 145 milyar...saglik gideri...özel fizik tedavi gideri...ben fiziğe başladığımda dengeli oturmayı bilmezdim. Sol kol hareket ettiremezdim..daha neler neler...fizik prof hocası.. sen nereye kadar iyileşmek istiyorsun dedi ..unutma bazı durumlar senin elinde...şimdi diyorum karşıma o doktorum çıkmasaydı.. ben çoktan emekli olmustum. Evimde fizik aleti olarak yok yok...dımbillar..yürüme barı 3 metrelik..bisiklet..elektrikli bisiklet...top..yürüme küreği..herşey masraf...

Şimdi çok şükür...düze çıktım...şimdi ev alma vakti...birikim vakti ..hep beraber birikim yapalım hatunlar...zamanın bize ne göstereceği belli olmuyo...olduki ben nişan hazırlığı yapıyordum..biz birikim yapalımda o para akacağı yeri bulur elbet

Hicbir şey için üzülmeye ...keşke demeye gerek yok...benim hedefim ev..bu az önce dediğim borcu trafik kaza parası ile birden öderdim..çok şükür ona dokunmadım...6 sene de bitti...artık geçmiş benim için bitti...dokunmadigim paraya ilave ederek..borçsuz ev almak istiyorum..bunu beraber yapcaz...iyi ki bu formu görmüşüm..

Çok geçmiş olsun, ne zorlukların altından kalkmışsın azimle.Bundan sonra her şeyin güzel gitmesi dileğiyle... Sağlık yerinde olsun da ev, araba vs her şey alınır inşallah.

Canim hemen hepsini bende koyuyorum hatta sarma cok uğraştırdıgından bol bol biber ve biber dolmasida koyuyorum ama fellah koftesini hiç denemedim nasil yapıyosun onu kuzum çıkarıp haslarken dagilma olmuyo mu

Canim hemen hepsini bende koyuyorum hatta sarma cok uğraştırdıgından bol bol biber ve biber dolmasida koyuyorum ama fellah koftesini hiç denemedim nasil yapıyosun onu kuzum çıkarıp haslarken dagilma olmuyo mu
Oda içli köfte gibi canım ben her ikisinide su kayndiginda buzluktan cikarir çıkarmaz atıyorum çatlama falan olmadı hiç

tobosolu_dulcinea seni andım bugün, mısır carsisinida kuyumcularda çerçeveli kolyelere baktım, eşim senin tarzin değil diyor. Arkadaşımda gördüm çok güzel istiyorum ben de dedim.
Foto çekmek aklıma gelmedi bir tane papatya gibi, ortada gramsel etrafında ata olan vardı. Aklım çıktı yaaa :)
Keşke benim olsa :)))

Oda içli köfte gibi canım ben her ikisinide su kayndiginda buzluktan cikarir çıkarmaz atıyorum çatlama falan olmadı hiç
Çok teşekkur ederim canım deniycem ilk firsatta artik ramazan hazırlıği geçtide sonbahara doğru şöyle kışlük hazırliklarina başlarken mutlaka fellah köfteside hazirlayıp koycam
Canımsin kuzum benimde tarzim degildi de bu topik acildıgindan sizlerle tanistıgımdan beri artik nerdeyse hertur altin benim tarzim oldu saka bi yana benim yakin zamana kadar hic aklimda yoktu canim annemin babamin hediyesi altinlar olunca hatira olarak kalsin istedim derken aklima boyle degerlendirmek geldi meger esim benden hevesliymis normalde altin takmama pek sicak bakmazdi dost var dusman var devir kotu diyodu bu cerve modellerini attim ne dersin dedim hosuna gitti asil yaptirdıktan sonra daha cok hosuna gitti sende istersen kuzum konuştugumuz gibi yaptir çeyregini sonra elin rahatladıkca devami gelicektir eşin de fikrini değistirir diye dusünüyorum kuyumcularin önünden gecerken bende gozumu alamiyorum ne yalan söyliyim yavastan bileziklerede gecicem

Arabamız var canım güzel modelli bir araba ama eşimin yine gözü farklı arabalara kayıyor bende evi alalım sonra onu alırız diyorum

Bizim de gözümüz arabamız olmasına rağmen arabalara kayıyor :))
Ama dediğin gibi uygun fiyatlı yatırımlık bir ev ödüyoruz.
Bu bitince bir tane daha yatırımlık, kira getirisi yüksek, kendisi ucuz bir ev almak istiyorum.
Araba değiştirmek ancak ondan sonra:))
Haklısın bence de.
Eşin de anlayacaktır elbet.

Nasıl güzel ümit verdin bana..
Benim de niyetim ara ödemelerle evimizin borcunu bitirmek, 14 ayımız kaldı zaten.
İnşallah herkesin gönlündeki nasip olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…