- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.801
Fotoğraf koyar ısın ben tam anlamıyorum gremse hangisiSelam kızlar..gremse aldım 3.150 den. İp taktıramadım ama ya..kuyumcu dedi bujiterilerden alacaksın onu,bizde öyle yapıyoduk dedi( bende güvenememki bujiterinin ipine:) neyse bi dahaki ay başka kuyumcuya sorarım artık
Güle güle kullan canım güzel günlerdeSelam kızlar..gremse aldım 3.150 den. İp taktıramadım ama ya..kuyumcu dedi bujiterilerden alacaksın onu,bizde öyle yapıyoduk dedi( bende güvenememki bujiterinin ipine:) neyse bi dahaki ay başka kuyumcuya sorarım artık
Fotoğraf koyar ısın ben tam anlamıyorum gremse hangisi
Hayırlı olsun canım. Geçen yıl gerekse 2300 tl imiş bu aradaSelam kızlar..gremse aldım 3.150 den. İp taktıramadım ama ya..kuyumcu dedi bujiterilerden alacaksın onu,bizde öyle yapıyoduk dedi( bende güvenememki bujiterinin ipine:) neyse bi dahaki ay başka kuyumcuya sorarım artık
Bereketli olsun bende bilmiyordumSelam kızlar..gremse aldım 3.150 den. İp taktıramadım ama ya..kuyumcu dedi bujiterilerden alacaksın onu,bizde öyle yapıyoduk dedi( bende güvenememki bujiterinin ipine:) neyse bi dahaki ay başka kuyumcuya sorarım artık
Hayırli uğurlu bereketli olsun canim gule güle kullanAtarım canım birazdan. 2.5 luk tam altın. Bende burdan adını öğrendiydim:))bir ben bilmiyorum sandım:))
Evet canım 2.alti ayda alıcamız zam sene başinda belli oluyo yanılmıyorsam 7.ayda %4 zam olmalı üstüne birde enflasyon farkı eklenicek ama ondan tam emin degilim rakamlar ne olur bu ay mesela enflasyon oranı beklentilerin altında cıkti bakalim temmuzda ne olur yazın genel olarak düşme eğilimindedir ya enflasyon malumselam kızlar bana memur maaş zam oranlarıyla ilgili fikirlerinizi söyleyebilirmisiniz?
memur maaş zamları yılın başında belli olup ikiyemi bölünüyor
yoksa yıl içindeki enflasyon rakamlarına göre artabiliyormu?
biraz araştırdım ama kafam karıştı
toki ödemeleri memurlara yapılan zamlara göre artıyormuş ya
o yüzden araştırıyorum
diğer topikteki arkadaş %3,5 zam demiş canım nerden takip ediyosunuz oranları net yazan bi yer varmıEvet canım 2.alti ayda alıcamız zam sene başinda belli oluyo yanılmıyorsam 7.ayda %4 zam olmalı üstüne birde enflasyon farkı eklenicek ama ondan tam emin degilim rakamlar ne olur bu ay mesela enflasyon oranı beklentilerin altında cıkti bakalim temmuzda ne olur yazın genel olarak düşme eğilimindedir ya enflasyon malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?