- 31 Ekim 2014
- 1.211
- 2.310
- 83
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #17.921
selam kızlar
biz ev aldık
hayatımızda yaptığımız en çılgınca şey oldu bu oldu şu dakkadan itibaren
Rabbim ödeme kolaylığı versin
olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin inşallah
ayy hayırlı olsun canım Allah gule gule oturmayı kolaylıkla odemeyı nasıp etsın darısı bize ınsAllah
ödemeleriniz nasıl olucak canım kaca aldınız bıraz bılgılendırırmısın
çok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇook sevindim sizin adınıza
Allah ödeme kolaylığı versin canım
Rabbim ödeme kolaylığı versin, bak ben ikinci taksidi ödedim bile. Zaman su gibi geçiyor, sağlık olsun yeter ki, borç bitince karşılığı olacak birşey var elinde.çok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
diğer topikte yazdığımı kopyalıyım
fiyatı 284 bin. %10 peşinat verdik 28.400+banka komisyonuyla 28.550 tl (elden borçta aldık 2 kişiden)
8 sene taksitle.
ödemeler temmuzda başlıyor
yine aynı şekilde her 6 ayda bir ödediğin tutara memur maaş zam oranı eklenerek yükseliyor
kalan borç 255.600/96=2662,5 aylık taksit
ama temmuzda büyük ihtimal 2850 olarak başlıcaz
kuzeykentten aldık evler hızlı gitmiş kaçırmamak için acele ettik 2.kat manzaralı
elimizi bi taşın altına koyduk rabbim utandırmasın inşallah
önünde kapalı yüzme havuzu var
hemen soluna karakol yapılıyor
çok az ilerde sağda kreş yapılıyor bunlar bildiklerim
evin önünde cami var park var
kapalı otopark evin altında
alt tarafa dükkanlar yapılıyor
3+1 130 metrekare ebeveyn banyolu
villada yapmışlar baya onlarda 500-600 değişiyor fiyatlar
canım senin evinin yönü ney güneş alıyomu?Rabbim ödeme kolaylığı versin, bak ben ikinci taksidi ödedim bile. Zaman su gibi geçiyor, sağlık olsun yeter ki, borç bitince karşılığı olacak birşey var elinde.
Begendigin, içine sinen bir ev olmasına ayrıca çok sevindim.
Eee taşınma hazırlıklarına başladın mı :)
Nasip işte canım, iyiki de olducanım senin evinin yönü ney güneş alıyomu?
benimki kuzeybatı almaz gibi düşünüyorum ama alıyo gibide aslında eşim alıyo diyo :)
yok kız başlamadım daha teslimat 31 temmuz diyolar uzayadabilir. ay sonu tatile gidiyoruz dönüşte başlayalım dedi eşim :)
hala şaka gibi geliyor ya inanamıyorum :)
hiç böyle bi niyetimiz yoktu bi anda oldu
ben zaten çok güneş almasını istemiyorumda yinede alsın en sevdiğim akşam güneşi benimde zaten :)Nasip işte canım, iyiki de oldu
Ben ilk tapuyu aldığım gun durup durup artık bir evim var, benim evim diyip ağzım kulaklarımda geziyordum:)))
Senin epey vaktin var o zaman toplanmak için aceleye gerek yok, yavaş yavaş yaparsın.
Benim evim çok güneş alıyor canim. Üç tarafı açık, ozellikle arka taraf yatak odası ve balkon, tum gün güneş görüyor. İki tane kalin guneslik asili camda yine kesmiyor. Kalin perde yaptircam. Mutfak ve diğer oda yan cephede ama tüm gün güneş giriyor.
Salon sokağa bakıyor, sadece sabah güneşi alıyor.
Kuzeybatı belki kisin biraz serin olabilir
Gunesi de en kötü ihtimal akşam güneşini alır canım.
Biz alırken havalar iyi değildi evin bu kadar güneş alacağını hiç dusunmedik hatta annem geldiğinde salon ve mutfak hiç güneş görmüyor, karşısında bina var diye istemedi. Yatak odasına tul ve güneşlik yaptırdım tasinmadan, bilseydim kalın perde de o zaman alırdım.hiç böyle bi niyeti
ben zaten çok güneş almasını istemiyorumda yinede alsın en sevdiğim akşam güneşi benimde zaten :)
seninki baya alıyomuş ama:)
merkezi sistem olduğu için soğuk olmaz diye düşünüyorum aslında şimdiki evimde aynı kışın tişörtle geziyoduk
Gunaydin herkese simdi uyandim ve yazabildim kizlar cok yogundum ve ayrica bazi sorunlari cozmekle ugrastim cok sukur bir sikinti yok her sey yolunda..
Bu ayki ek dersle 250$ aldim sepetim cesitlensin diye
sanki bu aralar bol alim firsati olacak gibi. Ek hesaptan ve kk dan da alim yapacagum ins
okullar bitti seminer donemi basladi bugun ve yarim da var birazdan hazirlanip cikarim
K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta tobosolu_dulcinea burdayim kizlarr al sat firsatlari olmus sanirim ama hic bakamadim
Iyi olmana çok sevindim canim çok şükür sen iyi ol da illa alım satım firsatları yakalarsinK kahvemsi mutluluk al sat icin biraz bos zaman olmali kismet olursa bugunden itibaren bi takibe baslarim ama al sat in ilk kurali sabir sonra panik yapmamak
imsallah birikime devam
Bu aralar çok yogunsun canım bayramdan sonra sanıyorum daha iyi takip etme fırsatın olur sıkma canını
Aaaaaaaa gerçekten mi çok sevindim canim bize güzel bir surpriz olduselam kızlar
biz ev aldık
Inşallah canım sende gonlune gore bi ev bulucaksın sabret biraz vakti vardir sadeceBiraz genis Asansör ...rampali giriş yada düz giriş.. Biraz geniş hol (odadan odaya gecislerde)..güney batı cephe..3+1 yada 4+1....ara kat...en önemlisi komşu
arkkadasimmmmmm cokk mutlu oldum sevindimmm hayirli olsun saglikli mutlu yuvaniz olsun odeme kolayligi diliyorumselam kızlar
biz ev aldık
Hayırlı olsun, güle güle oturun. Diğer topikten tanıyorum sizi, ev uğur getirsin, sağlıklı bir bebişiniz de olsun inşallahselam kızlar
biz ev aldık
Hayırlı olsun canımçok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
fiyatı 284 bin. %10 peşinat verdik 28.400+banka komisyonuyla 28.550 tl (elden borçta aldık 2 kişiden)
8 sene taksitle.
yine aynı şekilde her 6 ayda bir ödediğin tutara memur maaş zam oranı eklenerek yükseliyor
kuzeykentten aldık evler hızlı gitmiş kaçırmamak için acele ettik 2.kat manzaralı
Bereketli olsun canım bir süre göremeyince merak ettik canım seni. Herşeyim yolunda olmasına sevindim :)Gunaydin herkese simdi uyandim ve yazabildim kizlar cok yogundum ve ayrica bazi sorunlari cozmekle ugrastim cok sukur bir sikinti yok her sey yolunda..
Bu ayki ek dersle 250$ aldim sepetim cesitlensin diye
sanki bu aralar bol alim firsati olacak gibi. Ek hesaptan ve kk dan da alim yapacagum ins
okullar bitti seminer donemi basladi bugun ve yarim da var birazdan hazirlanip cikarim
K kahvemsi mutlulukkaramelli_turta tobosolu_dulcinea burdayim kizlarr al sat firsatlari olmus sanirim ama hic bakamadim
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu habere güle güle oturun :)çok sağolun kızlar Allah razı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
8 sene taksitle.
Canım işler çok gerçekten.Bugün sözde bayram temizliği yapacaktım, eşim de ise gitmeyince tüm herşey kaldı
Yemek yapıp ortalığı topladım sadece.
Sonra eşimle dışarı çıkıp market ve pazar alışverişi yaptık.
Mutfağı boyayacak boya aldık. Eve döndük.
Birkaç mağaza gezip halı baktık, makinada yıkanan ince halılardan almaya karar verdim. Ölçüleri alıp bayramdan önce hallederim. Mutfak, koridor ve banyo ortalama 600 TL tutacak gibi, salona da beğendim ama o şu an acil değil bunları ödedikten sonra bakarım
Evet canim toki satiyor istedigin gibi yuzde 10 15 yada 25 pesinatla ev alabiliyosunHayırlı olsun canım
TOKİ eviydi sanırım toki evi kurasiz direk ev satıyor mu
Cok tesekkur ederimm canimm :))Bereketli olsun canım bir süre göremeyince merak ettik canım seni. Herşeyim yolunda olmasına sevindim :)
Alım fırsatı altın için de çok güzel bence şansıma aylık birikimi düşükken almış oldum şükür.
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu habere güle güle oturun :)
Canım işler çok gerçekten.
Bende geçen gün başladım ama devamını henüz getiremedim yarın devam edeceğim inşallah ...
Çok işim var çok...
Aldığında foto atabilir misin canım makinede yıkanan halılarını. Bende almak istiyorum ağır yolluklardan bende istiyorum
Ev işi zaten hiç bitmiyor. ben fizik tedaviye olumsuz etki eder diye tasindigimizdan beridir hiç detaylı temizlik yapmadımBereketli olsun canım bir süre göremeyince merak ettik canım seni. Herşeyim yolunda olmasına sevindim :)
Alım fırsatı altın için de çok güzel bence şansıma aylık birikimi düşükken almış oldum şükür.
Hayırlı olsun canım çok sevindim bu habere güle güle oturun :)
Canım işler çok gerçekten.
Bende geçen gün başladım ama devamını henüz getiremedim yarın devam edeceğim inşallah ...
Çok işim var çok...
Aldığında foto atabilir misin canım makinede yıkanan halılarını. Bende almak istiyorum ağır yolluklardan bende istiyorum
Biz alırken havalar iyi değildi evin bu kadar güneş alacağını hiç dusunmedik hatta annem geldiğinde salon ve mutfak hiç güneş görmüyor, karşısında bina var diye istemedi. Yatak odasına tul ve güneşlik yaptırdım tasinmadan, bilseydim kalın perde de o zaman alırdım.
Ben şöyle bakıyorum, biz çalışan insanlarız sabah gidip akşam geliyoruz, güneşle pek işimiz olmuyor :))) kendi evimiz olsun da gerisi teferruat.
Amin canim insallah cok sagolAaaaaaaa gerçekten mi çok sevindim canim bize güzel bir surpriz olduşimdiden topikte ev sahibimizi 2ledik darisı tüm evi olmayalarin hayirlisiyla insallah borcunu ödeyip bitirmekte nasip olsun
Inşallah canım sende gonlune gore bi ev bulucaksın sabret biraz vakti vardir sadece
arkkadasimmmmmm cokk mutlu oldum sevindimmm hayirli olsun saglikli mutlu yuvaniz olsun odeme kolayligi diliyorum
ne guzel topikte boyle guzel haberlerin olmasi
Cok tesekkurler canim Allah razi olsunHayırlı olsun, güle güle oturun. Diğer topikten tanıyorum sizi, ev uğur getirsin, sağlıklı bir bebişiniz de olsun inşallah
Ev alana, ev kurana Allah yardım eder içini ferah tut herşeyden önce.Evet canim cok haklisin katiliyorum
Insan ilk etapta ev bakarken bunlara dikkat ediyo evin icine girince pek onemsemiyor galiba :)
Canim sana bisey sorcam siz taksitlerinizi kac kac oduyodunuz?
Bide aylik ortalama ne kadarla hem evi hem kendinizi cekip ceviriyosunuz?herkesin durumu butcesi farklidir ama asagi yuksri kendime bi yol cizmek istiyorum cunku biz baya bi skiscaz gibi helede taksitler senede iki kere yukselcek diye gozum korkuyo baya
Biidee bebis olur ben isten cikarsam vay halimize :)
Amin canim insallah cok sagol
Hic aklimizda yoktu ama nasibimizde varmis heralde :)
Cok saol canimm darisi basinaa seninde cok istedigini biliyorum insallah tez zamanda sende hayalini yasarsin :*
Cok tesekkurler canim Allah razi olsun
Nasip bellimi olur :)
Ben simdi korkmuyo degilim ama bebek olmasindan olursa esime destek cikamicam cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?