Bensendetutuklukaldim taşınmak zor iş.
1,5 ay oldu tasinali yeni yeni bitti yerleşme işi, eksikler zaten hiç bitmiyor. Kolaylıklar dilerim.
Ben kitaba pek para vermiyorum.
Patronum sağolsun deli gibi kitap okuyor, şirkette dev bir kütüphanesi var oradan alıp okuyorum, geri koyuyorum.
Birkaç tane kumbara iyi fikirmis aslında ama ben kumbara işini pek beceremiyorum nedense. Mesela 50 TL olsun hemen hesaba atıp altına çeviriyorum
İki senedir tatil kumbarasi yapicaz fiyasko, en son kurban kumbarasi buradan duydum yapalım dedik o da tutmadı. Buraya taşınınca kumbara koydum yine, hiç takım kalmadı dolunca kendime birşey alırım diye ama onu da aybaşı açtım üstünü tamamlayıp gram yaptım yine :)

O yuzden acilmayan teneke kumbaralar favorim. Ana kumbaram ve gezi kumbaram o teneke kumbaralardan biraz kiyamamazlik oluyo ben simdi ona o kadsr para verdim en azindan yarisindan fazlasi dolsun oyle acarim modunda oluyosun. Bi kitap kumbaram kavanoz onu da aylik kullaniyorum. En fazla 2 ayda bir acarim kitap alitim. :)

Bu haftasonu cok işim var, bayram temizligi yapacağım. Bayramın ikinci ve üçüncü günü ağır misafirlerim var. Eşim mutfağı ve holü boyacak. Taşınmadan yapmak istiyorduk ama zaman kalmadigi için ertelemistik.
Mutfak ve koridor için halı bakacağız, uygun ve taksitle bulabilirsem almamız gerek. Yatak odasına kalın perde almam gerek, çok güneş alıyor evimiz hem sıcak oluyor hem de gün aydinlaninca içerisi Işıl Işıl. Bugün A101 den çatal ve kaşık aldım. Eksik hiç bitmiyor. Her ay bir parça almak niyetindeyim aslinda ama kk taksit ile alabilirsem aynı hesaba gelecek diye ertelemek istemiyorum, misafir agirlamalara başlamadan tamamlayayim.
Bir oda da eşya yok kiler gibi kullanıyoruz, dolap/kütüphane gibi birşey yaptırmak istiyorduk ama çok maliyetli ve su an bütçe yok. TV ünitesini oraya koyup anı köşesi gibi fotolarımizi koyduk. Hem boş kalmadı hem şimdilik masraf yapmamış olduk :)

Gunaydin herkese simdi uyandim ve yazabildim kizlar cok yogundum ve ayrica bazi sorunlari cozmekle ugrastim cok sukur bir sikinti yok her sey yolunda..

Bu ayki ek dersle 250$ aldim sepetim cesitlensin diye
sanki bu aralar bol alim firsati olacak gibi. Ek hesaptan ve kk dan da alim yapacagum ins

okullar bitti seminer donemi basladi bugun ve yarim da var birazdan hazirlanip cikarim

K kahvemsi mutluluk karamelli_turta @tobosoludulcinea burdayim kizlarr al sat firsatlari olmus sanirim ama hic bakamadim

Günaydın kızlar,
Yine uyku tutmadi, tatil günü erken kalkmaya bir çözüm bulamadılar
T tatlu herşeyin yolunda olmasına sevindim, göremeyince merak ettik seni canım.
Ben al sati takip edemiyorum bu aralar,
Uc kurus kar edeceğim diye aliyorum yukselis zamanini kacirinca da elimde kalıyor :)

selam kızlar

biz ev aldık
hayatımızda yaptığımız en çılgınca şey oldu bu oldu şu dakkadan itibaren

Rabbim ödeme kolaylığı versin
olmayanlarada en kısa sürede nasip etsin inşallah

Ayyy....çok sevindim tez zamanda borcu biter inşallah bende ev araştırıyorum..inşallah keseme uygun sandalyeme uygun girişli ev bulurum

1 ev alacak oldum..asansör çok dardı ...
1 ev alacak oldum...rampa yok..merdiven var
1 ev alacak oldum..holden benim sandalyem geçmez..
1 ev alacak oldum..3+1...bütçem yetmiyo..500 milyar...ev bana göre
1 ev alacak oldum...güney batı diye gittim...kuzey batı

bir gün evim olcak..peş etmek yok

selam kızlar

biz ev aldık

Hayırlı olsun eviniz güle güle oturun...tez zamaanda ödersiniz inşallah...insan borçlu olunca daha bir dikkat ediyor

benimki kuzeybatı ama güneş vuruyor
siz neden tercih etmediniz

selam kızlar

biz ev aldık

ayy hayırlı olsun canım Allah gule gule oturmayı kolaylıkla odemeyı nasıp etsın darısı bize ınsAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…