• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım evde temizlik keyfisi gibi görünüyor seninki:)
Gerçekten çalışan kadınlar arada izin kullanmalı çok iyi geliyor.
Doktordan çıktım tedavim sonuç vermeye baslamis ama bir kere daha mr istedi, stres, üzüntü ve kendini yormak kesinlikle yok dedi, nasıl olacaksa
Tatile çok ihtiyacım var cooook
Geçmiş olsun umarım güzel bir tatil yaparsın canım

hahahaha kulaklarım çınladı hemen damladım :)))
yok kuzum yaa, gezmelerde değilim. bu ara para yok birikim yok, ben de pıstım kaldım köşemde, maaşı bekliyorum. bu arada boş boş beklemeyeyim diye habire sarımsak atıyorum buzluğa :)))))))) şuanki tek aktivitem bu :p
Çok hoşsun:)))))

Canım evde temizlik keyfisi gibi görünüyor seninki:)
Gerçekten çalışan kadınlar arada izin kullanmalı çok iyi geliyor.
Doktordan çıktım tedavim sonuç vermeye baslamis ama bir kere daha mr istedi, stres, üzüntü ve kendini yormak kesinlikle yok dedi, nasıl olacaksa
Tatile çok ihtiyacım var cooook
canım yaa, yakın bir yerlere kaçın bari şu ufak bayram tatilinde.
adalar vs, günübirlik bile olsa iyi gelir. biraz yüzer ferahlarsınız. tüm tatil misafir ağırlayacağım diye zora sokma kendini...

Kızlar teyzemin oğlunun düğünü var haftaya
Sorduk para mı altın mı diye
Oğlan altın takılsın sonra bozdurur eve gireriz demiş. Teyzemin de durum bozuk gibi paraya ihtiyacı var
Çeyrek alacağıma 1 gr aldım 190 tl ye
100 tl de düğünden önce teyzeme veririm diyorum masrafı olacak mutlaka
Iyi düşünmüş müyüm

Bende çok yoruldum seminerler bile zorluyor beni bayramda memlekete gitmicez 3 gün tatil diye bizde yakın yerlere gidelim diyoruz ama nakit para kalmiyacak hesap kitap yaptık 2500 kk direk geri kalan faturalara gidiyor elimizde 300 TL nakit kalıyor karti kullanmak istemiyorum
Acaba nakite ihtiyaç olduğunda biraz altın bozdursam mı

oo erken tatil ha? harika :)
ama evde olmak da ayrı bi dert, bu sefer de ev işi bitmek bilmiiyor :KK66: kolay gelsin kuzum
Evet canım nasıl olduysa erken tatil oldu bu kez :)
Ev işlerini hallettim canım ilk günlerde iki gündür evde tembellik yapıyorum :P

kızlarrr ben işe gelene kadar saat 3 oldu, kuaför saçımı boyadı, paket yaptı. keratin bakım, fön
çay, kahve muhabbet derken 200 tl bırakıp döndüm
ihtiyaç mıydı ewet ruhuma iyi geldi :)
Güle güle kullan cnm, önce ruh güzelliği sonrasında tabiki dış güzellik :)

ayyy kızlar ben sevmiuorum kuafore gitmeyi az once kaş aldirdim o kadar. cok zor uzuyor saclarim bazen boyatmak istiyorum vazgeciyorum
Sağolun kızlar
damla cikolata damla cikolata ilk gün annemdeyiz gerisi yarın öbür gün belli olur, bayramda İstanbul'a yakın her yer kalabalık olur, bayramdan sonra adalar, Ağva günü birlik ya da bir gece konaklamalı olabilir, çünkü doktor güneş ve deniz tedavinin en büyük parçası dedi. Bana da bahane oldu :))
@tatlu benim kuaförüm arkadaslarim aynı zamanda çok keyifli vakit geçiriyorum gittiğimde yoksa bende çok daraliyorim boya bekle derken kaç saat geçiyor

Ayyyy keşke bende boya kullanmak zorunda kalmasam
Ayda bir mutlaka boyatmak zorundayım, beyazlarim cooook fazla benim :KK43:
Bir süre bende boya çok kullandım sırf değişiklik olsun diye .
Ama bir iki olan beyazlarım sayı olarak artmaya başlayınca dedim ne gerek var kahveye kızıla .
Sürekli boyamak gerek sonrasında ya akıyor ya dip çıkıyor.

Back
X