Kafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yani

Kafamda deli sorular.bizimki de cevap yazana kadar 10 saat geçiyor.arada misafir falan ağırlamış baksana :))) öyle 2 dk falan değil yani
Bunun yabancı versiyonunda bahar oluyor ama biz de bir sezon daha olacak, bakalım nasıl baglayacaklar

Ben bir de yasak elmayı takip ediyorum.
Çarpık çurpuk ilişkiler var orada ama ender karakterinin hastasıyım nasıl bişey o öyle :))

Valla ben cvplar için haftalarca bekledim
Ama sana kıyamadım :)
Döver bizimkiler.ask i memnuyu izleyip Adnan Bey'in cebine karın seni aldatıyor notukoymus milletiz biz :))))
Ah biz yaparız işte öyle şeyler .
Adnan pek sünepeydi insan hiç mi şüphelenmez :))

O bir şey mi, Perihan savaşı az tartaklamamislar yolda pazarda,ne biçim kız yetiştirdin,o ferhundeyi bı dovemedin diye :)))))

canim insan her ufak tatilde bir yerlere kacasi geliyor ama öyle masrafli ki boyle durumlar sadece 1 gece bir yerde kalmak gezmek gelmek ye ic gez 1000 tl den basliyor

cok sukur canım elimiz ekmek tutuyor Rabbım kendınden baska kımseye muhtac etmesin hemsıresın bıldıgım kadarıyla calısma sartların nasıl rahatmi yerin ınsAllah tolerans gosterıyolardır

Valla geldi görümce biraz takılmadan olmuyor :))

O bir şey mi, Perihan savaşı az tartaklamamislar yolda pazarda,ne biçim kız yetiştirdin,o ferhundeyi bı dovemedin diye :)))))
Yok artık Ferhunde de az değildi :))
Yasak elmayı arada boş olunca şirkette ben de izliyorum ama o da sezon finali oldu
Ender çok uyanık orada, uyanıklığı konuşma tarzı çok değişik geliyor :))
Onu da hiç kaçırmadım .

Ama kızlar birşey itiraf edeyim seyrettiğim ne kadar dizi olduysa bir süre sonra hepsi final yaptı
Gözüm de kalmıyor ama :))
Sayabilirim de hatta

Kadın final mi yapacak?
Yoksa sezon finali miiiii?

canim insan her ufak tatilde bir yerlere kacasi geliyor ama öyle masrafli ki boyle durumlar sadece 1 gece bir yerde kalmak gezmek gelmek ye ic gez 1000 tl den basliyor
Aslında biz gidebileceğimiz akraba ve arkadaşlar var ama esim de ben de biraz yabaniyiz bu konuda, rahat edemeyiz diyoruz.
Bir gün için de bin TL harcamak hiç mantıklı gelmiyor artık
İlk gün annemdeyiz diğer günlerin programı orada belli olur. Amcam ve halam gelmezse eğer başka misafir agirlamayip iki gün İstanbul gezintisi yaparız diye konuştuk eşimle
Ama şuna karar verdik, hemen bir kumbara yaptık tatiller için, bakalım bu sefer başarabilecek miyiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…