Evlilik suan devam ettigi icin belki... ama bosanirsaniz catir catir hak iddia edebilirsiniz. Sadece kanitlanmasi yeterli

sekerim00
canim anlattıklarına baktigimda ablanin yetersizlik duygusunun yansimasi bunlar bu belki evlilik belki kisilik belkide arkadaslik ya da maddi yetersiz liin disa farkli vurumu
cocuklugunda ilk cocuk diye daha daha kontrollu yetistirilmis de olabilir
psikolojik tedavi ciddi anlamda fayda saglar lohusa donemi ve sonrasi daha zor gunler sizi bekliyor olabilir

benim kv bana karsi benzer hareketler yapar 15 yasinda evlenmis tamamen ozeniyor kıskanıyor bayram tatili biterken tekrar ugradik yanina sehirdisindan gittik haberi oldugu halde kiskandigi eltisne takilip gitmis gece gec geldi sabah biz erken yola ciktik ugurlamadi bile gormedik

Ay bi erkektede dusunemedim bu davranislari allah sizede kolaylik versin canim kendi ailesinden olunca daha bi zor insanin ya

Ablanin oyle demesine cok sasiedim.. yani bie cocukla bir ev almak ayni sey mi o_o
Degil iste nasil bunu soyleyebildi bilmiyorum teselli yontemi bi nevi heralde ama cok sacma
Bigun olursen? Olecegim zamani bilmiyorum. Belki 20 yil sonra olucem ama ya o sirada sikintiya dusersem dense?
Yani aynen oyle
Ya gayet mutlu gorunuyolar surekli beraber oldugumuz icin goruyorum ama kavga edincede cok kirici oluyolar birbirlerine ve herkesin yaninda tartisabiliyolar hamile oldugu icinde cok mutlu zaten istiyolardi biraz maddi skntiya gircekler ablam isten cikacagi icin bide evlenirkende kocasinin ailesiyle problem yasadilar biz bugune kadarki davranislarini kardesimle buna yordukta artik 4 seneyi gecti yani yoramiyoruz buna ki biz onun kardesiyoz her sekilde yanindayiz ama her davranisimizi her lafimizi yanlis anliyo
Dedigin gibi bizi anlasirken gorunce onlarin yaslari ayni ben buyugum triplerine giriyo bu seferde

Ya canim ama biz ne dersek kabul etmiyoki hep hakli kendisi hep dogru kendisi hic bir sekilde kabul etmiyor biz napabilirizki ona artik
Var oyle insanlar bende biliyorum canim o yuzden yakin olunca daha zor oluyor

Kizlarr bi konuda fikrinizi istiyorum
Hani biz ev aldik elden borc falan aldik onlari yil sonuna kadar odeyecegiz
Ama bizim yilin basinda aldigimiz bi tatilimiz vardi toplam 800 tl 300 tlsini pesin verdik 500u gidince odicez 5 gunluk.ama biz cok kararsiziz gidip gitmemekte.hani boyle bi borcun icine girecegimizi bilmiyoduk bi anda oldu.tatil icinde kenara biraz atmistik bide benim bu ayki maasimi alinca gidecektik.sizce tatilee gitmeyip yeni evin eksiklerinimi mesela evdeki hali ve storlari yikatma yeni eve kornis takma falan ivir zivir isler.yoksa herseye ragmen tatilimizden vazgecmeyip gidelimmi. Insanlar kesin dusunur zaten bunlar yeni borca girdi tatile gitmisler falan onlar pek umrumda degil ben kendim karar veremedim gitsekmi diye siz olsaniz napardiniz

Hamilelik hassaslastiriyir tabi de
Tsh hormunu seviyesi nasıl acaba tiroid bezi çalışması da sinirlilik yapıyor.
Stresli bir dönem geçiriyor olabilir inişli çıkışlı..

Canım için nasıl huzurlu olacaksa öyle yap.
Biliyorsun ben iki ay olmadı tasinali ve kışın tatil bakarken ev olayı netleşsin öyle karar verelim dedik. Eve girdik bir sürü eksik ve eşimin maaşında düzensizlikler çıkınca bizim tatil yalan oldu.
Kışın erken rezervasyon yaptirmadigima çok pişman oldum. Taksitleri ödenecek biz de gidip tatilimizi yapacaktık misss gibi.
Artık tatil lüks değil ihtiyaç bana göre. Koca bir yıl çalışıp bir hafta tatil yapmak hakkımız.
Ki senin dedigdedigdedn fiyatlar çok uygun, ekstra harcamalara girmeden uygun şekilde tatilini yapabilirsin.
Belki önümüzdeki sene farklı bir durum olacak yine gitmeyeceksin tatile.
Ben olsam giderdim yani :)

sekerim00 ..tatilini yap kuzum..senede 1 hafta denize girmeyem mi..

Ayrıca ablan senin kıymetlin ...3 günlük dünyada gereksiz yere kalp kırma.. allahım sen iyisini bilirsin ablami ıyi niyetli geçimli insan et diye dualar et...hamilelik zor...sonuna kadar bu konuda haklısın

kronikuykucu yüzme insanı zayıflatır

Ayyyy çok fazla yazi okudum...kimse beni cekistirmemiş

bnce hazır uc taksıtı odenmısken gıt seneye belkı fırsatın olmaz ama elden borc aldıkların bunu sorun edıcek kısıler degılse bu soyledıklerm cnım aldıgın kısının de ıhtıyacı olup sna verdıyse belkı kızabılır

Anaaa 1 ay sonra dönüşte bayan alsan

Ben olsam tatile giderdim, soranlara da oranın parasını erken rezervasyonla ödemiştik ev planımız yoktu derdim. Sosyal medyaya da fotoğraf atmazdım.

Canım merhaba,
aynı sorunları bende şuan ablam ile yaşıyorum
acil bir destek alması gerekiyor. nasıl çözülür nasıl olacak bilmiyorum.
ev birbirine girdi.
annem babam perişan . nasıl olacak hiç fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…