İyi ki ...bayramda evden çıkmama kararı almışım..koşuşturmalar...arabadan bin in....ziyaretler ...evdeyken süper dinlendim.. .yarın malum mesai var...İyi geceler

Günaydın kızlar,
Haftanın ilk gününden hepinize sevgiler, az harcamali, çok birikimli, güzel bir hafta olsun
Bir de hemen haftasonu gelsin

Keşke bugün cuma olsa benim sıfır harcamalı günüm olacak cüzdanım evde kalmış, tatili bitmemiş dahaaa

günaydın canım ınsAllah ıstedıgın tüm güzellikler seni bulur ev araba vs artık esler arasında kime aıt oldugu farketmıyor ıkınızın ortak malı sayılıyor o yuzden senin ustune olmasa bıle yarısına ortaksın zaten esinden gizli satma vs falanda yapılamıyor artk ıcın rahat olsun

günaydın bu arada cümleten yorucu bir bayramı gerıde bıraktık yarım saat bıle dınlenmeden gecti günler
bayram zıyaretlerinde bizde zorunluluk esas halbuki yani bi bayram birine gidip bi bayram birine gtsem işim olmadıgında gıtmesem cok daha içten olur bence ya resmen zorla gıdıyorum coguna

bu arada kızlar bugun temızlık yapan abla gelıcek ve saganak yagıs var ya camlarımda ınsaat var karsımda cok kırlendı yagarken nası sılınecek yagmurdan sonra yıne camur olacak vardır bunda da bi hayır

kızlar keyfım kactı ya bizim simdi 2yıllık daha araba kredimiz var. sonra ev kredısıne gırmeyı dusunuyoruz ınsAllah sımdı kredi hesaplamalara gırdım netten 150bin cektık dıyelim 3100ödenıyor zaten bız o taksıtten fazlasını odeyemeyız 7sene.
e 50binde altınım desen 200. 300 350den asagıya dgru duzgun ev yok burda bizim ev işi kalıyo anlayacagınız esimin tarafından ev kalıyor benım babamında arsadan kalıyor ama kım bılır belkı 20yıl snra.
biraz hayallerim yıkıldı sabah sabah Allahım saglık versın sukredelm

Kızlar derin dondurucu aldım ugurdan sandık tipi A+183 lt net hacim akşama getirecekler ama ben emin olamadım benim almak istediğim 186 lt A++ yer olarakta daha çok yer kaplıyor gidip değiştirip diğerinden mi alsam kararsız kaldım daha çok kafam lt yeterli olur mu koyacağım şeyler sığar mı kullanan arkadaşlar fikirlerinizi yazarsanız çok memnun olurum

Valla canım aileden geleceklere hiç bir zaman güvenmiyorum sağlığında gelmediği sürece bir faydası da yok kanımca mirasa kalırsa da dediğin gibi 20-30 yıl sonra zaten ben yaslanıcam
Ama zaten genelde aile de bir erkek( erkek evladı olmayan aile örnekleri etrafımda yok) çıkar ve anası babası ölmeden elindekileri almaya çalışır
Kendi emegimizle ne yaptıysak o
Ümitsizliğe kapılma istedikten sonra Allah bir kapı açar
300-350 binlik bir ev yerine daha uygun bir yerden alabilirsin bence

İse umitsizce başlamak maça çıkmadan yenilgiyi kabul etmek, olmaz oyle
3100 TL yedi degil de on yıl ödersen 210bin TL civarı kredi kullanabilirsin.
Kredi çekene kadar mutlaka gelirinde de artış olacak ve 3100 TLden daha fazla ödeyebilirsin. Bu da cekecegin kredi miktarını arttırır.
İki yıl içerisinde altinin deger kazanmasiyla elindeki de artacaktir.
Bu sürede biraz daha dikkat ederek ekstra birikim de yapabilirsin belki.
Konut fiyatları artıştan nasıl etkilenir onun için birşey söyleyemeyiz ama
istedikten sonra mutlaka gönlüne göre bir ev bulacaksınız, içini ferah tut

tesekkur ederım arkadaslar Allah razı olsn ınsAllah o zamana kadar yıne bırıktırırz sımdılık 7bin falan bırıktırdık esım belki arabayı da satar katarız dıyoruz gün ola harman ola ınsAllah hayırlısı olsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…