- 13 Ocak 2018
- 86
- 63
- 8
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.301
Süper birikim yapabiliyorsan :)Hosbulduk.Bekarim bu nedenle biriktirmek evlilere gore daha kolay=)
Altin.Ancak fiziki degil.Banka hesabi :) Daha avantajli oldugunu dusunuyorumSüper birikim yapabiliyorsan :)
Mesela aylık ne yapıyorsun döviz ,tl,altın.
Ancak fiziki altin alinmasi gerektigine de inaniyorum.Bankalar bir yere kadar guvenilir.Hem ceyrekleri aliyosun.Dugune giderken bi ceyrek Bebege giderken bi ceyrek goturmesi de guzel oluyo=)Altin.Ancak fiziki degil.Banka hesabi :) Daha avantajli oldugunu dusunuyorum
Günaydın kızlar,
Haftanın ilk gününden hepinize sevgiler, az harcamali, çok birikimli, güzel bir hafta olsun
Bir de hemen haftasonu gelsin
Geçen yıl evimizin borcu bitti eşim gitti evi üstüne aldı. Arabayı üstüne aldim onu da satacak model yenileyecek bunun için de bir sebepten onun üstüne olması lazım arabanın. Bugün kahvaltıda eşime gittin dedim evi üstüne yaptin şenlenmedim. Araba aldık benim üstüme onu da saydırmayacağım o benim dedim. Dedimki ben 19 yıldır çalışıyorum o evi ben olmasam alamazdın gittin üstüne yaptım.
Dedimki benim neyim var birseyim yok ben de çalıştım.
Valla canım aileden geleceklere hiç bir zaman güvenmiyorum sağlığında gelmediği sürece bir faydası da yok kanımca mirasa kalırsa da dediğin gibi 20-30 yıl sonra zaten ben yaslanıcamkızlar keyfım kactı ya bizim simdi 2yıllık daha araba kredimiz var. sonra ev kredısıne gırmeyı dusunuyoruz ınsAllah sımdı kredi hesaplamalara gırdım netten 150bin cektık dıyelim 3100ödenıyor zaten bız o taksıtten fazlasını odeyemeyız 7sene.
e 50binde altınım desen 200. 300 350den asagıya dgru duzgun ev yok burda bizim ev işi kalıyo anlayacagınızesimin tarafından ev kalıyor benım babamında arsadan kalıyor ama kım bılır belkı 20yıl snra.
biraz hayallerim yıkıldı sabah sabah Allahım saglık versın sukredelm
İse umitsizce başlamak maça çıkmadan yenilgiyi kabul etmek, olmaz oylekızlar keyfım kactı ya bizim simdi 2yıllık daha araba kredimiz var. sonra ev kredısıne gırmeyı dusunuyoruz ınsAllah sımdı kredi hesaplamalara gırdım netten 150bin cektık dıyelim 3100ödenıyor zaten bız o taksıtten fazlasını odeyemeyız 7sene.
e 50binde altınım desen 200. 300 350den asagıya dgru duzgun ev yok burda bizim ev işi kalıyo anlayacagınızesimin tarafından ev kalıyor benım babamında arsadan kalıyor ama kım bılır belkı 20yıl snra.
biraz hayallerim yıkıldı sabah sabah Allahım saglık versın sukredelm
Valla canım aileden geleceklere hiç bir zaman güvenmiyorum sağlığında gelmediği sürece bir faydası da yok kanımca mirasa kalırsa da dediğin gibi 20-30 yıl sonra zaten ben yaslanıcam
Ama zaten genelde aile de bir erkek( erkek evladı olmayan aile örnekleri etrafımda yok) çıkar ve anası babası ölmeden elindekileri almaya çalışır
Kendi emegimizle ne yaptıysak o
Ümitsizliğe kapılma istedikten sonra Allah bir kapı açar
300-350 binlik bir ev yerine daha uygun bir yerden alabilirsin bence
tesekkur ederım arkadaslar Allah razı olsn ınsAllah o zamana kadar yıne bırıktırırz sımdılık 7bin falan bırıktırdık esım belki arabayı da satar katarız dıyoruz gün ola harman ola ınsAllah hayırlısı olsnİse umitsizce başlamak maça çıkmadan yenilgiyi kabul etmek, olmaz oyle
3100 TL yedi degil de on yıl ödersen 210bin TL civarı kredi kullanabilirsin.
Kredi çekene kadar mutlaka gelirinde de artış olacak ve 3100 TLden daha fazla ödeyebilirsin. Bu da cekecegin kredi miktarını arttırır.
İki yıl içerisinde altinin deger kazanmasiyla elindeki de artacaktir.
Bu sürede biraz daha dikkat ederek ekstra birikim de yapabilirsin belki.
Konut fiyatları artıştan nasıl etkilenir onun için birşey söyleyemeyiz ama
istedikten sonra mutlaka gönlüne göre bir ev bulacaksınız, içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?