- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #18.381
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm :)Selam kızlar
Bayram harçlıklarımla bugün altın aldım, yüksekti ama olsun TL de duracagina gram yaptim.
Akşam üzeri pazara gittim. Allahım dedim bu ne böyle. Patates 5, soğan 6 TL.
Azıcık meyve ve salatalık malzemelerine 35 TL verdim.
Bugün evlilik yildonumumuz evde mükellef bir sofra hazırladım, hediyenin parasını verecek eşim. Onunla da altın almak niyetindeyim.
Sağol canım :)Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm :)
Daha nice yıllara..
Altınların da bereketli olsun ,bende yarın alayım diyorum beklemek bana gereksiz saçma geliyor sonuçta yakın zamanda bozdurmayı düşünmüyorum.
Bizim pazar da yarın ,gideceğim bakalım .
Meyve de hiç düşmüyor
En aşagısı kilosu 5 tl herşeyin.
Kabak hariç :)
Bugün kendime alışveriş yaptım şu havuç pantolonlardan aldım iki adet, iki de üstüne thsirt. Çok beğeniyordum ama kendime pek yakıştıramamıştım . Denedim ettim içime sindi :)
Geçen hafta da dolapta büyük ayıklama yapmıştım da zaten :)
Evde giyilecek altlara da ihtiyacım var denk gelirse alacağım, belki cuma da onun için pazara giderim .
AyyGerçekten çok içime sinerek aldım :)
Daha nice mutlu yıllarıniz olsun inşallahSelam kızlar
Bayram harçlıklarımla bugün altın aldım, yüksekti ama olsun TL de duracagina gram yaptim.
Akşam üzeri pazara gittim. Allahım dedim bu ne böyle. Patates 5, soğan 6 TL.
Azıcık meyve ve salatalık malzemelerine 35 TL verdim.
Bugün evlilik yildonumumuz evde mükellef bir sofra hazırladım, hediyenin parasını verecek eşim. Onunla da altın almak niyetindeyim.
Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun cnm :)
Daha nice yıllara..
Altınların da bereketli olsun ,bende yarın alayım diyorum beklemek bana gereksiz saçma geliyor sonuçta yakın zamanda bozdurmayı düşünmüyorum.
Bizim pazar da yarın ,gideceğim bakalım .
Meyve de hiç düşmüyor
En aşagısı kilosu 5 tl herşeyin.
Kabak hariç :)
Bugün kendime alışveriş yaptım şu havuç pantolonlardan aldım iki adet, iki de üstüne thsirt. Çok beğeniyordum ama kendime pek yakıştıramamıştım . Denedim ettim içime sindi :)
Geçen hafta da dolapta büyük ayıklama yapmıştım da zaten :)
Evde giyilecek altlara da ihtiyacım var denk gelirse alacağım, belki cuma da onun için pazara giderim .
Sağol canım, yedi bittiDaha nice mutlu yıllarıniz olsun inşallah
Kaçıncı yılınız
Çok merak ettim gerçekten canım, güle güle kullan :)Ben resim eklemeyi başaramadım ya
Halilarim geldi onları koyacaktım
Koridora iki tane, mutfağa bir tane ve banyo için klozet takımı şeklinde altı lastikli olanlardan kestirdim.
İki yıl garantili, merinos üretimi, makinada yıkanabilir ve saç tutmaz.
300 TL üç taksit olarak aldım.
Metresi 35 TL.
Gri pantolona bayildim abla.. nerden aldin :)Gerçekten çok içime sinerek aldım :)
Aslında açık mavi o ince ince çizgileri var, teşekkür ederim :) buradaki bir şehir mağazasından aldım.Gri pantolona bayildim abla.. nerden aldin :)
Tamam canımOlmuyor ya, yeniden foto da cektim
98e kadar geliyor yükleme, Yüklenen dosya boyutu nedeni ile sunucuya eklenememistir diyor
Aslında açık mavi o ince ince çizgileri var, teşekkür ederim :) buradaki bir şehir mağazasından aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?