- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.081
beklemeye devam et bnce canım kara gecene kadar para zarardaysa madem beklegünaydın kızlar
ay bu altın beni öldürecek sonunda
bi 10 binlik altın almıştım gram tabi 199 dan aldıydım
şimdi 700 küsür zararlardayım
napmalıyım sizce ya
1 aydır bekliyorum ama yok o seviyeye gelmiyor
ihtiyaçta olan bi para değil ama al sat yapacaktım yapamadan kaldı
ay canım mecbur artık yapacak bi şey yok neyse birikim birikimdir acil durum parası yaparım bende olmadı ama sizlere göre kenarda kıyımızda acil durum parası ne kadar olmalı? herkese göre değişir ama ne bilim işte acil durum fonu oluşturmak istiyorum orda sadece hastane masrafları karşılansın bir şey olursa Allah korusun yeter.beklemeye devam et bnce canım kara gecene kadar para zarardaysa madem bekle
çok geçmiş olsun canımGecmis olsun dileklerinde bulunan arkadaslatim hepinize tesekkur ederim
yuksek ates antibiyotik ve igne etki etmiyor yarin aksama kadar gecmezse yatis yapılacak dedi dr.
ama su an daha iyi cok sukur dusmeye basladi
bence en az 2000 olmalı canım ben acıl durum paramı borc verdim Allahtan kardesimin hesabı var bıse olursa alırım dıye rahatım kenarda para olmaması kötü bişeay canım mecbur artık yapacak bi şey yok neyse birikim birikimdir acil durum parası yaparım bende olmadı ama sizlere göre kenarda kıyımızda acil durum parası ne kadar olmalı? herkese göre değişir ama ne bilim işte acil durum fonu oluşturmak istiyorum orda sadece hastane masrafları karşılansın bir şey olursa Allah korusun yeter.
aslında ben 30 bin gibi düşünmüştüm ama çok mu. yani çok acil bi şeyler olduğunda çıkartıp hiç düşünmeden vermeliyim ama onu biriktirmek de mesele tabi.bence en az 2000 olmalı canım ben acıl durum paramı borc verdim Allahtan kardesimin hesabı var bıse olursa alırım dıye rahatım kenarda para olmaması kötü bişe
senın rakam cok guzel tabıkı canım hanı ben tamamen anıden bıse oldugundayı kastettım 2 bin yoksa bırıktırebılırsen cok ıyı bı rakamaslında ben 30 bin gibi düşünmüştüm ama çok mu. yani çok acil bi şeyler olduğunda çıkartıp hiç düşünmeden vermeliyim ama onu biriktirmek de mesele tabi.
öyle bi hedefim var ama bunu sadece kendim ufak ufak yapmak istiyorum aslındasenın rakam cok guzel tabıkı canım hanı ben tamamen anıden bıse oldugundayı kastettım 2 bin yoksa bırıktırebılırsen cok ıyı bı rakam
193 e alarm kurdum çıkarsa takip edip bozdurmayı düşünüyorumNe zaman maaslar ek ders yaklassa altin yukselise geçiyor
kizlar altin yukselmis bugun bilmuyorum alan ya da satan var mi bilginiz olsun
Zarardan kurtulana kadar sabırla bekle bende 193 sen almıştım en son 24 gr zararımiigünaydın kızlar
ay bu altın beni öldürecek sonunda
bi 10 binlik altın almıştım gram tabi 199 dan aldıydım
şimdi 700 küsür zararlardayım
napmalıyım sizce ya
1 aydır bekliyorum ama yok o seviyeye gelmiyor
ihtiyaçta olan bi para değil ama al sat yapacaktım yapamadan kaldı
sen gene iyiden almışsın canım ya ben bi ara çok yükselmişti o zaman aldım ama bozduramam valla şu an 594 tl zarar diyor beklesin bakalım illa ki yükselecek.Zarardan kurtulana kadar sabırla bekle bende 193 sen almıştım en son 24 gr zararımii
İnanılmaz rahatlık gerçekten.
Ben ikinci doğum yaptığım dönemde kız kardeşlerim başlamıştı benim kadın doğumcum önermediği için ben yaptırmadım o dönem ,sonra da kaldı bir türlü niyetine giremedim .
Şimdi ödemeye başlayıp tatil sonrası mı başlasam diyorum yoksa gidene kadar 1 seans başlasam mı :) bende kararsızım bu konuda asıl.
Sanırım en pahalı fiyatı vereni tercih edeceğim en çok tercih edilen o burada.
Buz lazer çok da cazip gelmedi bana bilemiyorum .
sabah 38 dereceydi simdi biraz daha dustu.
cnm bundan sonra paran oldukca daha dusukten alirsin ortalamayi düşürmüş olursunsen gene iyiden almışsın canım ya ben bi ara çok yükselmişti o zaman aldım ama bozduramam valla şu an 594 tl zarar diyor beklesin bakalım illa ki yükselecek.
bende taksitle fiziki almistim 196 olunca bozup int bankaciligindan alacagim193 e alarm kurdum çıkarsa takip edip bozdurmayı düşünüyorum
evet canım bu ay alamam da bi dahaki ay alacam en azından ortalama artar biraz kara geçse yeter benim için.cnm bundan sonra paran oldukca daha dusukten alirsin ortalamayi düşürmüş olursun
şeytan bana da diyor ki eksi hesaba girip alsak mı acaba bi 5 binlikbende taksitle fiziki almistim 196 olunca bozup int bankaciligindan alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?