günaydın kızlar
ay bu altın beni öldürecek sonunda
bi 10 binlik altın almıştım gram tabi 199 dan aldıydım
şimdi 700 küsür zararlardayım
napmalıyım sizce ya
1 aydır bekliyorum ama yok o seviyeye gelmiyor
ihtiyaçta olan bi para değil ama al sat yapacaktım yapamadan kaldı

beklemeye devam et bnce canım kara gecene kadar para zarardaysa madem bekle

beklemeye devam et bnce canım kara gecene kadar para zarardaysa madem bekle
ay canım mecbur artık yapacak bi şey yok neyse birikim birikimdir acil durum parası yaparım bende olmadı ama sizlere göre kenarda kıyımızda acil durum parası ne kadar olmalı? herkese göre değişir ama ne bilim işte acil durum fonu oluşturmak istiyorum orda sadece hastane masrafları karşılansın bir şey olursa Allah korusun yeter.

bence en az 2000 olmalı canım ben acıl durum paramı borc verdim Allahtan kardesimin hesabı var bıse olursa alırım dıye rahatım kenarda para olmaması kötü bişe

bence en az 2000 olmalı canım ben acıl durum paramı borc verdim Allahtan kardesimin hesabı var bıse olursa alırım dıye rahatım kenarda para olmaması kötü bişe
aslında ben 30 bin gibi düşünmüştüm ama çok mu. yani çok acil bi şeyler olduğunda çıkartıp hiç düşünmeden vermeliyim ama onu biriktirmek de mesele tabi.

aslında ben 30 bin gibi düşünmüştüm ama çok mu. yani çok acil bi şeyler olduğunda çıkartıp hiç düşünmeden vermeliyim ama onu biriktirmek de mesele tabi.
senın rakam cok guzel tabıkı canım hanı ben tamamen anıden bıse oldugundayı kastettım 2 bin yoksa bırıktırebılırsen cok ıyı bı rakam

senın rakam cok guzel tabıkı canım hanı ben tamamen anıden bıse oldugundayı kastettım 2 bin yoksa bırıktırebılırsen cok ıyı bı rakam
öyle bi hedefim var ama bunu sadece kendim ufak ufak yapmak istiyorum aslında
yani her ay düzenli 300 tl gibi bi rakam 8 yılda ancak birikiyor yaff neyse ufaktan başlayayım bakalım.

Zarardan kurtulana kadar sabırla bekle bende 193 sen almıştım en son 24 gr zararımii

Canım yaz döneminde başlanmıyor zaten lekelenme olabileceği için. Ben de 7 yıl önce yaptırmıştım alexandrite, büyük kolaylık. Hijyen açısından cilde temas etmeyen Atış yapan makineleri tercih etmekte fayda var

Bileziğim yapılmış aldık. :) 5 gün önce falan 4 Tam altın vermiştim kuyumcuya. 4800 tutmuştu. Bileziğin gramı 173 liraydı. 450 daha verdik bugün. 5250ye aldık. 30.25 gram. Bugün de altınlar yükselmiş bileziğin gramı 180 lira olmuş. Bilezik kısa zamanda 5450 lira olmuş oldu. 200 lira kâr. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…