- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.121
gule gule kullanin cnm ihtiyacsa mecbur aliniyorÖğleyin kızımla çıktık bana pahalıya patladı biraz
Kızıma 3 elbise birini kına gecesinde giyecek. Ayakkabı bikini üstü iç çamaşırı , kendime birşey almayacaktım sözde. Pareo elbise, 2 tişört 2 de atlet 1 pantalon kına gecesinde giymek için bana da elbise aldık. Ben hiç çıkmasam daha iyi
ay valla kek sevmem ama sımdı soyleyınce canım ıstedı gelelım valla keske yakın olsak karadenızdeyım taa bennmeyveli kek de yaptim yanina yiyeceklerin
ayyy kizlar gelin hadi balkonda cay keyfi yapalimm
Bu ay kapatmaya niyetlendimay canim kart basa bela cidden bende odedikce limit dusurerek kapattiracagim sanirim
cnm kısır ve gözleme de var coookk uzakmissinay valla kek sevmem ama sımdı soyleyınce canım ıstedı gelelım valla keske yakın olsak karadenızdeyım taa benn
yaşama seklimiz ayni ama aldigimiz her seyin fiyati yükseldikçe boyle oluyorBu ay kapatmaya niyetlendim2600 kredi kartı ayı denklestiremezsem 1000 ek avanstan kullanırım
Sorma...ben kart borcunu abime destek amaçlı kullandım.. tüp bebek..işte bu kadarı kaldıyaşama seklimiz ayni ama aldigimiz her seyin fiyati yükseldikçe boyle oluyor
Di mi bende diyorum ki tatildeyim ama hiç dinlenemedimcnm ogretmenim su an yaz tatili ev isleri kislik hazirlik oglumla falan vakit geciriyorum
sen calisiyor musun
Hayırlı olsun güle güle kullan canımEki Görüntüle 2164961 Bileziğim yapılmış aldık. :) 5 gün önce falan 4 Tam altın vermiştim kuyumcuya. 4800 tutmuştu. Bileziğin gramı 173 liraydı. 450 daha verdik bugün. 5250ye aldık. 30.25 gram. Bugün de altınlar yükselmiş bileziğin gramı 180 lira olmuş. Bilezik kısa zamanda 5450 lira olmuş oldu. 200 lira kâr. :)
Yapalım:))))meyveli kek de yaptim yanina yiyeceklerin
ayyy kizlar gelin hadi balkonda cay keyfi yapalimm
tsk ederım canım yemişle berabercnm kısır ve gözleme de var coookk uzakmissin
ama karadeniz cok guzel yesilligine hayran kalmistim
gel canim cok sevinirimmm cok mu uzaksin bana sendeYapalım:))))
dondurucu tam dolacakki ben rahat edeyimDi mi bende diyorum ki tatildeyim ama hiç dinlenemedim
Hataydayim canımgel canim cok sevinirimmm cok mu uzaksin bana sende
oyuu kuzum sende cok uzaksinHataydayim canım
evet çok güzeldir yemeklerimizoyuu kuzum sende cok uzaksin
ama oranin lezzetli yemekleri daha guzeldir
Aynen yeni derin dondurucu aldım çok hevesliyim bol bol yapıp doldurmalıyım sonra gelsin rahatlıkdondurucu tam dolacakki ben rahat edeyim
kocaeli deyim cnmevet çok güzeldir yemeklerimiz
Sen neredesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?