- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.141
altının iyisi kötüsü olmaz bunu bılır bunu söylerim paran varsa yarım gram bıle alıp koyacaksın kenara az cok demeyın baslayın benceBende her ay bir ceyrek ya da gram altin alayim diyorum. Altin baya yuksek. Akillica olur mu olmaz mi bilmiyorum. Bir ay sonra baslicam
kesinlikle digru soyluyorsun yarim gram bile alinip konulur. kiymadigin zaman o d harcanip gidiyoraltının iyisi kötüsü olmaz bunu bılır bunu söylerim paran varsa yarım gram bıle alıp koyacaksın kenara az cok demeyın baslayın bence
benim yerime de keyfini çıkart canım süpersabah sporumu yaptim evde. duş aldım
simdi evi toparlayip kahvalti hazirlayacagim.
canim istense olur ama once taksit vs bitirmeye calisip kart olayina son vermek lazımkızlar bu ay değil ama önümüzdeki ay eşimle beraber asgari ücetle geçinmeyi deneyeceğiz.
yani insanlar asgari çocukla bi de 4 çocuk okutanlar var
biz iki kişiyiz 700 kira var
bilmıorum yetecek mi ama denemek istiyoruz bakalım olacak mı
eğer olmazsa eğer bi miktar daha arttırım yapıp ona göre harcayacağız.
instagramda deneyenler var ordan gördüm bende
kart borcumuz yok canım bizim hiç bi borcumuz yok çok şükürcanim istense olur ama once taksit vs bitirmeye calisip kart olayina son vermek lazım
Ben de gördüm bir iki sayfa öyle ama hesap yapınca pek uymadı bizim sirf mutfak ve sigara masrafı asgari ücreti geçiyor ki iki kişiyiz ve dışarıda neredeyse hiç denecek kadar az yiyoruz.kızlar bu ay değil ama önümüzdeki ay eşimle beraber asgari ücetle geçinmeyi deneyeceğiz.
suara ben hıc bıse alamıyorum canım ya kurban ve tatıl ustuste geldı bızım gercı tatıl taksıtlı de sade oda kahvaltı yani yemek benzin dger seyler pesin olacak. bunlar içinde 2000 lira yeter dıye planladım.kurbana da 2000 cıvarı olur dedıler bu surecı en az hasarla atlatmaya calısıcam ınsAllahkesinlikle digru soyluyorsun yarim gram bile alinip konulur. kiymadigin zaman o d harcanip gidiyor
Zamanında 3800 tl maaşlakızlar bu ay değil ama önümüzdeki ay eşimle beraber asgari ücetle geçinmeyi deneyeceğiz.
canım zaten sigara içmiyoruz belki yapabilirz diye düşünüyorum siz sürekli et kıyma mı alıyorsunuz mutfak masrafınız azıcık fazla gibi geldi ama ben şu an mutfak masrafımı hiç bi ay boyunca takip etmedimBen de gördüm bir iki sayfa öyle ama hesap yapınca pek uymadı bizim sirf mutfak ve sigara masrafı asgari ücreti geçiyor ki iki kişiyiz ve dışarıda neredeyse hiç denecek kadar az yiyoruz.
Sağlam bir stok ve derin dondurucu dolduktan sonra deneyebiliriz belki
işte eğer borç yoksa kredi kartı ya da kredi gibi çok çok rahat birikim yapılır diye düşünüyorumZamanında 3800 tl maaşla
1200 tl kira verip 600 faturalar verip 500 tl ilede mutfak alışverişimi yapıyordum
1500 tl yi de birikime koyuyordum
O zaman tayinim Doğuya çıkmıştı annem oğlum ve ben vardık 3 kişiydik kk ve borcum yoktu
Sonra eşimle birleşince tabi yapamadım bir daha öyle
Yaparsınız gördüğüm kadarıyla ikinizde isteklisiniz borç ve kk yoksa yaparsınız
Ben kendime söz vermiştim o zaman 1 sene kıyafet almayacağım diye ve almamıştım
altının iyisi kötüsü olmaz bunu bılır bunu söylerim paran varsa yarım gram bıle alıp koyacaksın kenara az cok demeyın baslayın bence
yok be girme bence kendin birikim yapabiliyorsan kendin biriktir.birine borç veriyormuşsun gibi her ay al 1 gram sakla evin bi köşesinde ya da hesapta.kızlar sıze bıse sorcam benım sımdı ıkı tane gunum var bırı yenı basladı bırı de eylülde son. daha para gününe girmicem dıye karar almıstım ama akraba günü dıye bı tanesı devam edıcek mecbur.
şimdi annemin arkadasları 200den gün kuruyor. ıstersen gır dedıler kabul ederlerse 1 gram altından girim dıyorum caktırmadan bırıkır dıye dusundum ne dersınız yoksa gırme kendın alırsın mı dersınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?