- 26 Mayıs 2016
- 3.853
- 8.149
- 158
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.181
kesinlikle haklısın uzun zamandır eve market alışverişi haricinde alışveriş yapmıyoruz mutlu muyum valla acayip huzurluyum. en azından param cebimde olunca garanti hissediyorum kendimi.çünkü her yeni cikan her begenilen alininca gardrop doluyor aslinda belli seyler giyiliyor
ben minimal yasam.la bi sorunu cozdum almiyorum ihtiyac olmadikca
evdeki herkese bunu aşılamak lazim
masallah cnm.bende her pazartesi tartiliyorum bakalim verebilecek miyimSabah kızımla birlikte 3800 adim attık.
Kahvaltim
Beyaz peynirli menemen
Fındık
Ş.siz çay
64.5 kilo olmuşum
66 idim 2 3 gün önce
yok canım ya sen bu konuda az çeki düzen ver eşine. güzellikle kandır ne bilim bi hedef koydurt istediği spor araba gibi en azından kıyafete vereceğine yatırım olurZamanında ne tartışmalarımız oldu ama fayda etmiyor güzellikle de söyledim ama olmadı.etrafındaki arkadaşları tek maaş ve 1000 tl güne verebiliyor onların ne kadar tutumlu olduğunu görüyor ama fayda yok yinede
Canım böyle adamlar borca sokularak adam edilir ama benimki onada girmiyorcanim bu konu hercekten ciddi bir mesele sanki eskiyor mu bunun yasliligi var her zaman dinc olamayacaksiniz
Meslektaşız canım
peki hic bir yatiriminiz var mi ev araba arsa vs..Canım böyle adamlar borca sokularak adam edilir ama benimki onada girmiyor
bu eslerin garanti meslek gormesine benziyorMeslektaşız canım
Sadece araba var canım evim olsun çok istiyorum ama işte ben bu kadar mücadele ediyorum ama yine ona yarıyorpeki hic bir yatiriminiz var mi ev araba arsa vs..
acaba bir yerden arsa mi alsan borçlanarak biraz inatlassan ne bileyim baskin mi olmaya calissan ya da keseni ayri tut gizliden
bende harcadim de
Bir kere istifa edicem dedim bütün kazandığımız gidiyor ben ve oğlum rezil olduğumuzla kalıyoruz dedim o zaman geçinebilir miyiz diyorbu eslerin garanti meslek gormesine benziyor
canim yap gizli birikimini
canim sakin istifa etmeBir kere istifa edicem dedim bütün kazandığımız gidiyor ben ve oğlum rezil olduğumuzla kalıyoruz dedim o zaman geçinebilir miyiz diyor
Teşekkür ederim canım.masallah cnm.bende her pazartesi tartiliyorum bakalim verebilecek miyim
Ben alıp kenara koyuyorum, 100 TL civarı hediye götüreceğim ev hediyelerine, bana 50 TL getiren düğün hediyelerine götürüyorum. Oyle oyle dünya para biriktirdim, ztn asla aldığım fiyata kalmıyor
yok be girme bence kendin birikim yapabiliyorsan kendin biriktir.birine borç veriyormuşsun gibi her ay al 1 gram sakla evin bi köşesinde ya da hesapta.
Kendim biriktirebilirim diyorsan girme ama denemeden de bilemezsin bu seferlik girme bir dene bakalım o güne vereceğini kendin koyabildin kenara sonra baktın olmadı tekrar girersin
Canım kendin de alabilirsin bence. Annem de 200 tllik güne girmişti. Bitince tekrar girecekti durdurdum. Şimdi her ay kendisi 200 liralık altın alıyor internet bankacılığından. Eline para geçene kadar altın yükseliyor.
Ha eğer gram altın almayı kabul ederlerse ne ala
insallah cnm hedefim 5 kilo vermekTeşekkür ederim canım.
Sen de yürüyüş yapıyorsun akşam 5 den sonra birşey yemezsen ve aksam yemeğini abartmazsan sen de verirsin
canim sakin istifa etme
dedigim gibi yap birikimini gizliden o kiyafete harciyorsa sende harcadim de hatta ondan iste ara sira at zulaya baska yolu yok gibi
sigara aylık 750 TL civarı tutuyor,canım zaten sigara içmiyoruz belki yapabilirz diye düşünüyorum siz sürekli et kıyma mı alıyorsunuz mutfak masrafınız azıcık fazla gibi geldi ama ben şu an mutfak masrafımı hiç bi ay boyunca takip etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?