- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #19.321
Teşekkür ederim canimGerçekten çok sevindim sizin adınıza canım benim .
Sen fazlası ile hakettin bu tatili ne güzel bir haber bu :)
Sen bütçenin ,paranı yönetmenin bilincinin çok farkındasın zaten . Eminim halledeceksindir. Tatil gibisi varmı çok mutlu oldum gerçekten. Sonuna kadar hakediyorsun :)Teşekkür ederim canim
Biraz şartları zorlayarak oldcak ama tatile bu sene çok gerçekten çok ihtiyacım var.
Sonraki aylarda dengelerim umarim
Canım geçmiş olsun sana da bebeğine de .Rabbim acil şifalar versin inşallah ...Kızlar ben hala hastanedeyim.bebegim dogdu ama karacigerindeki tumor nedeniyle yatiyoruz.
Evime gidemedim hala
Sizlerde gelişmeler neler takip edemedim
Bu aralar sadece oğlum ve ben kısır bir dongudeyiz. Süt sağ yedir. Altını al uyut sskinlestir.
Yoruldum iyice.
Sezaryanli halimle baya şey yaşadım kv de de ilk gün tuz biber ekti.
Şuan tek dileğim oğlumun iyi olması
geçmiş olsun ablaKızlar ben hala hastanedeyim.bebegim dogdu ama karacigerindeki tumor nedeniyle yatiyoruz.
Evime gidemedim hala
Bu aralar sadece oğlum ve ben kısır bir dongudeyiz. Süt sağ yedir. Altını al uyut sskinlestir.
Yoruldum iyice.
Ezergecerus benim diğer adım,ay abla yaa.. kaynana&görümce savar gibisin
Sevindim canımBu arada kosturmaktan yazmaya fırsat kalmadı hemen özet geçeyim size
Biz salı günü tatile gidiyoruz esimle.
Bu ay bir miktar fazla para yattı bana, mali müşavirlik bedelim.
Dün hesap kitap yaptım bu ay başabaş görünüyor. Sabahta eşime anlattım, tekrar bütçe yaptık birlikte.
Üç dört gün ekonomik bir tatil yapıp yetmezse hediye altınlar ile tamamlarim dedim. Apart otel dört gece kalacağız.
Kahvaltıdan sonra da alışverişe gittik sandalet ve güneş kremi aldım. Başka bir ihtiyaç yok.
Sağol canım, insallahSevindim canım
Güzel bir tatil olur inş
Büyük geçmiş olsun canımKızlar ben hala hastanedeyim.bebegim dogdu ama karacigerindeki tumor nedeniyle yatiyoruz.
Evime gidemedim hala
Yoruldum iyice.
haklısın canım zararda olacagmı bende biliyorumcanim ne olursa olsun sen o evin niyetine girdin. Simdi aa boyleymis diyip vaz mi gececeksin? Bence vazgecersen her kosulda zararda olursun sana soyliim. Ama cekilen kredi bi sekilde odenir belki sıkinti cekersiniz ama sonucunda eviniz olacak oyle dusun ayagina yorganina gore uzatirsin odersin kredini
Kız sen ne koca yürekli ne merhametli ne iyi niyetlisingünaydın kızlar!
karamelli_turta canım bence gidin tatilinize. eşinin yerine koydum kendimi bir an insan ailesine kıyamıyor. onların zamanında gidemediğini yapamadığını düşünüyor hele ki böyle gelmek istediğini söylemişse hayır diyemiyor. tek seçenek başka tatil planlamak olabilirdi alternatif olarak ama o da erkeklerin birden aklına gelmeyebiliyor. bu yüzden öfkelenme sakin ol Allah bugünü aratmasın eşinle çocuklarınla güzel günler geçir. kendin ve ailen için iyi olduğunu düşündüğün şeyi yap.
Canım onu da anlıyorum ama o beni anlamadı. Neyse olan oldu artık cümbür cemaat gideceğiz . Ablam da senin söylediğini dedi bana annem veya bende gelmek isteseydik sizinle veya gelmek zorunda olsaydık diye . İnsan kıyamaz tabi .günaydın kızlar!
karamelli_turta canım bence gidin tatilinize. eşinin yerine koydum kendimi bir an insan ailesine kıyamıyor. onların zamanında gidemediğini yapamadığını düşünüyor hele ki böyle gelmek istediğini söylemişse hayır diyemiyor. tek seçenek başka tatil planlamak olabilirdi alternatif olarak ama o da erkeklerin birden aklına gelmeyebiliyor. bu yüzden öfkelenme sakin ol Allah bugünü aratmasın eşinle çocuklarınla güzel günler geçir. kendin ve ailen için iyi olduğunu düşündüğün şeyi yap.
Sağol canımGünaydın kızlar
İyi haftalar
@karamelli_turta canım ben olsam oğlanları alır giderim
Senede 1 kez deniz tatili yapıyoruz o kadar çalışıp yoruluyoruz asla vazgeçme
@kahvemsi mutluluk sana da iyi tatiller cnm çok sevindim bol bol dinlen keyfine bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?