Sen yaz canım hep yaz.
Doğru diyorsun aslında insan en yakınını üzüyor, diğer insanları üzmemek adına.

Beybisi arka koltukta yer var tabiki gelebilirsin :))) çok eğlenceli bir tatil olacak belli ki .

Sen yaz canım hep yaz.
Doğru diyorsun aslında insan en yakınını üzüyor, diğer insanları üzmemek adına.

Beybisi arka koltukta yer var tabiki gelebilirsin :))) çok eğlenceli bir tatil olacak belli ki .
:)) hem nasıl benim bir de promosyon olarak cadı bir kızım var onu da getiririm kayınvaliden, eşin hepsi şükreder hayatına sessiz sakin hayatlarının keyfini sürerler bizden sonra :))

Canım araç büyük hepinizi alırım :)))
Ne olacak yani hahha tatil tam curcuna :))
Ayıp ettin şekerim dönüşte hiç bırakır mıyım

Fırsatları kullanmak lazım, bana ders verin üzümün kendisi ve çöpleri ile alakalı hain planlar için :)))

sinirliportakal gerçekten evde zaman çok çabuk geçiyor. Benim ablam ikizler aman allahım onunla alışveriş öyle zorki mesela sabah çıksak akşam 9 dan önce eve dönemiyorum artık gerisini sen tahmin et :))

Benimxe abim ikozler... aman allahim surekli kavga ederiz... bi oyleyken bi boyle

ay üzümün çöplerinden uzak durmaya çalışıyorum valla ben canısı üzümü de her türlü hırpalar kendine getiririm :))
benimle her şey zordur bir şeyi çok seveceğimi düşünüp sevinçle teklif edenlerin yüzünde gülümsemesi donar kızacağımı düşünen boşuna korkar filan :)) alışveriş olayını en son eşime devrettim o ne getirse uydurup giyiyorum en azından zevkine de güveniyorum

Valla supersin :)
hem rahat edersin cocuklari gozun kapali emanet edebilecegin insanlar :)
Esinede mustehak :)

Cok guzel yazmissin canim
Hepimizin ihtiyaci var bence manevi yanimizi gelistirmeye
Biraksalar bende calisacagim ama hayat cok zor ya insanin kendine ayirabilecegi vakit o kadar kisitliki veyada hepsi bahane bunlarin kendimize usengeclikten vakit ayirmiyoruz yani ben oyleyim
Kafam bazi konularda o kadar karisikki boyle dokunsaniz aglayacak durumdayim

Ben uzumun değil çekirdeğini ayıklamak şarap ya da hoşaf yapmak konusunda çok iddialıyim
Hoş bir durum değil sebep olanlar utansın orası ayrı tabi
Kafam çok pis çalışır bu konuya ama içimi bozmama taraftarıyim
Çok şükür Rabbime ki hiçbiri yok artık ve ben birşey yapmak zorunda kalmadim
Rabbim iyi insanlarla karsilastirsin

Kızlar ben de obsesif kompusus bozukluğu var sanırım, en azından eşim öyle söylüyor ve düşününce galiba biraz haklı
Evdeyken sürekli temizlik yapma gereği duyuyorum. Dün bütün evi temizledim kahvaltıdan sonra yine temizlik yaptım adam isyanlarda ama naaapiym toz görmek istemiyorum. Etrafta devam eden inşaatlar var cam açılınca her yer toz açmadan da olmuyor tabi.

cnm senin evin kaç metrekare toplamda ne kadara almıştın unutkan kafam :)

Valizi hazırlamaya başlayayim dedim şoklara girdim.
Kıyafetlerimin neredeyse çoğu olmuyor.
Tatilden dönünce en acilinden çok hızlı diyete giriyorum.
Gerçi epeydir yediklerime dikkat ediyorum hergun mutlaka yürüyorum ama boynum için kullandığım ilaçlar yüzünden sanirim ödem oluyor. Bildigin kalinlaşmişim ya.
Çok moralim bozuldu. Giy çıkar gardrobu alt üst ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…